תיכוניסטים בחו"ל

crits

New member
תיכוניסטים בחו"ל

בדר"כ הולכים לבה"ס יהודי או ציבורי עם כולם? משתנה מאחד לאח דוגם באזור והסביבה. אבל איפה אתם? אם קיימת נגישות הייתם פונים לבה"ס יהודי? ועוד שאלה מישהו יודע- קיימת איזשהי סיבה שלא יהיה שם מדעים ברמה גבוה (מספיק כדי לחזור להשלמת בגרויות ולימודים בארץ)

kit k@t

New member
בקשר לשאלה האחרונה

מה שאהבתי בבית הספר פה זה שאם אתה מעוניין ללמוד, השמיים הם באמת הגבול.... אפשר לקחת המוני שיעורים בבית ספר, ואם סיימת את מה שיש לבית הספר להציע, אז אפשר ללכת לקולג' לחלק מהשיעורים... דעתי קאט

faland

New member
אני בבצפר יהודי

וזה באסה הייתי צריך ללכת לציבורי... המדעים פה בכלליות גבוהים ברמתם מבישראל מה שכן מתמטיקה וביולוגיה טיפה יותר נמוכים

crits

New member
למה באסה?

אני לומדת כחצי שנה בבצפר רגיל.. עכשיו אני רוצה להתחיל מחדש את הכול כשאין לי את העמוק של ההתחלה.. כי אני שונאת את המקום שאני נמצאת בו אני לא מתצה על הבצפר שלי ואין י שם מי יודע מה חברים. החברים שבאמת יש לי שם אז סבבה אני איהיה איתם בקשר ויש לנו מסגרות ישראליות אחרי בצפר יחד. אני מתעניינת יותר בפיסיקה.. הרמת מתמטיקה גם בבצפר שלי לא משהו..פיזיקה סבירה..לפחות מבחינת חמר משתווה לחומר הבגרות. עוד מישהו? כדאי ללכת על מעבר כזה?

ציקהלה

New member
בית ספר יהודי זה למוגבלים

סליחה על האחללה. אבל אני באמת חושב שמקום שיש שם אנשים אך ורק (כימעט) מאותה דת זה פויה. אני אישית הייתי מציק להורים שלי לשלוח אותי לבית ספר ציבורי.

Inflames007

New member
תלוי איפה גרים

אני גר במונטריאל/מונריאל ואני גר מול בית ספר יהודי פרטי,אבל אני נוסע כל בוקר שעה לבית ספר ציבורי. ותאמת,באמת עדיף ציבורי,במיוחד אם יש שם מסגרת של כיתות קבלה, פוגשים אנשים מכל העולם(!),ולא גרים במסגרת צרה של לאומיות יהודית. חוץ מזה,לפי מה שראיתי,עושים פה לילדים יהודים מקומיים שטיפות מוח מפחידות,הם אוהבים את הארץ בצורה עיוורת,בלי לדעת על מה באמת הולך שם. די מפחיד אם תשאלו אותי... אה,ופה הם גם לומדים אידיש...(?) ובקשר לרמת הלימודים... פה המערכת די איטית,אני יכול להבטיח שלפחות בביולוגיה ומטמטיקה אתה לא תגיע רחוק בלי לימודי קולג'. אבל פה יש זמן ללמוד בשקט,אז זה לא נורא.

NoFaRi1

New member
אני בפובליק. ואני מרוצה שאני פה

בית ספר מעולה. לא יודעת מה עם הרמה במדעים, כי בארץ לא כל כך הייתי תלמידה במקצוע הזה. המ :]]

Eliya92

New member
אני ב"ס ציבורי

אני יודעת שיש ב"ס יהודי בסביבה.. אבל לא בא לי ללכת לשם.. עד שסופסוף נפתרתי משיעורי תנ"ך

הרלבן

New member
חחחח לנו אין בצפר יהודי כאן....

כולה 50 יהודים בעיר...מתוכם איזה 10 ישראלים.... (:) בצפר ציבורי, והרמה של המדעים מתמטיקה וכו', ממש נוראית......

למעלה