תינוק בחלום צלול?

תינוק בחלום צלול?

שלום לכולם. לאחרונה, מידי בוקר אני חולמת חלומות כאלו ואחרים. בלילות האחרונים חלמתי רצוף על תינוקת: 1-תינוק שלי (אני רווקה ואין לי ילדים, בת 21), בן חודש, שננטש על ידי בעוד שאני וחבר שלי שכחנו אותו ונסענו לצפון בלעדיו (אנחנו מהשפלה). אני חייבת לצין שלא ראיתי את הפנים של הילד. 2-תינוקת נולדת לבת דודה שלי והיא על ידיה, בת יום. יש לה כבר ילדה, ואותה הילדה הקיימת הייתה בת 5 בחלום (כיום היא בת שנה) כמה לצידה כל החלןם.. התינוק החדשה עבדה עם אמה במקום העבודה הנוכחי שלה בעוד היא מוכרת בגדים והילדה בידיה. פה אציין כי ראיתי בבירור את הפנים של הילדה. כידוע לי, מסיפורים של דודות, לחלום על תינוקות זה לא אחד הדברים שמביאים בשורות טובות. האם מישהו יכול לומר לי את הפירוש? יש לכך פירוש? פרט נוסף, אני חולת סרטן בתקופת טיפולים. מחכה לתגובה בקוצר רוח, בהמון תודה, פולי.

S m e l l y Cat

New member
זה לא פורום פירוש חלומות..

חלום צלול זה חלום בו את יודעת שאת חולמת http://he.wikipedia.org/wiki/חלימה_מודעת את השאלה שלך את יכולה לשאול בפורום חלומות הרגיל, מספרו 210.
[אגב, סתם דעה שלי, אני ממליצה לך לקחת את עניין פירוש החלומות בערבון מוגבל ולא להטריד את עצמך עכשיו עם חששות בעקבות חלומות שהם סך הכל יצירי הדמיון שלך ואין להם שום היבט מאגי כלשהו.. ואני מאחלת לך הרבה בריאות.
] [אה ועוד משהו, החלומות שאת זוכרת כשאת מתעוררת הם חלומות אחדים מתוך רבים וטובים שאת חולמת בלילה אחד. יכול להיות שאת בוחרת באופן לא מודע לזכור את אלה עם התינוקות ולאו דווקא שהם רודפים אותך בחלום או משהו..] זהו

למעלה