תיוג שמיכה

chayahd99

New member
תיוג שמיכה

תגידו, ראיתי תמיד שעל שמיכות שנשלחות לתערוכות שמים מאחור תג שעליו רשומים פרטי היוצרת בטוש לא מחיק. מה לגבי שמיכות שאתם עושים למשפחה, למתנות וכדו'
אתם שמים גם עליהם תגית
באופן דומה או שונה

ayala26

New member
על שמיכות קיר אני שמה

עם שם היצירה, שנת יצירה ועבודה שהכנתי כמתנה גם כתבתי למי היא הוכנה במיוחד. על שמיכות שנועדו לשימוש כשמיכות לא.

justmom

New member
שמה תווית עם השם שלי,

שם המקבל והשנה. ואגב, למי שמשתתפת בתערוכות, קראתי פעם באחד מהעיתונים אמריקאיים כמה המלצות - לתפור את התווית לגב השמיכה בתך מכלב לפני התחלת התיפורים ולתפר דרכה, מה שאומר שאי אפשר יהיה להוריד אותה. או לחילופין לתפור את הצלע העליונה שלה לשולי השמיכה מאחור כשתופרים את הביינדינג מהצד העליון; אחר כך לחבר אותה לשמיכה מאחור בתפרי הפליקציה; ובסוף לקפל את הביינדינג לאחור כך שיכסה את הצלע.ה העליונה. כל הדברים האלה מקשים להסיר את התווית ועוזרים לזיהוי השמיכה אם (והיו דברים מעולם) היא נעלמת או שמישהו "מאמץ" אותה.

chayahd99

New member
תודה לכולן ועוד...

יש לכן תויות מוכנות כמו הרקומות שמזמינים מחו"ל עם הכיתוב "Created by ..." וכדו' או שאתן כותבות בעט

justmom

New member
לי יש תוויות מוכנות, שאני מוסיפה

את הפרטים עליהן עם Pigma Micronpermanent permanent pen - עט מיוחד שאחרי הכתיבה בו מגהצים את הבד והוא מתקבע ולא נמחק בכביסות - חשוב להשתמש בעט כזה, כדי לא להכתים את העבודה. מדי כמה שנים חברות הבדים מוציאות פאנלים עם תוויות מוכנות וכיתובים כמו Made by... for ובזה אני משתמשת בדרך כלל.

chayahd99

New member
התכוונתי

התכוונתי שרציתי לראות את התויות שלך אבל תודה בכל זאת.

יאמה

New member
כותבת את השם שלי והשנה

על הכל. גם על שמיכות מיטה שלי ולשימושי- גם כדי שאני אזכור מתי הכנתי ואולי בעתיד אני גם אוכל לראות איך התפתחתי בתחום..

איריס ב1

New member
כמו יאמה-על גב העבודה בטוש עמיד את השנה לגבי

עבודות מיוחדות שמסרתי- פעם הכנתי תוית-

איריס ב1

New member
ובשמיכה אחרת השתמשתי ב'תמונה' של

תיבת נוח שעליה היה מקום לרישום. שם רקמתי את שם הנמען, את השנה ואת שמי.

chayahd99

New member
מקסים../images/Emo70.gif

אבל הייתי מפחדת שיתלשו את התוית (אפילו בטעות) והזיהוי ילך לאבדון
נראה לי הכי טוב כשהתגית היא לא נתיקה מהשמיכה.

איריס ב1

New member
ולכן, אם אין תוית, אולי כדאי לרקום.

על פני העבודה, למצוא פינה מתאימה. שם ושנה. זה המינימום.

חרוזית1

New member
את העבודות הראשונות שלי לא סימנתי לא הייתה

מספיק מודעות. לאחרונה אני מדפיסה על דף כותנה דוגמא עם כל הפרטים ומצמידה בסיום העבודה. יש דף שנצמד בגיהוץ ויש דפים שצריך לתפור הרעיון שהביאה עדי מקובל עלי ואתחיל לישם אותו בעבודה הבאה

תויות לשמיכה

הי, אני עוסקת בטלאים כבר הרבה שנים, אבל אף פעם לא כתבתי בפורום קודם, אז אני קצת נבוכה. חשוב מאוד לדעתי לשים תיות על העבודה מפני שאחרת מוצאים עבודות יד, אפילו בתוך המשפחה ואף אחד לא יודע מי עשה אותן וזה ממש חבל.

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

נשמח שתשתתפי פה יותר ותחלקי איתנו את נסיונך העשיר. להשתמע

למעלה