תינוק שמסרב שד

pima2

New member
תינוק שמסרב שד

האם יש כאן כאלה שעקב מחסור בחלב אם הוסיפו גם תחליף חלב ועם הזמן הילד התחיל לסרב שד ולהיות מעוניין בבקבוק בלבד (עם תחליף או עם חלב שאוב - זה לא משנה)?

תאירעות

New member
כן../images/Emo10.gif

אני הייתי חולה ולא יכולתי להחזיק אותה להנקה ואחר כך(יומיים-שלושה) לא הסכימה בכלל לינוק.

תאירעות

New member
בסביבות גיל חודשיים וחצי

התחלתי לשאוב,עם משאבה ידנית שלא ממש הלך לי. שכרתי משאבה של מדלה(באופן פרטי) וגם איתה לא ממש הצלחתי(אני יכולה לשאוב/להניק רק משד אחד-השני יבש כמו הנגב... בכל אופן גם שילבתי סימילאק,עד שהגעתי למצב שלא עמדתי בשאיבות הטיפול בקטנה ביתר הילדים(יש לי עוד 3) בעבודות הבית..וכו. הרגשתי שאני מתמוטטת והחלטתי שזהו במילא כבר לא יצא לי הרבה,ובגיל 3 וחצי חודשים בערך הפסקתי סופית. ניסיתי עוד כמה פעמים לפני להניק אותה אך היא בשום אופן לא הסכימה. מקווה שאת תצליחי כן להניק.

שירלי ד

New member
בגיל 3 חוד' שליו פשוט דחף אותי-->>

בחוזקה ולא הסכים לאכול יותר מהציצי אני נורא נפגעתי ויש לי ממש מועקה כזו וזה חסר לי עד היום, בילד השני אני מתכננת לפצות את עצמי ולהניק עד גיל שנה לפחות!! **דרך אגב: לאחר חודשיים הוא פתאום רצה לינוק מהציצי וכבר לא היה לי חלב ובמשך יומיים הסתובבתי עם עיגולים של רוק מסביב לפטמות לטיפת חלב לא היה מה לייעץ/לענות לי לגבי התופעה המוזרה

yayaro

New member
גם לי זה קרה

בגיל שלושה חודשיים וחצי אחרי שהייתי משלבת הנקה ובקבוק, היתה לו תקופה של ארבעה ימים שהוא אכל נורא מעט (כאבי בטן ושיניים) ולא היתה לי אפשרות לשאוב והחלב פשוט נגמר... עכשיו הוא רק עם מטרנה ולי כואב הלב כל פעם שאני מאכילה אותו

גם אצלי זה קרה

בגיל 4.5 חוד' התחלנו להוסיף בקבוק סימילאק אחד בלילה, חודש אח"כ היו יומיים שלא הייתי איתה משהו כמו 10 שעות ביום והיא קיבלה סימילאק (לא הצלחתי לשאוב) ואח"כ היא כבר לא כ"כ רצתה לינוק. במשך שבוע נאבקתי, ובסוף, אחרי הרבה בכי (בעיקר שלי), נכנעתי והיא הפסיקה לינוק. גם אני מקווה לפצות על הילד הבא...

ט י ז י

New member
בטח

קרה לי עם הילד הראשון. פשוט הרבה יותר קל להם לאכול מבקבוק, אז הם לא רוצים להתאמץ.

lulyK

New member
זה מאד נפוץ, בגלל זה ממליצים

לא לתת לתינוק מוצץ או בקבוק לפני גיל 6 שבועות.

אני דווקא נתתי מוצץ מגיל 3 ימים

ובקבוק (חלב שאוב) מגיל חודשיים, וההפסקה הגיעה רק בגיל חצי שנה

lulyK

New member
אבל ממה שאת מתארת אצלך זה לאו

דווקא בילבול פטמות.

זה בדיוק מה שאני אומרת

לא היה לה שום בלבול פטמה, והיא הפסיקה לינוק בלי קשר.

למעלה