תינוק שעולה מעט

תינוק שעולה מעט

היי, כבר שבוע שני שאני בטיפת חלב ולא יודעת מה לעשות. התינוק בן 7 שבועות ויונק מלא. נולד 3 קילו ירד ל-2.880 ביום השחרור והיום הוא רק 3.980 שבשבועיים האחרונים עלה רק 200 גרם. לא רוצה לתת תוספות אבל מה יש לעשות ?? יש לו לפחות 6 חיתולים מלוכלכים ביום ויונק מתי שהוא רוצה. האחות בטיפת חלב ייעצה לי לתת תוספת של חלב שאוב אל למה שהוא ירצה חלב שאוב כתוספת אם לא רצה את זה מהציצי ואיך אוכל לשאוב כ"כ הרבה, הרי לא יישאר לי לתת לו מה לעשות ?

תוספת לשאלה

ניסיתי עכשיו לתת תוספת חלב שאוב מבקבוק ששאבתי לפני מס' ימים והתינוק מסרב בתוקף לקחת בקבוק מה עושים הוא עושה תנועות כאילו הוא מקיא האכלתי אותו והוא נראה עדיין רעב (מוצץ אגרוף) אך מסרב לבקבוק אוףףףףףףףףף

אלונה ע

New member
הלחיצו אותך לחינם בטיפת חלב

בואי נראה, תינוק שעלה 1 ק"ג ב-7 שבועות, העליה השבועית הממוצעת שלו היא 140 גר' שזה בסדר גמור. לא כל התינוקות עולים חצי ק"ג בשבוע... את צריכה להירגע ולסמוך על עצמך, על התינוק שלך ועל ההנקה שלך. אם חשוב לך להיות בטוחה את יכולה להיעזר ביועצת הנקה מוסמכת לוודא שאכן תינוקך נצמד נכון לשד. אם יש 6 חיתולי קקי ביום אז מצבך מצוין. זה שהוא מוצץ אגרוף זה לא אומר שהוא רעב - זהו שלב התפתחותי תקין לחלוטין. היי, הילד מגלה את הידיים שלו. בנוסף, תינוקות רבים לא אוהבים בקבוק אז אין טעם לנסות לתת לו חלב שאוב, הכי טוב זה להניק (אלא אם כן המליצה על כך יועצת הנקה מוסמכת). באיזה איזור את גרה? אולי אוכל להמליץ לך על מישהי. בהצלחה

אפרת_ח

New member
סליחה אלונה אבל צריך להיזהר

ירידה מאחוזון ~25 לאחוזון ~5 זה מצב שדורש בדיקה. יכול להיות תקין, אבל דורש בדיקה. העליה לפי שבוע לא מגלה את כל האמת. טוב עשית שהמלצת על יועצת הנקה

Meet with a yoetset hanaka first

before you give artificial milk, there are many things to try. If you tell me where you live, I will refer you to someone in yoru area.​

אני לא יודעת אם זה

קשור אבל בימים האחרונים הקקי שלו הוא בצבע ירוק כהה ולא צהוב חרדלי (סליחה על התיאור) וזה לא בגלל שהוא נשאר הרבה זמן בחיתול כי אני מחליפה לו ישר אחרי שהוא עושה

מקפיצה לעניין צבע הקקי

וגם לשתובות של יועצות מוסמכות בעניין העלייה מעטה שהיתה השבוע

למעלה