"תיגעי בי"

"תיגעי בי"

"תיגעי בי" הוא אמר לי

תוך כדי נהיגה, הוא אמר לי לגעת בו. בכל מקום שאני רוצה. שאני אעשה מה שאני רוצה, איך שאני רוצה, כמה שבא לי.
הסתכלתי עליו.
ונגעתי לו בידיים והיה לי נעים. ללטף, להעביר ציפורניים, לשחק בשערות שלו.
עברתי לראש, מצאתי את הקרחת שלו סקסית, אז היה לי נעים להעביר יד על הראש שלו ואחרי זה תפסתי לו את האוזן וליטפתי לו אותה
"זה נעים" הוא אומר לי, עוצם עיניים בקטנה ונהנה ואשכרה מחייך.
כשהפסקתי, הוא שאל אותי למה.
"לא יודעת, ככה יצא"
נגעתי לו בירך והוא חייך בהנאה ואז הוא אמר לי
"אם תסתכלי בין הרגליים שלי..."

הסתכלתי, עמד לו מהרגע שנכנסתי לאוטו.

הוא עשה לי חוויה מתקנת על כל כך הרבה דברים...

8 וחצי שנים לא נגעתי בגבר. לא ליטוף, לא נשיקה כמו שצריך. כלום.
ובסקס עצמו, אני חושבת שנגעתי בו יותר מאשר נגעתי בגברים באופן כללי.
למדתי לגעת. וזה כיף.

אש, תרתי משמע

ההתחלה :)

נכנסתי לאוטו, באיחור של כמה דקות.
אני רואה מולי בחור שמתסכל עליי בתאווה ומחייך, לא ברור לי למה, אבל נראה לי שהוא נמשך אליי.

"חכי רגע"

שולח יד ואני מגלה יד חמה שמלטפת את הפנים שלי, עצמתי עיניים מהנאה וחייכתי.
הוא עבר על הפנים, על השפתיים, קצת על החזה, על הבטן, על הירך שלי.
עד שהרגשתי שכל תא בגוף שלי, נורא רוצה אותו.
כשפקחתי את העיניים, הוא נישק אותי.
זאת הייתה אחת הנשיקות... שפשוט שכחתי לחשוב, המוח נזל לי ללמטה (כבר יומיים, כי יומיים לא הפסקתי לחרמן אותו בתמונות שאני שולחת לו)

נשיקות מהסוג "אני רוצה אותך..."

נשיקות שטורפות את השפתיים שלי מרוב חרמנות, תשוקה וחשק.

ידעתי שהסקס שלנו יהיה טוב. רק לא ידעתי כמה טוב.
ואז הוא הפסיק, התניע את האוטו ואמר לי "בואי נמצא מקום"

ואני כזה "מה? איפה אני? מי אני ומה שמי?"

בקושי זכרתי שאני צריכה לשים חגורה...

המשך בהחלט יבוא :)

הנסיעה

מהרגע הראשון, הוא לא הפסיק לגעת בי.
הוא לא ידע שהירך שלי זה מקום נהדר לגרום לי להפסיק לחשוב, לנזול למטה ובאופן כללי, לגמגם.
אז הוא נגע והעביר עליה אצבעות ושיגע אותי באופן כללי. את האנחות שלי החנקתי, אבל כשהוא דיבר איתי - מי בכלל יכל לענות לו?
כשהוא הבין, הוא פשוט הפסיק.
ואז כשהגענו לים וחיפשנו מקום, הוא נגע בי שוב.
אבל אני כבר לא יכולתי לעצור את עצמי והתחלתי להיאנח ופשוט לנסות לא לגמור
כשהכל היה יותר מדי, פשוט צעקתי מהנאה. (מהירך, כן?)

לא יודעת אם הוא הסתכל עליי תוך כדי, הוא פשוט אמר "אני רוצה לזיין אותך ואין מקום..."

עצרנו במגרש חנייה.
לא היה איכפת לי שיש מכוניות מסביב.
לא היה איכפת לי שיש אנשים, כמה מטרים מאיתנו.
לא היה איכפת לי משום דבר.
רק רציתי שיזיין אותי, רק רציתי להרגיש אותו בתוכי, רק רציתי אותו.

אבל הוא?
הוא לקח את הזמן... העביר אותי במצב לא חושב, למושב האחורי.

במושב האחורי

לפני זה קצת יצאנו החוצה, ,אני יצאתי ברגליים שנמסו כמו חמאה, מכל הנגיעות האלו...

אוף

התמתחתי ואז הוא בא אליי והתחיל לגעת לי במותניים ולנשק אותי, שוב שכחתי לחשוב.
ואז כשהנשיקה הסתיימה, חיבקתי אותו, זה היה נעים והוא חיבק אותי גם :)
נכנסתי למושב האחורי והוא הצטרף אליי.

