תינוק רציני

תינוק רציני

יש לי תינוק בן חודשיים מאוד רציני בקושי מחייך החיוכים שלו זה רק אחרי אוכל לפני שנרדם שבע וטוב לו האם זה צריך להדאיג אותי מבחינת היתפתחות הילד.

גם עילאי היה ככה בגיל הזה, ומגיל

ארבעה חודשים בערך לא מפסיק לחייך ולצחוק...לדעתי, אין לך בכללללל מה לדאוג....

לא נראה לי מדאיג

התינוק הפרטי שלי התחיל רק לחייך בגיל הזה וגם אז הוא עשה את זה בקמצנות. הוא מפותח וחייכן לכל הדיעות היום. חכי קצת עם זה לדעתי.

תודה

הורדתן דאגה מליבי אני מקווה שהוא ירש את האופי החייכן והליצני של בעלי ולא את הרצינות שבי

Yagelsmom

New member
גם אצלנו

יגל רק התחיל לחייך בגיל חודשיים והיינו צריכים לעשות שמיניות באוויר להוציא חיוך... היום בגיל 5 חודשים הוא חייכני וצוחק רוב הזמן.... ממש תענוג

חוגי1

New member
הוא עוד צעיר, הם רק עכשיו מתחילים

לחייך. הרצינות שלו היא מאוד מטבעית ואין מה לדאוג. מבטיחה של שבגיל 3 חודשים הוא לא יפסיק לחייך.

../images/Emo98.gifממש לא צריך לדאוג

גיל שעדיין לא ממש מחייכים מידי פעם אפשר לתפוס אותם על חיוך מתוק זה מגיע בסביבות גיל 3,4 חודשים גם בני (איליי) לא ממש היה זורק לנו חיוכים בגיל זה זה מגיע אל תידאגי.

לא נראה לי

גם הבן שלי היה "תינוק רציני" עד גיל חמישה חודשים בערך.עכשיו הוא מחייך הרבה יותר, במיוחד כשמתייחסים אליו - בן 7 חודשים

גם מיקה היתה רצינית נורא

ואבא שלה כל הזמן אמר שככה רואים שהיא הבת שלי, כי היא דומה לו שתי טיפות מים (הוא קורא לה mini me). היא החלה להשפריץ חיוכים לכל עבר בגיל שלושה חודשים.

למעלה