תיכף ביט69 בערוץ 10!!!!
ט טלטל1410 New member 19/3/07 #2 D: היה סבבה לגמרי אמא שלי צועקת לי מהסלון כזה: "טלללללל ביט בערוץ 10!!!!!" XD חמוד אח שלך לורל
כ כפית קסמים New member 19/3/07 #3 לא ראיתי../images/Emo7.gif../images/Emo184.gif השניה ראיתי את ההודעה שלך
כ כפית קסמים New member 19/3/07 #6 אממ..דוויק אני מבקשת../images/Emo11.gif../images/Emo184.gif אתה סיימת לך עם הלימודים אז אתה לומד לתואר שני[?] זה מבחירה^^ אני עוד חייבת לסיים תיכון שזה לא ממש מבחירה חפירות בע"מ רולז
אממ..דוויק אני מבקשת../images/Emo11.gif../images/Emo184.gif אתה סיימת לך עם הלימודים אז אתה לומד לתואר שני[?] זה מבחירה^^ אני עוד חייבת לסיים תיכון שזה לא ממש מבחירה חפירות בע"מ רולז
ל ליעתע New member 20/3/07 #8 יווווו נו!! איזה מעצבן! אררררג שימו את זה ביוטיוב או משו חחחח חיכיתי לזה><
T THrock New member 20/3/07 #10 גמני פספסתי...T_T לא נורא..וכמו שרענן אמר זה יעלה לאינטרנט...לפחות אני ממש מקווה שזה יעלה לאינטרנט...כי פספסתי T_T
גמני פספסתי...T_T לא נורא..וכמו שרענן אמר זה יעלה לאינטרנט...לפחות אני ממש מקווה שזה יעלה לאינטרנט...כי פספסתי T_T
ל ליעתע New member 20/3/07 #16 יאייי חחחח אחלה כתבה! ואח של לורל [אנלא טועה, זה אח שלך נכון?] מטורףO:
כ כפית קסמים New member 20/3/07 #18 אני דורשת תמונה של זהורית../images/Emo11.gif../images/Emo184.gif אה, חחח.. אחלה כתבה .
ק קוראלי בסטייל New member 20/3/07 #22 איכות טובההה אמרתי לכם שתצליחווו ובגדוללל ד"א לאח של לורלל ישש עתידדד
F Frankielover7 New member 20/3/07 #12 עאעאעעא נצלש נצלש תקראוווווווווווו אוקי אתםמדברים על ערוץ 10?? חברה שלי מפה אמרה לי שהייתם בחדשות הישראליות פה. כן. כרגע הופעתם בכל רחבי ארה"ב. D:::::::::::::::::::: ס'מאגניב. ידעתםעלזה?O:
עאעאעעא נצלש נצלש תקראוווווווווווו אוקי אתםמדברים על ערוץ 10?? חברה שלי מפה אמרה לי שהייתם בחדשות הישראליות פה. כן. כרגע הופעתם בכל רחבי ארה"ב. D:::::::::::::::::::: ס'מאגניב. ידעתםעלזה?O: