תיכנסו רגע

תיכנסו רגע ../images/Emo13.gif

שמתם
שבסרטים החדשים של מלחמת הכוכבים אז לוקאס כל הזמן מוסיף רעיונות חדשים לסרטים? זה התחיל בחרב הכפולה של דארת מול שזה בעצם יצג מוט לחימה ועבר לחרב של דוקו שהיה מעוקלת שאפשר רק ביד אחת להחזיק אותה ובעצם זה היה כמו חרב סייפים ויש את החרב הרגילה שזה כמו חרב אבירים ל2 ידים השאלה שלי פה איזה עוד כלי נשק מימי הבינים הוא יכול לחקות אותם לנשק של אבירי אור...

Larik

New member
האבירים בימי הביניים השתמשו

גם בנשקים כהים, כמו אלות ונבוטים! ניסיתי לדמיין איך זה יראה בתור נשק של ג´די, אבל לא הצלחתי! והנה אחד מהניסיונות הכושלים שלי שנראה טוב יחסית! אני לא יודע איך קוראים לזה בעברית, אבל זה רעיון צולע למדי ל MACE, כאשר במקום השרשרת יש מעין קרן אנרגיה כזאת גמישה שבקצה שלה יש כדור מתכת!

gangrel

New member
מה עם....

קשת? או רובה? (לא לייזר אלא רובה שמשתמש באנרגיה של גביש)

odiman11

New member
הנה הרעיונות שלי

משיהו זוכר שבאנימאניקס עשו פרק פארודיה של מלחמת הכוכבים ועשו פטיש במקום חרב או חרב שניראת כמו שוקר קטן או עם מישהו ראה את המישחק החדש של ג´די נייט הוא בטח ראה את החרב של דאסאן שהיא חרב ובקצה שלה יש כדור עם קוצים

חרב שבקצה של כדור עם קוצים?

נראה לי שהכרטיס מסך שלך מקולקל או שהמשחק שלך דפקטיבי, למה לא היה לדסאן שום כדור עם קוצים בקצה של הלייטסייבר....

הוא מתכון לתחתית

וכן היה לו... בידית של החרב אז בקצה שלה למטה היה קוצים/שיינים מסביב

Deathatred

New member
מגן-אור

מדובר ברצועה המחוברת למתקן הקרנה עם גביש. הגביש מקרין עיגול של אור מלא ברדיוס מסוים (ניתן לקבוע את אורך הרדיוס המבוקש ע"י כפתור שנמצא על המתקן). המגן יכול לחסום לייט-סייברס, בלאסטר (רובי-לייזר), נשק קליעים וכמו כן גם לחתוך (שולי העיגול חדים כתער ומתפקדים כמו להב של לייט-סייבר). מצד שני, לוקאס לא יכניס כזה דבר כי זה יכול להיות שימושי ולא יהיה הסבר מדוע אובי-וואן לא מלמד את לוק אודות השימוש במגן-אור או מדוע דארת´ ויידר לא משתמש במגן-אור.

יש את זה כבר לגנגנס

אבל אפשר לעשות בומרנג של חרב אור ידית בצורת נ´ שמוציאה פס קטן של 10 ס"מ של להב אור יכול להיות נחמד

Master Yoda

New member
לא הגזמנו קצת?../images/Emo110.gif

אני לא רוצה להעליב אנשים מסוימים (*שיעול*אלעד*שיעול*) אבל זה אשכרה זינה סטייל. וזה לא דבר טוב.

למעלה