תינוקות ברעות?

רחלילי

New member
תינוקות ברעות?

הבן שלי הגיע לגיל שבו הם מאד נהנים לשחק עם אחרים ספרנו ומצאנו שאנחנו שתי אמהות ברעות עם שני ילדים (יפתחו לנו שכבה לשניים 50% מכל מין). שורה תחתונה-יש כאן עוד הורים לילדים בני שנה-שנה וחצי ברעות? בא לילדים ללכת לאיזה פארק או שכולם צפונים בחצרות של הבית? אמנם המתקנים ישנים, שקועים באדמה, האנטנות חוגגות, אבל הקטנים יכולםי להנות גם בדשא. אם יש כאלה זה המקום.

א י ו ש י

New member
ואלה שבמודיעין לא נחשבים../images/Emo8.gif

אין
בעולם
התכוונת למפגשים אחה"צ? נשמע נחמד

רחלילי

New member
יופי נחמה

התכוונתי שעד עכשיו היינו נוסעים למודיעין ונמאס לי לכל יציאה לפארק להכנס לאוטו. אז התחלנו לטייל לפיראטים אבל כשאני מחליטה לצאת זה לא מתוכנן כך שאנייוצאת אך זה מאוחר מידי לאמהבות במודיעין כי אם לא מתכננים איתכם מראש אז עד שאתן מגיעות לאזורנו כבר נהיה חושך. שזה אותה בעיה בהפפוכה איתנו. ואם לא מתכננים ונוסעים בלי לתכנן (לפחות למודיעין) קרה כמה פעמי שהתאכזבנו. קיצר-כבר דיברנו על זה את ואני למה לא באת? כי זה סיפור-רואה? אוף אני עייפה יוצא לי ארוך ובלי פואנטה.

א י ו ש י

New member
יש צדק בדברייך../images/Emo4.gifאבל אם קובעים מראש

יום ושעה אז פשוט מגיעים! אלא אם כן הילד חולה (כמו שקרה עם קסם) או משהו לא צפוי.... בכל מקרה יוזמה ברוכה ואשמח להצטרף מידי פעם אם אדע מראש ויצא לי להגיע אני יכולה לומר לך שחוץ מלגינה ליד הבית שאליה אני יורדת כמעט כל יום גם בתוך מודיעין צריך לנסוע וזה באמת סיפור אבל אם יש מפגש או משהו בסגנון נוסעים ונהנים
ברעות עוד לא יצא לי להסתובב איתו

רחלילי

New member
העניין הוא שאני לא אוהבת לקבוע מראש

(בכל דבר לא רק בזה, אנשי מקצוע מתחפרנים מזה שאני מנסה לקבוע איתם מהיום להיום אבל ככה אני). לכן שאלתי על אמהות ברעות שלהן זה לא סיפור. אבלאם את יכולה בשלוף לבוא - בשמחה! עשינו את זה כמה ערבים השבוע, באופן לא מתוכנן והצליח.

א י ו ש י

New member
יוווווווווו כמה שאנחנו שונות../images/Emo6.gif

בעלי צוחק עלי תמיד לפני נסיעה לחו"ל המזוודה מסודרת שבוע מראש הכל אני חייבת לקבוע מראש ולדעת בדיוק, מתי איפה ואיך אם לא אני בלחץ. אבל גם ספונטניות לעיתים מבורכת אז אם יצא נוח בשלוף ואוכל לבוא אשמח.
במפגשים
שוב אחלה יוזמה

רחלילי

New member
זה לא "מפגשים"

זה חברות/חברים שגרים במודיעין. לא מפגשים המוניים כולה שני זוגות הורים (או שלושה) עם התינוק של כל אחד מהם.

oolay

New member
יש לכם מנוי לפארק המים? יש משחקיה

נחמדה שפתוחה חופשי ביום שלישי ושישי אחה"צ, ויש את מתקנים על הדשא מסיבי לבריכות....... וכן, יש עוד ילד - בן שנה וחצי ואנחנו ליד המעון הדרומי ומגיעים לגינה שממול המעון - דשא, צל, וכמה מתקני עץ מיותמים....

Neta558

New member
אל תדאגי, תהיה לו כתה מלאה

אולי אפילו שתיים, יש ברעות הרבה יותר תינוקות ממה שחשבתי שיהיו כאן בשלב הזה.. אני חושבת שרבים פשוט מעדיפים את הגינות הקטנות יותר, יש פחות מה שיתפרק

רחלילי

New member
בגינה קטנה לידנו המתקנים שקועים

כבר הודענו לעיריה לפני כמה חודשים הנדנדות שגקועות המגלצ'ה שקועה והמקום מלא בדלי סגריות וחבילות ריקות של טבק (בגלל שרמת החינוך כאן כל כך גבוהה
). לכן הגענו לפיראטים.

Neta558

New member
מה הכוונה שקועות?

אני חושבת שאת בעית ההזנחה אפשר לפתור, לפחות חלקית, פשוט ע"י יותר תאורה בגנים בלילה. רוב הגנים הקטנים ברעות פשוט לא מוארים מספיק וזה גם מונע מילדים לשחק שם כשמתחיל להחשיך (וזה כבר מתחיל להיות בשעות מוקדמות יחסית) וגם הופך את המקום לאטרקטיבי למפגשים ליליים למשועממים.

yoyo10

New member
אומנם עדי עוד קטן

אבל אני פנויה להצעות ספונטניות אם זה מתאים באותו הרגע סבבה

ב נ ה

New member
למשהי יצא להיות בדידאה בבוקר זורם?

יש מעונינות למחר בבקר? ( אמא ביום חופשי ובת שנה וחמישה חחודשים)

רחלילי

New member
מחר לא אבל

חמישי זה גם החופשי שלי. כך שאפשר בהזדמנות להפגש עם האלה והמלכה המגורשת.

רחלמ

New member
היינו בדיאדה

אני גרה ברעות ויש לי ילדה מקסימה בת 9.5 חודשים והיינו אתמול בדיאדה בחוג תנועה בכייף והיה ממש נחמד.

רחלמ

New member
מה שלום הארי?

היי לירון,מה שלומך ושלום הארי? הרבה זמן לא ראינו אותכם...

למעלה