תיכנסו.....

moshavnikit

New member
תיכנסו.....

אני מודה שרוני די יפה אבל מה כולם מתלהבים ממנה? היא בסך הכול בת 16-17 וכולם מתלהבים ממנה ...היא בקושי יודעת לשיר ועוד פחות להופיע על במה או לככב בקליפים

ראית אותה מופיעה ?

ארית וידאו קליפ שלה ? אם זה מה שאת כותבת, כנראה שריח זבל הפרות שיכר אותך.

צודקת!

היא סתם בגלל שיש לה איכשהו קול פסדר היא יודעת לרקוד יפה והיא אחות של יעל דואני! אז עשו אותה יענטו כוכבת היא סתם תקועה אבל מה לעשות זה ממכר את כל מי שלא יודע לזהות

yoooni

New member
מה יעל קשורה אליה בכלל?

אם שמת לב מיתגו אותה כ - רוני, ולא רוני דואני. הכתבים הם אלה שסיפרו לנו שהיא אחות של יעל הם אלה שרצו להדביק לה את הקשר ליעל. אני בטוח שאם לא היית יודעת שהיא אחותה היו לך תלונות אחרות. חוץ מזה יש לה קול טוב מאד - עובדה תראי מה היא עשתה לשירים הנפלאים האלה. מקומות ראשונים בכל מיני מצעדים בארץ - זה מאד מכובד. מה קורה לכם אנשים? תפסיקו לקנאות ותתחילו לפרגן

פושיק

New member
וואלה צודק!

לא חשבתי על זה, שקראו לה רוני ולא רוני דואני, כדי להפריד אותה מיעל. והאמת היא, עכשיו כשאני חושב על זה, שאף פעם לא ראיתי אותן מתראיינות יחד או מצולמות יחד או מתארחות יחד.

yoooni

New member
רק שכולם ידעו

שבדרך כלל תקשורת הם אלה שבונים אופי לדמות אם זה במוזיקה אם זה בטלוויזיה את רוני הוציאו לרדיו כרוני. תלמידה בת 17 מראשון לציון שבמשך שנתיים היוותה פרוייקט לפיתוח כוכבת פופ על בישראל. ואז הגיעו הכתבים לשטח וסיפרו שהיא האחות של יעל דואני וסיפרו שאת השירים קנו לה - והפכו את זה לחדשות חמות כאילו שזה באמת מעניין מישהו מי כתב ומי הלחין את השיר זה לא שכשאני שומע שיר ברדיו אני אומר אני חייב לדעת מי הלחין ומי כתב אבל בגלל שרוני חדשה בשטח כתבים אכולי קנאה מחפשים איך להפיל אותה אז הם הופכים דבר כמו זה שרוני לא השתתפה בכתיבת השירים ושהם אפילו לא מישראל לחדשות חשובות ופופולריות. זה הכי מרגיז שמחפשים להפיל אדם על קטנות. אני בטוח שלרוב המדינה אין מושג קלוש במי כתבו ומי הלחינו להיטים קודמים בעבר בארץ. ומה שהכי מצחיק שאחרי שסיפרו לכל המדינה שרוני לא הלחינה וכתבה אף אחד אפילו לא קיבל את הקרדיט על הלחנת השיר והכתיבה למעשה אין לאף אחד מושג מי הלחין את סופרסטאר או את אני רוצה ורוב האנשים גם לא הספיקו להכיר את הגירסה של ג'מליה אז מדי פעם נכנסים לכאן אנשים שמספרים שרוני העתיקה מאיזה אחת "כושית" שיר

Tapette

New member
אורנג' "עשו" אותה במטרה להרוויח כסף

ולקדם מכירות. בגלל זה האתר הרשמי שלה הוא בחסות אורנג'.

perrinat

New member
ממש לא אורנג' עשו אותה../images/Emo103.gif

הליקון ופופ ארט גילו אותה והשקיעו בה... אורנג' בנו לה את האתר הרשמי, כמו שפעם היה להם רדיו 99FM, עכשיו יש להם את רוני, מה הביג דיל

yoooni

New member
אין דיל

אנשים מחפשים דילים מחפשים להפיל אותה בקטנות מחפשים להפוך אותה למשהו לא טוב רק בגלל שלקחו עליה חסות וואו ועל אמנים אחרים אין חסויות? אז רוני קיבלה חסות יוקרתית ביג דיל

כל יומיים יש פה הודעה כזאת..

סתם הפגנת קנאות. מה יש לבריטני שלרוני אין? ולבריטני יש זכות קיום? והיא לא דיי יפה, היא יפה אחושילינג. (במלוא מובן המילה). ואני לא יודע מי זאת יעל דואני.

yoooni

New member
יעל שיחקה בטלנובלה לחיי האהבה

בתור ספיר החברה הטובה של מאיה חוץ מזה ברזומה נרשם שירה ב 2 פסטיגלים האחרון וזה שלפניו והנחייה בערוץ הופ לקטנטנים

למעלה