תיעוד שעות שגוי

Enigma409

New member
תיעוד שעות שגוי

ערב טוב,
כשאני מציגה את הפרופיל שלי כציבורי באמצעות: "צפה כ..." אני רואה את הפוסטים והתמונות שלי מתועדים בשעות לא שיגרתיות, שעות 2:00 או ב-3:30 שעות שאני ישנה בהן בד"כ, אך כשאני מציגה את הפרופיל שלי במצב רגיל רק אז מופיעות השעות הנכונות (של כתיבת הפוסט או העלאת התמונה) ועוד משהו: כשאני לוחצת על תמונה במצב הצגת הפרופיל כציבורי אז השעון שוב מתהפך לשעה הנכונה (לא תמיד).
שואלת: איך אפשר לאפס את הצגת התכנים לשעת התיעוד הנכונה של העלאת הפוסטים או התמונות ??
תודה (-:

shoosh2607

Member
מנהל
אל תתייחסי ל"צפה כ.."

הוא לא עובד כמו שצריך.
עדיף שתבקשי ממישהו לבדוק.

Enigma409

New member
שעון מקומי

היי,
האם התופעה קשורה לעדכון מיקום ? אגב, גם אצל אחרים זה אותו דבר.

shoosh2607

Member
מנהל
לא נראה לי

כלומר, כשאחרים, מסתכלים אצלך בפרופיל הם רואים שעות הפוכות?

Enigma409

New member
שאלה למומחה

לא יודעת מה זה שעות הפוכות, רואים שעות שונות מאלה שתועדו בפועל.
אם כך, מה הבעיה-לא הצלחתי להבין ממך מה הכיוון לבעיה/פתרון

תאריך ושעה בפייסבוק

דבר ראשון - המומחית האמיתית כאן זה shoosh2607 , לא אני...

לגבי מה ששאלת כאן - כפי שענתה לך shoosh , הפונקציה של "צפה כ..." כוללת הרבה בעיות בשלב הזה ונועדה רק לתת תמונה כללית על מה שמופיע מבחינת הגדרות הפרטיות, אבל כוללת הרבה תקלות. מה שאת מתארת כאן היא תופעה מוכרת שמתרחשת גם אצל רבים אחרים: כשמשתמשים בפונקציה הזו רואים ליד הפוסטים שעות ששייכות לאזורי זמן אחרים. פשוט תתעלמי מהשעות האלה בפונקציית הצפייה הזו.

לפעמים מופיעים בפוסטים ציוני זמן לא נכונים כתוצאה מכיוון לא מתאים של אזור הזמן במחשב מול הפייסבוק, אבל אם בציר הזמן שלך הזמנים מופיעים נכון כשאת צופה בו ישירות - הכול בסדר ואין לך בעיה עם כיוון אזורי הזמן שלך.

למעלה