תיכנסו!!!

ראיתי את:אפרת,לוסי,יניב,נתן רביץ!!!

מחר אני יראה אותם שוב!!!!!!!!!!!!איזה כיף לי את כל כוכבי מיכאלה אני יראה מחר!

בירושלים!!!!!אפרת חתמה וכולם חתמו..

מחר אני ילך להצתלם איתם!!!!!יוהו חח איזה כיף לי!!!!! אפרת כהן ממש נחמדה וגם נתן..וכולם אבל אפרת ממש

נכון ../images/Emo3.gif ואיפה בדיוק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אפרת כל היום בהצגות.... אני יודעת ממקור ראשון ואמין
המבין יבין.....

מיכל1082

New member
איפה עוד אפרת תופיע

? חוץ מבבית שאן.... ומתי? איפה אפשר לברר את זה?

מה../images/Emo35.gifאיך../images/Emo35.gif איך את פגשת אותם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה איך הם במציאות?? ספרי שפכי הכללללללללל האי סי שלי:318522884 מסנג'ר:[email protected] מייל: [email protected] היינו החברות הכי טובות כמו אחיות בנפש ובנשמה ......
ואת פתאום שאלת אותי שאלה די משונה...
" תגידי מה יותר חשוב לך החיים שלך או אני??" ואני השתתקתי לרגע ועניתי לך " החיים שלי"...... ואת עזבת אותי נטשת אותי
...מרוב שהיית פגועה ממני....
ואני לא הבנתי למה???............................
כי את עזבת אותי בלי להבין שהחיים שלי זאת את!!! מוקדש לאפרת המדהימה כי את אפרתוש את כל החיים שלי
!!! מואה!!!!!
נתן
מתה עלייך!!! מואה
אפרתוש
מאושפזת עלייך!!!! מואה
נירו
חולה עלייך !!! מואה

ברוררר..!

אבל טוב שהמצאת את זה זה טוב לשפוך הכל זה עוזר זה טוב לשקר ככה קצת לפעמים באמת.. ואגב זה בחיים לא יכול להיות נכון לנוכח הנסיבות..!
יאאלה אני מתגעגעת לפרתי הלכתי לראות ת'אירוח שלה שובי ביוש כולם!

yaaarin

New member
למה את חושבת שהיא משקרת לך???

זה כולה חבורה של אנשים שמשחקים בטלנובלה זה לא איזה מייקל ג'קסון או משהו כזה... ודרך אגב גם אני ראיתי את יניב לוי ולא היו לידו 20 מאבטחים עם נשק, הלכתי אליו והוא נתן לי חתימה ויאללה ביי סלאמת מה הקטע אני לא מבין???

נכון לא היו בכלל לידם מאבטחים...

אפילו לא 1..... ואפרת כהן מה זה חמודה ונחמדה!!והיא דברה איתי וגם נתן רביץ ויניב לוי ולוסי וכולם!!!!!! והם היו במלון הייט בירושלים!!!!!!!נכנסתי לחדרים שלהם אפילו!!!!!1 חחחחחח איזה כיף ליייייי

היא ראתה אתם איפה שאני אמרתי לה

וגם לכם הם נמצאים במלון הייט בירושלים הם חופשים בלי שומרים מי שנמצא בירושלים יכול לקחת מונית למלון הייט וישר תראו אותם שם ותצתלמו איתם חופשי..וחתיתמות אז רוצו לשם כמוני וכמו "אסי שחר המדהימה "

חחח אין מצב שהיא פגשה את אפרת../images/Emo70.gif

אני יודעת ממקור אמין שהיא הופיעה היום בהצגת ילדים שלה.... חחחחחחחחח אז באמת נחמד לשקר... אבל לא עליינו

Butterfly of wind יש לי חתימות ו..

מחר יהיה לי תמונות איתם אני יראה תמונה שלי עם אפרת אם את כל-כך לא מאמינה!ודרך אגה היא ממש ממש נחמדה וחמודה!

נו בסדר עד שאני ....../images/Emo70.gif

לא רואה תמונות אני לא מאמינה..... ובסדר אולי ראית אותה.... ומתי בדיוק נפגשת איתה
איזה שעה
כי גם אני מכירה מישהו שהלך להצגה שלה היום.... אבל עד שאני לא רואה תמונות אני לא מאמינה...

אל תאמיני!!!!!!הם היו במלון הייט...

בירושלים והלכתי ב-6 בערב והייתי שם עד 8 וחצי!!!!! את לא מאמינה בעיה שלך!!! אבל אני מאושרת חחחחחחח יש!!!!!!

למעלה