תיכונים...

חיפiשית

New member
תיכונים...

האם כל מי שבא מכל חטיבה יכול להירשם לתיכון הדרים? זאת אומרת האם מישהו שבא מתל"י יכול להירשם להדרים או מי שבא "מהראשונים"?

arifell

New member
כיום, אם את מתל"י

הדרך היחידה שבה את יכולה להגיע ל"הדרים" (לפי מה שאני יודע) זה רק אם את הולכת לדרמה. אבל אני בהחלט מציע שתבדקי במזכירות של "הדרים", וגם כדאי שתעייני ביתר פירוט בחוברת שחולקה לך. אם תבקרי ב"הדרים" ותדברי שם עם אהובה או אורנה (יועצת השכבה שעולה לי' ורכזת השכבה, בהתאמה) או בענת נגר (אחת המזכירות) תגידי להן שארי מוסר ד"ש...

חיפiשית

New member
אתה בטוח...?

זאת אומרת שאם אני לא הולכת לדרמה אז אני לא יכולה ללמוד ב"הדרים"?! כי לא נראה לי ששיחה עם אהובה או אורנה..(מישהן לא יהיו..) תעזור..

arifell

New member
לא, אבל ד"ש תמיד אפשר למסור...

אני עדיין ממליץ שתביטי בחוברת על ההרשמה לתיכונים שהעיריה מחלקת דרך החטיבות, יש שם אינפורמציה יותר מדוייקת.

BabyGirl 4 Ever

New member
הסבר../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אוקי אז זה הולך ככה:
ה"ראשונים לא יכול הלתקבל ל"הדרים" אלא אם כן אותו אדם מעוניין ללכת למגמת דרמה שאליה נורא קשה להתקבל!
אני מה|ראשונים" והסבירו לנו על זה, אם לא הסבירו לכם כנראה: 1. או שאתם לא מהוד השרון. 2. שהביצפר שלכם מפגר בטירוף. 3. שהביצפר שלכם לא מעודכם במיוחדץ 4. שהביצפר שלכם הוא אחד מבתי הספר שהולכים ישירות הלדרים לומשנה לאיזו מלגה- ככה אין צורך להסביר לכם על בסיסי התקבלות כי מי שיש לו אפשרות לכת להדרים לא ילך למוסינזון
לפחות זו דעתי
אל תלכו למוסינזון אלא אם כן אין לכם ברירה! תשמעו לעצה שלי
מי זה בכלל? יעני, עם מי אני מדברת?
וזהו!
*בהצלחה*

arifell

New member
בבקשה לכתוב בצורה קצת פחות

מתנשאת... בית ספר תל"י זה בית ספר על איזורי, ובו תלמידים מהוד השרון, כפר סבא, רעננה והרצליה, אז מן הסתם מסבירים פחות לכל עיר ספציפית...

BabyGirl 4 Ever

New member
סורי ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני לא מנסה להיות מתנשאת ואם זה הרושם שעשיתי אז סורי
בכל אופן זה מה שהסבירו לנו והיו אמורים להסביר את זה לכל בתי הספר
אם לכם לא סיפרו אז לויודת מה הבעיה
זהו

שלום ילדה..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה נינם אדווש,ה
אני רואה גם את נאמנה לעיר מולדתך ונכנסת לפורום הוד השרון..
שמחה שאת פה..
הילולה

BabyGirl 4 Ever

New member
כאילו דהה...../images/Emo3.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

ברור שאני נאמנה
וגם נחמג לראות אותך פה הילולה
הממ... אני משערת שזה נחמד שיש פורום להוד השרון
אבל אפשר לעשות אותו יותר נחמד אם יכתבו פה טופיקים יותר מענייניםם שיהיה נחמד להגיד להם
בבקשה תעשו את זה

BabyGirl 4 Ever

New member
אופס../images/Emo151.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

נחמג = נחמד מענייניםם = מעניינים להגיד = להגיב זהו

חחח איזה בולשיט

לכו למוסינזון זה עדיף על הדרים כל מי שהיה איתי בראשונים והלך להדרים או עזב את הבית ספר כי חרא שם או בוכה עד היום שהוא הלך להדרים. ואל תטעי, גם אני בכיתי בהתחלה ששלחו אותי למוסינזון, רק בהמשך מבינים כמה טוב שם.

BabyGirl 4 Ever

New member
אכן ../images/Emo45.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

הממ..
לקחו אותי ואת הכיתה שלי לסיור במוסינזון לפני כמה ימים (או שבועות
) והיה שם ממש נחמד- זה נראה לי דיי מיוחד לעלות לתיכון, זה כאילו וואו
מעניין איך יהיה שם?
חשבתי עם חברות שלי על זה שבהפסקות נשב לנו על פינה בדשא
ונהנה
, הבעיה היא שההפסקות הן דיי קצרות
אבל לונורא. מה שכן, שמעתי על ידיד שלי שהלך להדרים כי החבר הכי טוב שלו הלך לשם, והממ... שניהם רבו והוא גם מרגיש דיי בודד כזה (למרות שיש לו חברים) וזה גם חרא לקום בבוקר חצי שעה קודם כדי לא לפספס את ההסעה!! מסכן
המלצה- אל תעשו את מה שהחברים שלכם עושים כי הם לא הכל בחיים ולפעמים לא טוב גם איתם
הילה- אני לא מרמזת לשום דבר, שיהיה לך ברור

La Gamba

New member
יש לו הסעה?!

איפה הוא גר? אני גם במוסינזון, לא ידוע מה יותר טוב- הדרים/מוסינזון, לא למדתי בהדרים עדיין. למרות שעל פי חלוקה ג"ג אני אמור להיות בהדרים (אני גר בנווה נאמן). אני מקווה שהתכוונת- אל תעשו את כל מה שהחברים שלכם עושים, לפעמים העדר מוביל אותנו למטרה.

giladk7

New member
לא משנה התיכון משנה החברים

אני סיימתי עכשיו בפסח את הלימודים בתיכון הדרים היה כיף לא נורמלי בתיכון כי הייתי עם חברים שלי ובגלל זה אני חושב שלא משנה באיזה תיכון תבחרי אלא אם תהיי עם חברים שלך למרות שבתיכון נהיו לי עוד כמה חברים אבל זה עניין אחר. שמעי לדעתי אין הבדל גדול בין שני בתי הספר בגלל זה עדיף ללכת לאיפה שנמצאים רוב החברים. ההבדל הוא רק במגמות תאטרון(דרמה) בהדרים ומגמת תקשורת במוסינזון

La Gamba

New member
יש לך נקודה

זו בעיקר החברהבתיכון שקובעת עד כמה תהני שם/תצליחי שם.

למעלה