תיכון חדרה VS עמל

R-יק

New member
תיכון חדרה VS עמל

אני זוכר בתור תיכוניסט שתמיד הייתה מעיין "יוקרה" של תיכון חדרה ואילו "עמל" היה "נחשב" פחות. מה המצב היום? האם עדיין ישנה מעיין תחרות יוקרה בין התיכונים? לאיזה מבין התיכונים הייתם שולחים את ילדיכם/הייתם הולכים היום?

אני כבר לא תלמידה 4 שנים אבל...

כשאני הייתי בתיכון התחרות היתה קיימת... ותיכון יצאו מפסידים - בית ספר מגעיל ברמות, שלא מתייחס לתלמידים, לא משקיע בחלשים, יוצא מעמדות, עושק כספים.
אחד גדול!!! עמל - לא למדתי בו אבל ממה ששמעתי מדודים וחברים - בית ספר הרבה יותר טוב מתיכון.

../images/Emo112.gifהו.

לפי מה שאני יודעת, פעם תיכון היה ה-בית ספר בחדרה. היום זה ממש לא ככה, עמ"ל הוא אחד מבתי הספר הכי עשירים באיזור, הכי מפורסמים, האולוסיית תלמידים שלו טובה, להקת המחול שלו [אני בספק אם עוד לא שמעתם עליה], היא להקה שיוצאת להופעות בחו"ל,ונחשבת לאחת הטובות באירופה [גם בארה"ב.] בקיצור, אם הייתי אמא
בהחלט הייתי שולחת את הילדים שלי לעמל. בלי לחשוב פעמיים אפילו.

בתור אחת שלמדה בשנהם..

למדתי תביכון חדרה...והיה על הפנים הייחס הכל....פשוט ב"סX מגעיל!!! עמ"ל לעומת זאת אחלה ב"ס אחלה אנשים!!! על בטוח הייתי שולחת לעמ"ל!

LOL

אמ אני לא לומדת מאחד הבתי ספר האלו כיום, בעבר כן אבל עברתי לבית ספר באיזה קיבוץ. בכל מקרה, היום זה תלוי... תיכון חדרה ועמ"ל כמעט אותה רמה אבל נראה לי שהיום עמ"ל קצת יותר, יותר קשר גם להתקבל לשם כי ממש קשה מבחינת חומר והכל. כל אחד והעדפות הלימודיות האלה.

טיגריס2

New member
עמ"ל למדעים ואומנויות אין תחליף../images/Emo140.gif

הבן שלי לומדשם והוא כעת בכיתה ט' ובשנה הבאה הבת שלי תעלה לחטיבה ורק לשם אשלח אותה אין מילים ליחס לרמת הלימודים בהשקעה בכל ילד וילד האיכפתיות ובכלל ממש כייף ותענוג אני ממליצה רק עמ"ל

R-יק

New member
../images/Emo13.gif תודה על ההתיחסות

וטוב לראות שיש גם אורחים מהאוכלוסיה הבוגרת

טיגריס2

New member
התכוונת מתבגרת לא?../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

ואני לא אורחת כבר כתבתי כאן בעבר בהתחלה

R-יק

New member
כתבתי מבוגרת? ../images/Emo163.gif

ברור... התכוונתי מתבגרת
פעם ראשונה שאני רואה את שמך כאן. בכל אופן, ברוכה הבאה/נמצאת

iEyal

New member
למדתי בתיכון חדרה

והשנה שאחותי עברה לחטיבה החלטנו לשלוח אותה לעמ"ל בתקופתי התיכון היה שונה (לפני 4 שנים) - היה מקום טוב, עם אנשים טובים, אבל כיום, אני רואה את הנוער שנמצא שם ויוצא משם ובאמת חבל על התיכון הזה. כפי שזה נראה כלפי חוץ - עמ"ל מתעלים על תיכון.

למעלה