שכבתי שם כמו סטאלה, עם כל ה1.46 העצומים שלי, רגליים על גב המושב, מסתכלת עליו ומחייכת.
ואז הוא נישק אותי שוב, נשיקה עדינה עדינה והכי מטריפה שיש.
"תתפשטי"
"מה?"
"אש... תתפשטי..."
אה, כן, נכון, להתפשט, מה זה? שכחתי.
הורדתי הכל ואז באתי לנשיקה, הוא נגע בי שוב, בכל מקום בגוף - עד שאמרתי לו "אני רוצה שתרד לי"
"תבקשי"
אמממ... מה זה לבקש?
"אני לא יודעת לבקש"
הוא הסתכל עליי והוריד את הראש.
מהרגע הזה, אני לא זוכרת שום דבר.

זוכרת רק את השניה הראשונה שהוא נתן לי לק רטוב על כל הכוס שלי, את האנחה שלי ואיך שהראש שלי פשוט צנח על המושב והתמסר לעונג שהוא העניק לי.
ואז אני זוכרת עונג, לשון שמלקקת לי את הדגדגן, שפתיים שמוצצות לי את הדגדגן, גבר שגורם לי לצרוח ולא מפסיק לענג אותי עד שכל האוטו נרעד מצרחות הגמירה שלי
ואז.

ואז שקט.

שכבתי שם, בעיניים פקוחות מרוב שוק, מנסה להירגע, הוא בא אליי ונתן לי את הנשיקה של הלייף.

"את יודעת איך אני יודע שגמרת?"
"איך?"
"כי פתאום השתתקת"

חייכתי אליו ונישקתי אותו.

אני זוכרת - מוקדש }{

אני זוכרת שהתאוששתי, עשיתי קוקו לעצמי, כדי ששום שיער לא יפריע לי והורדתי ראש לכיוון הזין העבה שלך (וואו)
אני זוכרת שהיה לך ריח נעים :)
אני זוכרת שלא יכולתי לרדת לך עד הסוף, היית קצת עבה לי. אבל נורא נהניתי להחזיק אותו בתוך הפה שלי ולנסות בכל זאת:)
אני זוכרת את האנחות - צעקות שלך, את כל התגובות, את זה שקפצת פעם או פעמיים מכל הצמרמורות שהיו לך, מאוד אהבתי להיות זו שגורמת לך תחושות כאלו :)
אני זוכרת שהייתה פעם אחת שליקקתי אותך לכל אורך הזין, הסתכלתי למעלה, ראיתי אותך עם עיניים עצומות וכל כך נהנה.. שאין דברים כאלו בעולם :)
אני זוכרת ששאבתי לך את הזין ואת הצעקת עונג שבקעה לך מהפה.

"אני עוד מעט גומר"

הפסקתי, רציתי שתזיין אותי וביקשתי, רציתי, רציתי כבר להרגיש אותך בתוכי.

"לא משנה לי שאתה עוד מעט גומר, אני פשוט רוצה"

הוא חייך אליי ושם קונדום, משך אותי מהרגליים לתנוחת שכיבה (אני כל כך אוהבת להיות תחתיך... להרגיש אותך מעליי:)
הסתכלת לי בעיניים וחדר לתוכי באיטיות. התחושה הייתה מהממת, הרגשתי אותך עבה וממש טוב, בתוכי.
נאנחתי.
ואז התחלת לזוז בתוכי, בהתחלה לאט, אחרי זה יותר מהר ויותר חזק.
ובכל אותו זמן, האנחות צעקות שלך. אפעם לא היה לי ככה ואני חייבת להודות שהייתי קצת בשוק
אבל זה היה כל כך מחרמן!
שגבר נהנה כל כך ממני, שפשוט מאבד שליטה לגמרי.

איך אני אסביר את זה? אני לא יודעת, אבל זה נורא סקסי שגבר לא כולא בתוכו את מה שהוא מרגיש באמצע סקס ופשוט מוציא את זה החוצה וזה היה כיף להיות איתך כשאני בדיוק אותו דבר :)

שרטתי אותך תוך כדי וממש נהניתי מזה.

ואז דפקת אותי יותר חזק, והתחלת לשאוג ולהגיד "פאק" ואז הרגשתי שאתה גומר, למרות שהיית עם קונדום, את המלאות הזאת, סוף סוף אחרי כל כך הרבה שנים שלא הרגשתי גבר גומר בתוכי בכלל, זה קרה. הייתי בעננים, אפילו לא חשבתי על לבכות מהתרגשות, שזה מה שחשבתי שאני אעשה, זה היה כיף.

