תייעצו גם לי

chirab

New member
תייעצו גם לי

אז ככה, פגשתי מישהו, הוא היה מקסים, לשנינו היה די ברור שזוג לא יצא מזה אבל אני חשבתי לתומי שאולי נחליף איזו מילה אח``כ, או משפט, והוא פשוט נעלם. אז ישר חשבתי שזה בטח בגלל... טוב לא משנה, ואולי כי אמרתי משהו...... לא יודעת, פשוט לא יודעת, וכשניסיתי קצת לברר, בעדינות, הוא היה כה לאקוני, ורציתי שלפחות יגיד לי שלום, להתראות, והוא- לגמרי כלום. חשבתי לשכוח מכל העניין וחסל, כי בכל זאת ידעתי שזה לא..... אבל לפתע זה קצת מציק, אז כתבתי לכם כן, אני יודעת שזה ככה, וזה תמיד קורה, ושאולי עדיף כך ולא אחרת כי לשם מה בכלל להחליף עוד מילה או שתיים, כי מה זה נותן לי בכלל זהו, שלכם שירה

יערית

New member
מכירה גם את אלו??

שמבט אחד חטף לעברם והם לא מפסיקים לקרקר סביבך? אז יקירתי יש את מגוון הסיגנונות לשני המינים,אני מבינה מה מרגישים כאשר יש ניצוץ קטן כלפי משהו,אך אין משוב מהצד השני. זה לא בך.. אולי הוא בעצם לא פנוי? תמשיכי הלאה,יבואו וילכו רבים עד שימצא המתאים! יערית.

חן.

New member
התשובה ברורה

לשניכם היה ברור שזוג לא יצא מזה והרי בשביל זה באתם...

neomi

New member
כמה קל לי מהצד להגיד לך,

שעדיף שככה נגמר. תארי לך שהיית ממשיכה, המין היה טוב והיית נקשרת מאוד ואז הוא היה מחליט ללכת? איזה כאב נורא זה. לצערי לי זה קרה פעם, ידעתי שזוגיות לא תהיה ובכל זאת חשבתי למה לא להינות ממה שיש. פתאום ביום בהיר הוא נעלם, כלומר הפסיק להתקשר ולחזר, היה לי כל כך קשה כמה התגעגעתי לקח לי הרבה זמן לצאת מזה, אז אחרי מעשה אני יודעת שיותר לא אכנס למערכת שלא נראית לי מלכתחילה טובה נעמי

למעלה