תיקון בקבר רחל

תיקון בקבר רחל

קיבלתי עכשיו שיחה ממספר לא מזוהה לסלולרי שלי. על רקע שירה חסידית עלה קריין (מוקלט) שסיפר על סגולות התיקון שעתיד להתבצע בקבר רחל, והציע לי להשאיר את שמי כדי שיצורף לתיקון למציאת זיווג. שאלות: 1. יתכן שהשירה היתה שירת ילדים, אבל האיכות הסלולרית והקולות הגבוהים גרמו לי לרגע לחשוד בשירת נשים, ומייד עלו במוחי מחשבות זימה. על מי החטא, עלי או עליהם? 2. אני נשוי באושר כבר זמן רב. אם אצטרף לתיקון האמור, האם הוא יגרום לי ראשית להפרד מאישתי *ואז* למצוא לי זיווג, או שמה הוא ימצא לי מאהבת? ושאלה ברצינות: יש איזו דרך לדעת לאיזה מאגר הגיע המספר שלי ואיך, ואיך ניתן להוציא אותו משם?

Sophalin

New member
תגובה

1. גם עליך וגם עליהם (כי אתה חטאת במחשבה והן חטאו בכך שהחטיאו אותך). 2. נכון או לחילופין איסה סניה. זה מאוד מאוד קשה.

the ror

New member
לגבי השאלה הרצינית,

אני פשוט שומר את המספר תחת השם "לא לענות". נדמה לי שיש לי כבר איזה 3 כאלה לצערי. וכמעט אף פעם, לאף שירות, לא מוסר את המס' פל' או הכתובת מייל שלי. גג את המס' של הקו בזק. פעם שלחו לי הודעות על מסיבות בימי שישי במועדון שמעולם לא הייתי בו ואחרי שהתקשרתי חזרה לאותו אדם והוא ענה, והבהרתי לו שאחרי ההודעה הבאה שאני מקבל אני הולך לרשום את המספר שלו ב 20 מודעות/פירסומות שאני רק אמצא כדי שהוא יבין איך אני מרגיש אז לפתע כבר לא קיבלתי יותר הודעות. הבעיה העיקרית היא שכיום לא שולחים דברים כאלה ממספרים אישיים אז לא באמת יעזור לנסות להתקשר חזרה.

cwen

New member
אני גם קיבלתי לפני כמה שבועות

יכול להיות שהם עוברים על ספר הטלפונים הסלולרי.

לאונידס

Active member
גם אלי התקשרו ואני ממליץ לעשות כמוני

לא רק שלא ניתקתי את השיחה אלא בכל פעם שהם הציעו לי להקיש על מקש כדי לשמוע את היבבות מחדש לחצתי עליו בשמחה גדולה. מכיוון שהתקשרו אלי כמה פעמים במשך כמה ימים הם שילמו כמה שעות של זמן אויר. אם השיחה אל אזרח ממוצע תעלה להם יותר מההכנסה מתרומות כנראה שהם יחדלו. אני חושב שהחוק מאפשר לתבוע ספאמרים טלפונים ואני חושב שהפיצוי הוא 20,000 שקלים ללא הוכחת נזק, אבל אין לי את האנרגיות לזה.

cwen

New member
לעמותות מותר

באמת, יש סייג לגבי עמותות. והפיצוי הוא 1000 ש"ח לכל הטרדה כזו, זאת אומרת, 1000 ש"ח לכל שיחה/מייל וכו'. כשהתקשרו אלי שמתי על ספיקר וכולנו בעבודה שמענו וצחקנו נורא. אבל למי היה כוח להמשיך עם זה?

Sophalin

New member
אוקיי במקרה זה

שכל אחד שמקבל שיקליט (ו"יביע עניין") ואז אחרי קבלה של 20 שיחות לכל אחד, לפנות לבית המשפט ביחד בתביעה יצוגית.

cwen

New member
אם זו עמותה זה חוקי לחלוטין

ובטוח שהפעילות הזאת היא באופן רשמי על ידי איזו עמותה.

לאונידס

Active member
חששתי שיעצרו אותי במכונית על התעללות בחתול

כך נשמעו היללות. ליווי "מוסיקלי" כל הדרך מהבית לעבודה

למעלה