תימני בצל ועדשים

תימני בצל ועדשים

לא,לא,זו לא התחלה של בדיחה... עכשיו כשהטמפרטורות חזרו להיות שפויות יחסית, איזה מרק עושה לכם את זה במיוחד ? איזה נחשב הספציאליטה שלכם ? איזה לעולם לא יעלה בכף שלכם...? אולי אתם בכלל לא חסידים של מרק ...? יאללה,תפתחו לי את התיאבון.
ותרגישו חופשי לתת במתכונים ...

תאכל מרק, תהיה חזק ../images/Emo238.gif

מרק זה הפייבוריט שלי בכל עונות השנה (בשביל מה יש מזגן?
) ואין מאושרת ממני כשאני מוזגת למישהוא קערת מרק גדושה כל טוב... כפי שאתה רואה אני לא זקוקה להרבה כדי להיות מאושרת
מרק תימני אותנתי מבית אמא (שבזי) עם מלאמלא כורכום. הופספתי לחמותי 10 שנים לפז"מ בזכות הנחת
אני אלופת המרק בצל ללא עוררין או מתחרים. הייתי מגלה לך את המתכון אבל אז אצטרך להרוג אותך
אף כף מרק - או כל מאכל אחר - שמכיל פטריות ו/שמנת, יתקרב לשפתיי בעד שום הון שבעולם
חסידה בת חסידה

THE KID A

New member
פולני, מים, אבקה...

לא,לא,זו לא התחלה של בדיחה...זאת המציאות. קודם שיכיל בשר נימוח וכוסברה. רצוי כתום. שעועית ועגבניות. לא יעלה מה שבכותרת.

מייקי73

New member
חולה על מרקים

בעיקר הסמיכים עם הקטניות... חולה על החורף שעושה טיזינג אבל לא באמת פה. יאללה, שיבוא כבר

הזכרת לי

את המרק כפתורים שלימדנו אותנו להכין בפרפר נחמד
אוהבת מרקים, כמעט את כולם בעיקר את אלו שאבא שלי אחראי עליהם: יוצא לו מרק רגל תימני אמיתי כאילו עלה לארץ במרבד הקסמים
גם מרק זנב שור משובח, כמובן שהוא לא שוכח לצרף בצד חילבה ולחוח
מרק שעועית מעולה עם בשר מרק פירות ים נפלא בחלב קוקוס אפילו המרק שום שלו מדהים אם יש משהו שאין מצב שאטעם זה מרק דגים (בויאבז) טעם דומיננטי מידי של דגים בשבילי

יערית

New member
חרירה, סבבה? סבבה../images/Emo6.gif

בוא נראה אותך עושה את המרק המרוקאי המדהים הזה שחייב להעשות אצלי לשבת הקרובה! מתכון: קצת עדשים רסק עגבניות קצת חומוס 2 כפות קמח מקרונים דקיקים למרק חצי קילו בשר חתוך בצל תיבול ירק- הרבה ירק חתוך וזהו כל השאר אני יכולה להדגים לא לכתוב:)) ולימון בהגשה חשוב ביותר.

NoaModiin

New member
YYYY מרקים זו אהבת חורף...

המרקים האהובים שלי הם -מרק בצל, תירס, או עדשים. לאחרונה התוודעתי גם למרק גזר וג'ינג'ר שיוצא פיגוז, רק שאין לי מושג איך מכינים אותו. לעומת זאת - יש לי מתכון למרק עדשים שחבל"ז !! רישמו לפניכם: 2 גזרים טריים , 3 גבעולי סלרי, בצל, 2 שיני שום - קצוצים דק. 2 כוסות עדשים אדומים - לשטוף היטב במים חמים (!!) לשפוך לסיר עם שמן את כל החומרים ולטגן. ניתן להוסיף קצת מים אם נדבק לסיר. לערבב היטב עד שהעדשים מתרככות ומאבדות את הצורה שלהם... להוסיף מים ותבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, אבקת מרק..) המרק מדהים בטעמו. בתיאבון.

אוהבת מרק בטטה ומרק עגבניות

אין מרק שאני לא מוכנה לנסות אצלינו אוכלים מרק גם בקיץ. לא באופן קבוע אבל לעיתים.

למעלה