תיקון חווית לידה

lotzkitz22

New member
תיקון חווית לידה

שלום! שמי עדי ויש לי בת בת תשעה חודשים - שנולדה בניתוח קיסרי בשבוע 38 - עקב מצב עכוז - כשהיא נולדה היא היתה קצת אפאטית - במשך כמה ימים - ומאז היא מקסימה - אבל איך לומר - היא רוצה שהעולם יסבוב סביבה - פשוט אי אפשר לזוז ממנה - היא צורחת - וגם מבחינה מוטורית היא איטית (נולדה עם הטיית ראש - ולכן הכל הולך לאט יותר) היא כבר חזקה מספיק בשביל לזחול אבל לא רוצה - היא פשוט מצליחה שאחרים יביאו לה את מה שהיא רוצה בשבילה. רציתי לשאול - אם יש איזה שהיא דרך "לגמול" אותה מזה - שמעתי על תיקון חווית לידה - השאלה אם זה לא מאוחר יותר (9 חודשים אחרי) - אשמח לשמוע פרטים על התהליך ועל ההשלכות - ואם זה אפשרי אז לשמוע על מטפל/ת באיזור ירושלים. תודה

עדי יקרה..

קודם כל, אני מוכרחה ספר לך מה קראתי בספר המקסים "סבא שלי אמר", של אסתי סחייק-הר לב (שאני בכלל ממליצה לכל המתקשרים לקרוא אותו כי הוא באמת יוצא דופן), היא מתקשרת שם את סת', שמוכר לכולנו מהספרים של ג'יין רוברטס. הוא אמר שם, שתינוקות שישנים הרבה עדיין מתכננים את מסלול חייהם, ואילו תינוקות "תובעניים" כבר מוכנים לחוות, צוללים ישר לתוך החיים שלהם. יש להם מסלול, והם יותר מוכנים למסע החיים... זה גרם לי לראות את התינוקות היותר "רעשנים" בדרך חדשה... תראי אם התיאוריה הזאת מסתדרת לך... לגבי תיקון חוויית לידה - אני לא מסכימה עם ההנחה הסמוייה שהלידה היתה "מקולקלת". האם ייתכן שבגלל שאת מרגישה ככה זה מה שעובר לתינוקת שלך? אני ראשית מציעה להחליף את התחושה שצריך לתקן משהו שהתקלקל בלידה לזה שרוצים לצוא מה הדפוסי התנהגות של התינוקת שכל כך לא נותנים לה (ולכם) מנוח. הדבר הראשון שהייתי עושה זה פרחי באך בבקבוק השתיה שלה. זה סופר-עוזר, וזה רק צמחים, אין לזה שום תופעות לוואי. לי עדיין אין ילדים, אבל אני יכולה להגיד לך שעל הכלבים שלי זה עובד יותר טוב מתרופות קונבנציונאליות, ככה שאני ממליצה לך בלב שקט. את מוזמנת לפנות אליי במסרים אם את רוצה עוד פרטים. גם עם קריסטלים את יכולה לנסות, גם פה את מוזמנת לפנות אליי ונחשוב ביחד איזה קריסטלים יכולים להתאים לה. עוד דבר שאת יכולה להעשות - להסתכל באתר של המומחית המדהימה מיכל וייסלברג, שאני אצרף לך קישור, ולקרוא שם קצת על קריסטלים, ולהחליט בעצמך איזה קריסטל יכול לעזור לה, פשוט לתלות לה את זה מעל המיטה.. זהו, לא חושבת כרגע על עוד משהו. מה את אומרת על העצות בינתיים? הערות? משהו ניראה לך? בכל מיקרה, שולחת לך הרבה הרבה אהבה
. בהצלחה!

למעלה