תיזהרו מהעדכון הזה של חלונות 11 הוא יעלים לכם את ההארדיסק מהמערכת: KB506387

ביטניקט

Well-known member

אם לא התקנתם עדיין את העדכון הזה אל תתקינו ותשביתו את העדכון האוטומטי לזמן הכי אפשרי.
אם כבר התקנתם את העדכון הזה מומלץ להסירו באופן מיידי, אך לא לפני שתשביתו את העדכון האוטומטי בחלונות 11, אחרת אחרי הריבוט של המחשב זה יותקן מחדש.

הנה סרטון הסברה איך להסירו בבטחה:

אל תחכו שייעלם לכם ההארדיסק מהסיסטם, כי אז יהיה מאוחר מדי ותאבדו את כל המידע שעליו.

רוב הזמן נח

Well-known member

אם לא התקנתם עדיין את העדכון הזה אל תתקינו ותשביתו את העדכון האוטומטי לזמן הכי אפשרי.
אם כבר התקנתם את העדכון הזה מומלץ להסירו באופן מיידי, אך לא לפני שתשביתו את העדכון האוטומטי בחלונות 11, אחרת אחרי הריבוט של המחשב זה יותקן מחדש.

הנה סרטון הסברה איך להסירו בבטחה:

אל תחכו שייעלם לכם ההארדיסק מהסיסטם, כי אז יהיה מאוחר מדי ותאבדו את כל המידע שעליו.
יותר הגיוני שהעדכון העלים אותו ולא מחק ממנו את הקבצים.
אחרת צפויה למיקרוסופט תביעה יצוגית ענקית על זה.

נסה לחבר אותו ולעשות תיקון דיסק.

ביטניקט

Well-known member
יותר הגיוני שהעדכון העלים אותו ולא מחק ממנו את הקבצים.
אחרת צפויה למיקרוסופט תביעה יצוגית ענקית על זה.

נסה לחבר אותו ולעשות תיקון דיסק.
זה בדיוק מה שעשיתי אחרי שהסרתי את העדכון, לא לפני שביטלתי את העדכון האוטומטי. ותתפלא, אך יש כבר תביעה ייצוגית נגדם

רוב הזמן נח

Well-known member
אני כבר 20 שנה לא מעדכן את חלונות. ומה שיצא לי מזה זה רק להמנע מהבעיה הזאת וגם כל האחרות שהיו בגלל העדכונים. בקיצור, זה רק טוב.

ביטניקט

Well-known member
אני כבר 20 שנה לא מעדכן את חלונות. ומה שיצא לי מזה זה רק להמנע מהבעיה הזאת וגם כל האחרות שהיו בגלל העדכונים. בקיצור, זה רק טוב.
בחלונות 11 אין אפשרות לא לעדכן, מיקרוספוט דאגה לזה. המקסימום שניתן לעשות זה להקפיא את העדכון האוטומטי ל 5 שבועות ואז זה מתעדכן אוטומטית מחדש, וחו"ח... לא ניתן לעצור עדכון אוטומטי שהוקפא ל 5 שבועות. רק אחרי העדכון החדש ניתן לעשות זאת שוב.

רוב הזמן נח

Well-known member
בחלונות 11 אין אפשרות לא לעדכן, מיקרוספוט דאגה לזה. המקסימום שניתן לעשות זה להקפיא את העדכון האוטומטי ל 5 שבועות ואז זה מתעדכן אוטומטית מחדש, וחו"ח... לא ניתן לעצור עדכון אוטומטי שהוקפא ל 5 שבועות. רק אחרי העדכון החדש ניתן לעשות זאת שוב.
תבדוק ביוטיוב אולי יש כאלה שהכינו הסברים איך לבטל עידכונים אוטומטיים בחלונות 11. בחלונות 10 בהתחלה גם היו עם זה בעיות.

למעלה