תיכוניסטים

Pop-Korn

New member
תיכוניסטים

עכבר שוכן יבשה, התידד לרע מזלו עם צפרדע. זממה הצפרדע רעות בליבה וקשרה את רגל העכבר אל רגלה. בהתחלה התהלכו השניים על פני האדמה ואכלו מן הבר, אולם כאשרהתקרבו לשפת האגם משכה הצפרדע את העכבר לתוך המצולה כשהיא משתכשכת במיים ומקרקרת את הקווה קווה שלה. העכבר המסכן תפח כולו מן המיים ונפח רוחו, וכה היה צף כשהוא קשור לרגלה של הצפרדע. באה דיה וראתה את העכבר, ותפסה אותו בציפורניה. הצפרדע שהיתה קשורה אליו נמשכה אחריו והיתה גם היא טרף לפיה של הדיה. מכאן-אחים (ואחיות) יקרים (ויקרות): שימו לב שמעשיכם שעלולים לפגוע בחבריכם, עוד עלולים לחזור אליכם בהפוכה......

Funeral Drum

New member
מזכר לי קריקטורה

שבה חתול שמן שמצוייד בכל הציוד הנלווה של אדם עיוור הולך לו בשלווה עם כלב נחיה שהוא ציפור קטנה ומתלהבת. הפואנטה שם היא שהציפור הולכת לעבר קצה של צוק עם כוונות ברורות להתעופף לה לאנשהו. זה נראה מצחיק. הייתה מתחת לזה גם קריקטורה של תחרות שחיה ובה רץ בחור רזה ומזוקן באחד המסלולים. גם היה חמוד. אני אוהב קריקטורות פוליטיות ישנות כאלה שיש בספר ההיסטוריה שלנו שזו התועלת היחידה שלו (הקריקטורות). אבוקדו באמת דבר מאוד מאוד טעים. אבל קולה משעממת אותי. מה אני עושה פה בשעה כזאת???

למעלה