../images/Emo11.gif אוי - אני מתה על השיר הזה...
פעם שרנו את השיר הזה באנגלית בחוגי סיור (יעני: alef is a tent, bet is ba'it, gimel is a big camel..). בכל מקרה, הנה השיר: א' אוהל, ב' זה בית, ג' זה גמל גדול. מהי ד'? זוהי דלת שפותחת את הכל. ה' הדס, ו - ו' זה ורד, שצמחו לי בחולות. ז' ח', שתיהם ביחד, זהו זר חבצלות. א', ב', ג', ד', ה', ו', ז', ח'! בני השש ובני השבע, אלף בית! אלף בית! משחקים בגיר וצבע, אלף בית! אלף בית! ויוצאות מכל מחניים, אלף, אלף בית! אותיות 22, אלף בית! ט' זה טוב, ו-י' זה יופי. כ' זה כן, ו-ל' לא. מ' ו-נ' זה מן ונופש, קח לך ותן גם לו. ס' ספר, ע' עין, פ' פרפר, וגם פשוש. צ' צחוק עד לב שמיים, ק' זה קוף, ו-ר' זה, ראש גדול על הכתפיים ילד טוב ירושלים. וביחד: בני השש ובני השבע, אלף בית! אלף בית! משחקים בגיר וצבע, אלף בית! אלף בית! ויוצאות מכל מחניים, אלף, אלף בית! אותיות 22, אלף בית! מה צריך לבוא עכשיו? איפה ש'? ואיפה ת'? ש' שלום, ו-ת' תודה, ונגמרה העבודה! ש' שלום ו-ת' תודה, ונגמרה העבודה. קח למשפחה שלך, ולך לך לדרכך. א', ב', ג', ד', ה', ו', ז', ח', ט', י', כ', ל', מ', נ', ס', ע', פ', צ', ק', ר', ש', ת'! עיזבו, אני מכורה לשירי ילדים...