תינוק שמן

גם שלי כזו...

והאמת היא שגם לפי דעתי היא קצת שמנה, אבל בשלב זה אין ממש שליטה על העניין - זה לא שאני מאביסה אותה להנאתי... כשיהיה רלוונטי, אם נצטרך - נשמור על הרגלים נכונים. יש כאלה שצוברים תאוצה ואחכ נרגעים.

yoyo10

New member
ככה עדי היה בדיוק זה נורמלי

לחלוטין עדי נולד 3230 ובגיל 4 שבועות שקל 5100 רק בגיל 4 חודשים הקצב ירד ועכשיו הוא בקושי עולהבמשקל

or 333

New member
זה מצחיק

שלי נולדה 3.970 שתהיה בריאה ותוך חודש וחצי שקלה כבר חמש קילו וקצת יותר וכל פעם עוד ועוד אותי זה לא עניין כי הכל מהטבע הנקה מלאה חוץ מיזה שהרופאים לא ממליצים להתעסק בזה במיוחד בשנה הראשונה הילד דורש ומקבל זה לא שנותנים לו שוקולד וחטיפים הוא מקבל את מה שצריך וכל ילד מגיב בצורה

אין תינוק שמן .... שטיוית שמכניסים

לנו לראש............ יש לי חברה שכל הילדים שלה ממש סופגניות דובוניות............ בטיפת חלב תמיד מזהירים אותה.......... יש לה שתי בנות בת 10 ובת 8 -שתהן היו סופגניות ושתהן היום דוגמניות של בגדי ילדים בחברות מובילות, הבן הקטן בן 3 חודשים ושוקל 8.5 ק"ג.......והיא ממש לא בלחץ כי היא יודעת שזה גנטי. לאט לאט שהילד יתחיל להיות פעיל ה"שומן" התינוקי יעלם ובמקום זה הגוף ירקום שרירים. חוצמזה הילד במשקל נורמלי

siv30

New member
נראה לי תקין

לפי מה שהרופא אמר לנו, הילד אמור לעלות בסביבות 700 גר' עד קילו לחודש, הוא עומד בסטנדרט הזה.

liat77

New member
רגע רגע-עכשיו בלבלתם אותי

אמיר שלנו שמחר יהיה בן חודש
נולד במשקל 4.500 קילו ועכשיו הוא 5.000 קילו-אז מה הוא שמן? כמה אמורים לעלות בחודש? היינו השבוע אצל הרופא והוא אמר שהילד עולה יפה.

michal@gal

Active member
מנהל
אמורים לעלות מינימום 650 גרם

לחודש, בחודשים הראשונים. אחר כך מאיטים את הקצב. אם הבן שלך ירד 10% ממשקלו אחרי שנולד, זה אומר שהוא עלה את המינימום הדרוש. מאד הגיוני שתינוק שנולד 4.5 ישקול 5 בגיל חודש. זה פחות הגיוני עבור תינוק שנולד 3 קילו.

rc11

New member
בהתחלה עולים הרבה

הבת שלי עלתה בשבוע הראשון חצי קילו. בהמשך זה מתמתן. כמו שאמרו - אין דבר כזה תינוק שמן. הם אוכלים כמה שצריכים כדי לגדול, אח"כ מתחילים להיות פעילים והמשקל נתקע או יורד. הילד שלך נולד גדול. אז הוא יהיה ספורטאי או דוגמן
כנראה שיש לך טעות בתאריך הלידה של אמיר

liat77

New member
מזה "טעות" התפוזון שלי

הגיע באיחור של 10 ימים... וגם החישוב באולטרסאוד היה מאוד ב"טעות"...

rc11

New member
תקראי שוב../images/Emo13.gif

כתבת 4/7/06. זה עוד לא היה... אולי 4/4/06?

liat77

New member
אהה-ככה כותבים את

התאריכים בארה"ב, עומר נולד ב-10 לינואר 2004 אמיר נולד ב-7 לאפריל 2006

or 333

New member
נראה לי שבתבלבלת בתאריך הלידה

של בנך לא יכול להיות שהוא נולד בתאריך שרשמת

d i n o l e

New member
שלי נולד 4220 ובגיל חודש היה 5500

היום בחצי שנה הוא 10.5 (על 72 ס"מ) ואף אחד לא מתלונן שהוא שמן

תאירעות

New member
לא הבנתי אותך

ככה אומרים כשאומרים משהו טוב על תינוק. לא הייתה לי כוונה להעליב או משהו כזה,אם נעלבת,סליחה.

למעלה