תיסכולים

avaloka

New member
תיסכולים

אני עכשיו מרגישה שהתגעגעתי לפורום פה, אפילו שלא ידעתי. אני שוב עם דמעות מול המסך. מבינה, שאני מתגעגעת להיבטים מסוימים של אני שלא חוויתי בשבועות האחרונים. נמאס לי כשאומרים לי איפה לשבת בחדר האוכל. התיישבתי עכשיו לא לפי הסדר, אלא במרחק 3 כיסאות הלאה. ענת ישבה שם. לא יכולתי לשבת מולה. איזה יום מאפן. היו לי שלושה ימים כאלה מקסימים. מצאתי את עצמי אומרת היום בבוקר שכבר הרבה זמן לא היה לי קל כמו פה. והנה. מצאתי את הסיבוך. דמעות, בחיי. אני מסובכת בתוך הענין הזה של הארה. מרגישה כאילו אלוהים רוצה אותי קרוב קרוב אליו, עכשיו. מקיף אותי באנשים מוארים, באנשים שחותרים להארה, בספרים על הארה, וגם יש מישהו שכל פעם שהוא פוגש אותי שואל אותי אם אני כבר מוארת. הוא מאמין בי, ומחכה. מקסים איך גיליתי בחודשיים האחרונים, את היופי של השקט. עזבו אותי, תנו לי לשתוק איתכם. לא צריך מילים. עזבו אותי מקולות. אף פעם לא הייתי ככה. תמיד הייתי צריכה דיבורים, הסברים, לשמוע את עצמי בקול כי רק ככה יכולתי לחשוב מחשבות חכמות. מאז שפגשתי את הבחור המואר, אני מחפשת את האדם שאני אוכל לשתוק איתו ולהרגיש את הכל. להרגיש שהכל מושלם כמו שהוא. להרגיש שלווה. וכנראה הגעתי למקום הנכון. הקיבוץ השקט. אבל די!!! בא לי לצרוח!!! בא לי לקום מתי שאני רוצה. בא לי לאכול איפה שאני רוצה. בא לי ללבוש מה שאני רוצה. בא לי לעשות מה שאני רוצה. בא לי להיות איפה שאני רוצה. בא לי להרגיש עצמאות. בא לי להרגיש חופש. אולי בסוף אני אגיע לאילת.. אין לי מושג מה השעה. אני צריכה בשמונה לחזור לעבודה. בשש היתה אזכרה. די, העולם שלי מתפרק. אין קושי גדול יותר מלוותר על האגו. העולם מרגיש כאילו הוא מתפרק. דברים מתחילים לאבד את המשמעות שלהם. לשום דבר אין היגיון יותר. הכל חלק מחלום. שום דבר לא חשוב. כל דבר הוא הכי חשוב בעולם. אין דבר כזה להיות ביחד. אין דבר כזה להיות חלק. יש רק תחושה. והיא באה והולכת. כוס אמא של כל האנשים פה בקיבוץ. עוקצים אותי. ביי

מ א י.

New member
משהו בהודעה שלך..

משהו בהודעה שלך עשה לי כול כך רע גרם לי לעצבות לא. זה לא צריך להיות ככה . ההתקרבות לאלוהים .. לוותר על האגו ? על מה את מדברת בא לך לצרוח - תצרחי! את לא רוצה לוותר . את רוצה לשבת איפה שבא לך , לנסוע לאיפה שבא לך , לחיות את העצמאות והחופש שלך אז תחיי!!!!!!11 ומיצידי שזה יהיה מהאגו , מה רע באגו , בלעדיו לא היית יכולה להוציא שום דבר לפועל בעולם הזה. הוא חלק ממך ולעולם עד המוות לפחות לא יעלם . גם תהיי "מוארת" . וכול ההתעסקות הזו , התיסכולים האלה בגלל הארה לא נראית לי דרך בריאה לא לחיות ולא להגיע באמת להארה . אולי אני טועה... אבל נראה לי , שהתסכולים שלך מחזירים אותך בדיוק למקום שאת מנסה להיפטר ממנו - לאגו ! התיסכולים האלה לא יברחו לשום מקום הם רק יתעצמו . אני חושבת - שכדאי לך להקשיב למה שאת רוצה . ולעשות. ללכת על העצמאות שלך. ולזכור שהמוציא לפועל - זה האגו. וזה בסדר אני.

מ א י.

New member
ואגב..

למואר ההוא שמאמין בך ומחכה ... תגידי שכולם יגיעו בסוף להארה לא?
אז מה הוא מבזבז ת'זמן בלחכות ? שיהנה מהחיים.הם יפים.