אחרי כמה שניות קמת ממני, כולך "וואוו"
בלי להוריד קונדום, נשכבת על המושב, כולך מרוסק מעונג ואני רואה אותך ואת הרעידות שאחריי.

"זה היה טוב?" עם חיוך מלאכי.
כל מה שיכולת להגיד זה רק "וואוו. וואו. וואוו." ולהתנשף.

ואז משכת אותי אליך לחיבוק והתכרבלות, זה היה לי נעים והרחתי אותך תוך כדי, אני חולה על ריחות טובים כמו שלך :)
ניצלתי את הזמן התאוששות שלך ונגעתי בך כמו שאני רוצה, שיחקתי בתלתלים שעל החזה שלך (כבר אמרתי שאני אוהבת שאתה שעיר? :) נגעתי בבטן שלך והסתכלתי על הזין שלך. ודיברנו (נראהלי) תוך כדי.

המשך יבוא
אש :)

מוזיקה עוזרת להיזכר

יצאתי החוצה קצת, ערומה, היה חושך.
כמה מטרים מאיתנו, היו אנשים בחוף וכמה מכוניות שחנו, למי זה היה איכפת? לא לי. אני אוהבת את העירום שלי.
זה שאני שמנה יחסית לגובה שלי, לא משנה לי כלום.
היה לי נעים להיות בחוץ ולשים זין על כולם.
עד שקלטתי מישהו בא לעברי, השתחלתי לאוטו (ושברתי ציפורן ברגל על הדרך) והסתתרתי מאחורי הגב שלו והתחלתי לצחוק, על הדרך לגעת בגב שלו, היה לי כל כך נעים... :)
- הכל מטושטש עכשיו.
אני זוכרת שהייתי עליך ונגעת לי בגב בטעות והיה לי ניתוק ואז הפסקתי להרגיש. אני כן זוכרת שהסתכלתי עליך וראיתי אותך נהנה וחייכתי לעצמי. אני לא זוכרת איך זה נגמר.
אני זוכרת שרצית שאני אהיה עליך כדי שתוכל להסתכל לי על התחת. חחח.
אני זוכרת שאמרת לי - בואי נלך לחפש מקום אחר והתלבשתי חלקית. מצידי הייתי נוסעת ערומה, אבל לא רציתי שתעשה תאונה :)
"אתה חושב ששמעו אותנו?"

"אולי קצת"
ממש.

אני לא אוהבת את הניתוקים האלו, זה מטריד ):

sharpantie

New member
להבה אדומה

יצאה לי מהמחשב. פשוט תאור חי, כאילו הייתי שם איתכם. (חבל שלא הייתי....).

בנקודות מבולבלות.

- אני זוכרת שפתחת את המכנסיים באמצע המגרש חניה (מה, מגרש חניה? חשבתי שזה ים. המוח שלי נזל... לא אשמתי), הוצאת את הזין שלך, אני הסתכלתי, אמרתי וואו ונגעתי בו, זה היה נעים :) ואז הובלתי אותך לאוטו, ככה, מהזין. לא חשבתי בכלל מה אני עושה. זה היה כיף לא לחשוב.
- אני זוכרת שחיפשנו מקום, אחרי הסקס בפעם הראשונה, כדי שלא יפריעו לנו.
- יש, מצאנו מקום !
- יצאתי החוצה, יצאת אחריי, התמתחתי ושכחתי לחשוב כי נגעת בי שוב ואז נישקת אותי... נמסתי.
- אני חושבת שהתפשטנו, לקחת שמיכה ומים (היין הנשכח נשאר באוטו... בטח מכל התמונות שלי והחרמנות פשוט שכחת את הפותחן... חחח) והלכנו קצת, ממש טיפה, עד שהגענו לחול שמוביל לים.
- פרשת את השמיכה ואז נשכבנו עליה ואני חושבת שחיבקת אותי ואז התחלת לנשק אותי ולגעת בי למטה, בדגדגן, זה היה לי כל כך נעים, המגע העדין שלך, שתוך דקה פשוט גמרתי ואז הרגשתי שהירך שלי מתרטבת.
גמרתי בשפיכה.
- אני זוכרת שהיית מעליי והיה חשוך ונישקת אותי והעברת לקים מחרמנים על השפתיים שלי ואמרתי לך שאני רוצה אותך בתוכי. ממש ממש.
"תבקשי"
"תזיין אותי, בבקשה..."
"את אוהבת להתחנן, אה?"
אני? לא, מה פתאום, זה בכלל לא עושה לי את זה שאתה אומר לי לבקש, ואני מבקשת ואתה מעליי עם חיוך זדוני כזה, ערום, עם זין עומד ואומר לי, תבקשי. לא, זה בכלל לא עושה לי את זה.. מה, אני? מה פתאום. אהההההה!!!
הייתי כל כך רטובה שהרגשתי אותך נכנס לתוכי וזה היה כל כך נעים והתחלתי להרגיש את הפאקים שהתחלת לדפוק אותי יותר חזק. ויותר חזק עד שכמעט איבדתי שליטה על עצמי ובבום גמרתי.
ובין לבין לחשת לי באוזן, הקול שלך.. פאק, הקול שלך ממש עושה לי את זה ואז נישקת אותי בצוואר, או ליקקת אותו... וזה היה נעים כל כך, עשה לי את זה כל כך...

