תינוק יונק

elen123

New member
תינוק יונק

שלום, עידו שלנו כמעט בן חודש. לאחר שהוא יונק הוא לא תמיד עושה גרעפס. הבנתי שתינוקות יונקים לא תמיד עושים גרעפס. בכל מקרה כשאנחנו מניחים אותו הוא מתפתל ומשמיע חריקות כאלה והחלב לעיתים קרובות עולה לו חזרה והוא משתנק. אמנם הוא ילד שלישי אבל רמת החרדה שלי לא יורדת והוא ישן לידינו. האם יש פתרון לתופעה או שפשוט הוא צריך לגדול ו"להבשיל"? יש לי שאלה נוספת אחות טיפת חלב אמרה לי שאסור להלביש את עידו בקצר לפני גיל 6 שבועות. עד עתה הוא לבש בגדים ארוכים ודקים. בימים החמים האחרונים הוא ממש מזיע. האם בכל זאת אפשר להלביש בבגד גוף קצר? עלי לציין שהפורום מאוד מעשיר ומהווה תמיכה גם לי שאינני כותבת שאלות אלא רק קוראת שאלות של אחרות ואת התשובות המלומדות הן של יועצות ההנקה והן של חברות הפורום המנוסות. תודה

1טלטלים

New member
תינוק יונק

היי ושבת שלום, נלך אחד אחד... 1.גראפס-בהחלט צריך להבשיל ולגדול,אך אם את רואה שזה מפריע לו תעזרי לו להוצאי אותו.פעם שלישית זה כמו פעם ראשונה,מותר לך,לא?!כל ילד הוא שונה ולא דומה,תהני ממנו. 2.לגבי קצר-אף פעם לא הבנתי זאת...למה שיסבול אם בחוץ טמפ' עולה על 30 מעלות,תראי,לפי דעתי,אפשר עם קצר יותר נעים ומרגיע ,זה מה שעשיתי בזמנו,אמנם ילדתי ,בכל זאת ננזפתי קשות על כך שקטנה מסתובבת עם בגד גוף קצר ומניע חופשי את ידיה ורגליה ונהנית מכך...

למעלה