איל באש

New member
ברוכה הבאה מאי ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif

מסכים ומחזק את דברייך

איל באש

New member
AVALOKA היי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

קודם כל הייתי מאוד שמח שתסבירי לי מה זה מואר ? כי אני לא ממש מבין למה את מתכוונת. את הדבר שאת הכי רוצה תשחררי ויהיה לך המון ממנו. שאת אוחזת בכוח מפחד לשחרר את מפספסת. את המילה הכלה את ודאי מכירה. להכיל זה לשחרר, לעזוב, להפסיק לטחון ולנתח כל דבר. להכיל זה לתת להכל להיות כמו שהוא. להכיל זה להמשיך להיות ממוקדת באור שלך. בלי לעבוד קשה כדי להגיע להארה או כל דבר אחר... חשוב שתהיי במקום שטוב לך ואוהבים אותך, חשוב שתאהבי את עצמך. אין חוקים, באמת, יש חוקים שאנחנו ממציאים כל הזמן. את אדם חופשי ויכולה לבחור מה שבא לך. אמרי לעצמך מילות אהבה, חבקי את עצמך, קבלי את כל הרגשות.

ישלישם

New member
avaloka

לפעמים אני תוהה, מה מסר אחד קטן יכול באמת לעשות. אז עולה בי התשובה, שזה תלוי לאן בתודעה אנו לוקחים את זה. אני מקווה שזה יגיע למקום הנכון:
בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
ומילה נוספת../images/Emo140.gif

מבחינתי "הארה", היא המודעות לפגיעות שלך, למקום הפגיע בתוכך, ולקיחת שליטה ואחריות על המקום הזה, שאחרת שולט בנו באופן כלשהו. במילים אחרות, שליטת הרוח על החומר. את לא צריכה להגיע לשם, את צריכה להיכנס לשם. זה מצב תודעה. כאן ועכשיו. האהבה - לא הפחד-שלא - היא שבשליטה. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

avaloka

New member
התיסכולים עברו

התיסכולים חלפו. תודה לכולם על התמיכה. כן, נתתי לעצמי להיות בזה. נמאס לי להיות ילדה טובה. אז הפסקתי להיות ילדה טובה. עשיתי רק מה שבא לי, וכשזה התחיל להיות כיף, זה עבר. אז חזרתי להיות בטוב, אחרי שעלו לי הרבה שאלות בקשר למה לעשות עם האגו שלי. ברור שהוא מאותגר פה, אבל למדתי לא להקשות עליו יותר מדי, זה לא צריך להיות ככה. הייתי עסוקה הרבה בשאלה אם להשאר או לעזוב. אבל עכשיו כשהוא נרגע, אז הכל שוב מאוד יפה, אוהב, ורוד. עלתה לי השאלה למה אני נשארת פה, וכשנתתי לעצמי את התשובה בגלל שיש לי אחלה תנאים, קרוון 2 חדרים משלי, נבהלתי, כי זו לא סיבה מספיק טובה להישאר. נוחות זה משהו שצריך להזהר ממנו, הוא עלול לכבול. אבל זו לא התשובה, זה רק תוספת לוואי נחמדה כזאת. בקיצור, טוב לי. וזה נותן לי המון פה. וגם השיגועי אגו שקורים מדי פעם הם מתנה לא קטנה, כי אני במקום שאני יכולה לתת לזה לקרות. כמו שחברת קיבוץ אמרה לי היום בבוקר כשכולם עבדו ואני ישבתי צופה בהם ושותה תה, "אנחנו פה, בקיבוץ, בשביל להפגיש אותנו עם האגו שלנו, אז אם זה קורה לך עכשיו, את עושה עבודה טובה" אחרי השיחה הזאת שבתי לחוש טוב עם עצמי. נכון, כמו שאמרתם, לאגו יש מטרה, ולא צריך להאבק בו. צריך להקשיב לו, אולי לתת לו את מה שהוא רוצה, ואז הוא נרגע. זה מה שקרה לי בכל אופן. מאז שאני פה אני די נהנית לראות עד כמה האגו שלי לא משחק מאוד תפקיד יחסית לעצמי. וגם השיגוע הזה היה פחות מ24 שעות. אני מופתעת. תודה על ההקשבה. אתם מקסימים. ודווקא עכשיו, כבר כמה דקות שלא עוקצים אותי. חדר אינטרנט בלי רשת, מי שמע על דבר כזה..

איל באש

New member
avaloka היי ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

צירפתי פה תקשור שמדבר על האגו. אני שמח לשמוע שאת מרגישה יותר טוב אגב את גרה בקיבוץ? או שאת עובדת בקטיף?

avaloka

New member
אהלן

כן, אני מרגישה נהדר. זה רק הולך ונהיה טוב יותר ויותר. הפתעה. אני ירושלמית במקור, ואני מסתובבת בארץ כבר יותר מחצי שנה. לפני כמה חודשים הגעתי פעם ראשונה לקיבוץ הזה. הגעתי נסעתי חזרתי נסעתי חזרתי נסעתי. הפעם לא חשבתי להיות פה יותר משבוע שבועיים, ואני תכף מסיימת את השלישי. בתכנון (מה שאף פעם לא ממש עובד), אני בדרך לאילת לחפש שם עבודה. המחשב כאן איטי מדיי לכאלה פיילים. אבל תודה גדולה. באהבה

למעלה