תיקון טעות...

aya l

New member
תיקון טעות...

אני לא זוכרת מי אבל מישהו כאן אמר (מיד אחרי שהדיסק יצא) שבדיסק הוסיפו בשיר הידיעה את הבית: "בואו נתפלל ביחד בואו נגלה חיים כשהמנורה דולקת או אפילו לגויים" ושבקליפ הוא לא נמצא. אז אני לא זוכרת מי אמר את זה אבל שידע שטעה מכיוון שכרגע ראיתי את הקליפ ב24 ויש את הבית הזה...

InfernalMajesty

New member
../images/Emo12.gif איזה מוזר

כששמעתי את ידיעה מהדיסק אז לא הכרתי את הבית הזה והופתעתי, גם אני חשבתי שהם הוסיפו

522 אוקטן

New member
גם לי היה נראה בהתחלה

אבל זה בגלל שהקליפ המלא ארוך, ונראה לי שבדרך כלל הם לא ישימו את כולו (6 דקות זה נחשב המון) אבל ברגע שהיה לי את הקליפ על המחשב וראיתי את כולו שמתי לב שיש שם את הבית הזה

aya l

New member
לא יודעת...

כל פעם שאני ראיתי היה את כל הקליפ ואיכשהו לא שמתי לב לזה אני לא יודעת למה רק עכשיו...

לא מדיוק חבר'ה!

בקליפ אין את הגרסה המלאה של השיר, הקליפ מסתיים אחרי 2 השורות הראשונות, ובדיסק זה גירסה יותר ארוכה.. אתם מוזמנים למדוד זמן

aya l

New member
אני לא מדברת על זמן...

אני מדברת על זה שמישהו אמר שאין את הבית האחרון בקליפ אבל בעצם כן יש אותו...

aya l

New member
יכול להיות....

לא שמתי לב בדיוק מה הם אומרים רק שמתי לב שזה חלק מהבית האחרון...

double M

New member
בסינגל שיצא לתחנות הרדיו....

יש שתי גרסאות לשיר. גרסאת אלבום וגרסאת רדיו. גרסאת הרדיו היא רק 2:50 דקות. מה דעתכם על זה שלהקה שדי מתנגדת לקונפורמיזם (עד כמה שהבנתי) ולמסחור, ומנסה לא להתאים את עצמה למיינסטרים מוציאה גרסאת רדיו? עצוב קצת לא?

ל י מ ו ן

New member
אממ..אני אישית חושבת..

שאנשים היו משתעממים מלשמוע את ה4 דקות הנותרות האלה סתם.. אני אישית משתעממת כל פעם וברב המקרים מרציה קדימה..

aya l

New member
זה ברדיו...

אני מדברת על הקליפ שבו כן יש את הבית הזה...

מה? זה פשוט יפיפה!!

זה הכלי הכי מגניב בעולם.. שכחתי את שמו, זה דומה לעוד

sHotZy M

New member
אני חושבת ש...

זה הקטע הכי יפה בשיר... כשהמילים יוצאות מתוך המנגינה ככה בשושו.. זה מאוד יפה, צריך ממש להקשיב טוב ולהיות בתוך השיר בכדי להבין מה הם אומרים... בקליפ יש רק את השורות "בואו נתפלל בשקט כשהמנורה דולקת" ואין את שאר השורות... אי כל כך אוהבת את הקטע הזה יאללה!

למעלה