תיעול אנרגיות

SummerSpirit

New member
תיעול אנרגיות

התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש לפני כחודש. בימים הראשונים אנשים היו נחמדים ואמרו שלום וגם אני לא חסכתי בחיוכים ובאמרות שלום. הבעיה היא שבשבועיים האחרונים אני שמה לב שפחות אנשים מסתכלים לכיוון שלי, לא אומרים לי שלום, לא משוחחים איתי. חשבתי על תיעול אנרגיות טובות ממני לאותם אנשים ושאותן אנרגיות טובות יחזרו מהם אליי. יש כזה דבר?

יש דבר כזה

אבל אני לא בטוחה שבמתכונת שאת מתכוונת אליה. נתינה, באופן עקרוני, לא אמורה להיות עם ציפייה לקבלה. את מוזמנת, תמיד, לשלוח אנרגיות טובות ממך לאנשים, אבל אל לך לצפות שאותן אנרגיות טובות יחזרו מהם אלייך. את לא יכולה "לכפות" אנרגיה טובה מאחרים אלייך. את יכולה רק לשלוח ממך אליהם. ירצו-יקבלו. לא ירצו- לא יקבלו. האם את חוסכת בחיוכים? איך את מרגישה? אולי בהתחלה התייחסו אלייך כחדשה שצריך לתת לה להרגיש טוב, ועכשיו את מוגדרת כמו כל עובדת? אז מתייחסים אלייך כמו לכולם? איך האנשים האלו מתייחסים אחד לשני? אלו נקודות שאת צריכה לשאול את עצמך. בהצלחה. יעל

אהלן רוח קיץ, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בד"כ כאשר מדברים על תיעול אנרגיות, מדברים על האנרגיות "שלנו" שאנו מבקשים לתעל למקומות כאלה ואחרים. אין אנו יכולים בד"כ לתעל אנרגיות של אחרים, אלא לבחור בתגובה שלנו כלפי אותן אנרגיות שאנו חשים שמופנות כלפינו. כך למשל, כאשר יש בי כעס, (סוג של אנרגיה) אני יכולה לבחור לתעל אותו ולהפוך אותו ליצירתיות מדהימה, או לחלופין לרחמים, או כאשר אני שמחה אני יכולה לתעל את האנרגיה הזו ובמקום להיות "סתם שמחה" פשוט להשתדל "להדביק" כמה שיותר אנשים בשמחה הזו. הקבלה כמובן תלויה בהם, איננו יכולים להכריח אף אחד לקבל מאיתנו משהו לטוב או לרע. ר' תשובתה של יעל אלייך, היא שאלה כמה דברים בעלי משמעות רבה לטעמי. חוצמזה, ברוכה הבאה פה ב
ו
שבוע אהבה לכולנו

למעלה