תיווך נדל"ן

jarvis

New member
תיווך נדל"ן

רציתי לקבל פרטים לגבי העיסוק בתיווך נדלן. אני שוקלת ללמוד תיווך נדלן כהסבה מקצועית (יש לי תואר אקדמי ומקצוע אחר) ואני מעונינת לדעת מה משך הלימודים, מה נדרש כדי להוציא רשיון והאם יש סיכויים טובים להשתלב בשוק כיום כעצמאית או כשכירה. בתודה מראש.

תיווך נדל"ן

8/2003 ניהול עסקי בנדל"ן. למנהלים במערכת הבנקאית וברשויות המקומיות, למנהלי חברות בניה, לפקידים בכירים במשרד השכון ובמשרדי ממשלה העוסקים בתחום הנדל"ן. תעודת גמר 3 - 4 חודש לימודי ערב דרישות השכלה לא מוגדרות 03/6437787 רמת אביב 69978 לה"ב, לימודי הכשרה בניהול, ליד אונ' ת"א מידע נוסף במוסד 12/2003 נדל"ן והכנה לבחינות הרישוי לתיווך של משרד המשפטים . בשיתוף המרכז להשתלמויות של אונ' בר-אילן. נלמד במקומות שונים בארץ. תעודת גמר 3 - 4 חודש לימודי ערב דרישות השכלה לא מוגדרות+ ניסיון בתחום 09/9518061 דואר געש 60951 בילדינג, מרכז הבנייה הישראלי, געש מידע נוסף במוסד 9/2003 קורס נדל"ן במקרקעין + הכנה לבחינות רישוי למתווכים. תעודת גמר 3 - 4 חודש לימודי ערב 12 שנ"ל ונסיון בתחום 03/9626683 סחרוב 19 הקניון 75707 מכללה למינהל ראשון לציון, לימודים שונים פרטי מסלול 6/2003 קורס הכשרת סוכני נדל"ן. תעודת גמר 3 - 4 חודש לימודי ערב 12 שנ"ל 03/6902001 ת.ד.48068 שושנה פרסיץ 9 61480 מכללה למינהל תל אביב שוק הנדל"ן חלש ובימים אלה קשה למתחיל להתפרנס ממנו.

jarvis

New member
תודה, ועוד שתי שאלות

במוסדות שדורשים נסיום בתחום כתנאי קבלה לקורס - איך אפשר לצבור נסיון בתחום אם אפשר לעבוד בו רק אחרי שמקבלים רשיון? שאלה נוספת - האם יש צורך בסטאז' אחרי שעוברים את הבחינה של משרד המשפטים או שאפשר להתחיל מיד לעבוד במקצוע? שוב תודה

נדל"ן

כפי שניתן להבין יש העובדים ללא רישוי בחסות סוכן אחר שהוסמך.לאחר קבלת הרישוי בודאי שניתן לעבוד.

למעלה