תיזכור

Tinkerblack

New member
תיזכור

היום הפרק ב10 וחמישה במקום בשעתו הרגילה בגלל כוכב נולד אנא לא לשכוח לצפות בפרק זה

הילה121121

New member
לכל מי שעדין לא יודע--

כל יום חמישי-אפילו לפני שידור הפרק-מופיע קטע מהפרק של אותו יום באתר קשת---- האתר הילה

גםצופה

Member
מנהל
ולי זה דווקא עזר ../images/Emo6.gif

כי בתחילת הערב היינו בהופעת מוזיקה - כך יכלתי גם לראות את הסדרה בשלמותה

איזה יפה היההההה../images/Emo99.gif

אמא'לה
למה נירא לכם שמעון ואפריים קרעו את הבגדים שלהם
הם כאילו באבל
נירא לי בגלל שהם הפסידו במכרז

חחח מה פתאום רעות../images/Emo58.gif

סבא אליהו נפטר שכאדם מת הקרובים שלו נכדים,אחים,בניו ובנותיו קורעים קריעה מהחולצה שזה בעצם כמו קדיש

מהההההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך זה יכול להיותתתתתתת
לא רוצהההההה
יואוווווווווווו שאני ימותתתתתתתתתתת דיייייייייייייייייייייי תגידי לי שזה לא נכוןןןןןןןןןןן
מהההההההההההה
הוא נפטררררררר

זה נראה כך תסכימו איתי

באמת חבל אבל זה התסריט אני מאוד אוהב את אריה אליאס אבל הוא מבוגר נורא בסדרה וכנראה החליטו להכניס עצב לעונה הזאתי

גםצופה

Member
מנהל
אני חושבת אולי ש..

עשו הפוך על הפוך.. ואולי מישהו אחר נפטר..
כי אם סבא אליהו נפטר אפריים לא אמור לעשות קריעה.. נראה מה יהיה בפרק הבא

גםצופה

Member
מנהל
וסליחה שלא שמתי |ספוליר|

אבל נתתי מחשבה ולא משהו שבאמת יקרה..

izik79

New member
שלום לכולם...

אחלה סדרה, טוב לדעת שיש פורום
הסוף של הפרק היה מצמרר והשאיר אותי עם מחנק כזה בגרון... כנראה שהסבא באמת עומד לגמור. עצוב

הילה121121

New member
איזה

איזה לא יפה היה הקטע שהם טבלו אותו-עכשיו הוא יהיה חולה--ולמה לדעתכם אריאלה ופאבלו נוסעים במשאית הקטנה הזו? הם בורחים? ואריאלה כמעט עשתה תאונה!

אני חושבת שהם עשו קריעה כי...|ספויל

מי שנפטר זו אריאלה.היה נראה שהם עומדים לעשות תאונה.ואם זה היה סבא אליהו אפרים לא היה עושה קריעה.מה אתם חושבים?

גםצופה

Member
מנהל
../images/Emo58.gif רק שזה לא יהיה זה.. ../images/Emo7.gif

למרות שגם לי נראה מוזר שאפרים עושה קריעה

הילה121121

New member
ללללאא

דיי זה נשמע הגיוני בצורה מפחידה! לאאאא לא רוצה! רק שזה לא יקרה אמאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עד שהתרגלתי שהם הורגים את סבא אליהו--רק לא את אריאלהה

למעלה