תינוקות

yaelz11

New member
תינוקות

אני רוצה מאד לעבוד עם תינוקות. השאלה שלי היא איזה לימודים מסודרים אני יכולה לעבור על מנת לעבוד בתחום. הכוונה היא ללימודים מסודרים באוניברסיטה שנותנים הכשרה אמיתית ולא לקורס קצר באיזו מכללה. בנוסף מהן האפשרויות לעבודה עם תינוקות ( פרט ללהיות מטפלת-שבעצם לא צריכה לעבור הכשרה)

עבודה עם תינוקות

יש כל מיני סוגים של עבודה עם תינוקות זה יכול מפסיכולוגיה התפתחותית (משלול של שני תארים +התמחות) או הכשרה של לימודים לגיל הרך שמכוונת לגננות (בשונה ממטפלות) או אפילו דרך הידרותרפיה והדרכה בשחיית תינוקות האפשרויות הן ממש מגוונות איזה סוג של עבודה עם תינוקות את מחפשת? מה מושך אותך לעשות איתם? אפרת

yaelz11

New member
מושך אותי

ללמד הורים איך להרגיע אותם. זה נשמע כמו עיסוי תינוקות - אבל זה תמיד נראה לי משהו חובבני שאי אפשר באמת לעשות ממנו קריירה.

וואוו, זה משהו שהמון אנשים צריכים

את בעצם מדברת על הדרכת הורים בטיפול בתינוקות זה מזכיר לי את הספר של ה"לוחשת לתינוקות" האם לזה הכוונה? עיסוי תינוקות זה משהו מאד חלקי ביחס למה שאת רוצה גם בעיני אני יודעת שה"לוחשת לתינוקות" התחילה כאחות ובעצם פיתחה תחום שלא לומדים באוניברסיטה היא בעצם משלבת הבנה בתחום הבריאות שקשור מאד להתפתחות של תינוקות בשנות חייהם הראשונות, והבנה מעולה בתחום ההתנהגות- שקשור אולי יותר לחינוך ופסיכולוגיה. זה חלום מאד מיוחד כיום יש הרבה אנשים שעוסקים בו מכיוונים שונים- מהדרכת הנקה דרך עיסוי תינוקות ועד להדרכת הורים (את מוזמנת להסתכל באתר של חברת "דיאדה" שעשתה מזה עסק...) השאלה שעולה פה זה האם את מוכנה להכשיר את עצמך במסלול מיוחד שאת תצטרכי לקבוע מה יהיו התכנים שלו ולהשתלב במקומות עבודה שיתנו לך לבטא את היכולת הזו- גם אם זה לא יהיה תחת מקצוע מוגדר וספציפי? אפרת

למעלה