על השמיכה

"בואי תעלי עליי"
הייתי על הבטן ולא היה לי כוח, היה לי נעים ובכלל תיכננתי לעשות משהו אחר...
"עוד מעט"
ואז הוא התרומם וביחד איתו התרומם גם משהו אחר... והסתכל על התחת שלי
"וואו, איזה תחת יפה יש לך... עגול כזה"
מחייכת "תודה"
בלי להבין מה קורה בכלל, הוא שם קונדום, עלה עליי, חדר לתוכי והתחיל לדפוק אותי
התחיל להאנח, לצעוק מהנאה, לדבר לי לתוך האוזן, לתפוס לי את החזה ופשוט לדפוק אותי כל כך חזק שכל מחשבה אחרת נעלמה לי.
מהר מאוד הוא התחיל לשאוג... וזה נורא חירמן אותי.
ואז הוא גמר ולא יכל לעצור את השאגות שלו, לא רציתי שיעצור. זה שיגע אותי, כל פעם מחדש.
הוא שכב עליי, גמור לגמרי. רועד מהנאה...
"את חושבת ששמעו אותנו?"
גיחכתי
"אולי"
ואז הוא יצא ממני, שכב על הגב ואומר לי "פאק, זה היה ממש טוב, לא יכולתי לעצור את עצמי שראיתי את התחת שלך ככה, זה כל כך הדליק אותי"
והרעידות שאחריי, הוא נורא רגיש שנוגעים בו אחרי שהוא גומר. זה כל כך כיף :)
ואז כשהוא קם לעשות פיפי, ראיתי את התחת הכי יפה ביקום.
עגול, שרירי, סקסי... הייתי עושה אותו אם הייתי בקטע :)
"יש לך תחת ממש יפה..."
הוא חייך ואמר לי "תודה לך, את מחמיאה לי."
לטוסיק יפה אי אפשר לא להחמיא...
ואז כשהוא נשכב בחזרה, הפעם על הבטן, ליטפתי אותו בגב ועל הדרך נתתי לו נשיקה בטוסיק. הוא קפץ, לא רגיל :)
"לא יכולתי לעצור את עצמי, יש לך תחת כל כך מזמין נשיקה..."

לפני שהוא עלה עליי רציתי להגשים פנטזיה של שנים. זה כל כך התבקש.
הוא פשוט שכב על הגב וכל מה שרציתי היה לנשק את השפתיים שלו, לרדת לאט לאט בנשיקות על כל הגוף שלו, להתעכב קצת על השערות חזה שלו שנורא היו לי נעימות בידיים, לנשק את קו השיער של הבטן ופשוט לתת את המציצה של הלייף, באיטיות ולשמוע את האנחות ושאגות הגמירה שלו. ואז אחרי כמה דקות של התאוששות רציתי לעלות עליו ולרכב עליו.

תמיד יש את הפעם הבאה... :)

הסוף

לקראת 3 בלילה כבר לא יכולתי לעשות יותר סקס, כשעשיתי פיפי ואמרתי "איי, כואב" אמרת לי "את לא יכולה לעשות יותר סקס, הגוף שלך אומר לך לא"
"אבל אני רוצה עוד. אוף"
כשהגוף אומר לא, מקשיבים לו, לא משנה כמה חשק יש.
לפני שהתלבשנו, הוא הציע ללכת ערומים, לטיול קטן עד לים, התחיל להיות לי קר ושקשקתי בשיניים, הוא שם לב ותוך שניות הוא היה לידי משפשף לי את הידיים ומחבק אותי
"קר לך"
ואז פיהקתי.
"טוב, מתקפלים"
הבגדים היו באוטו ואז כזה, אני הולכת לאוטו, קולטת שהאוטו שניה ממני.
"מה, זה היה כל כך קרוב...?"
שניות אחר כך בא מישהו עם אוטו מה זה שקט! מצאתי את עצמי בתוך האוטו, שקטה, בזמן שהוא מסתיר אותי.

התחלתי להיות רעבה. אבל ממש.
עצרנו באיזה מקום לתדלק ואני יצאתי מהאוטו לקנות משהו לאכול.
חשבתי שב 3 בלילה יהיה לי שקט, אני אוכל לקנות משהו וללכת. אבל מה? מרפי צוחק עליי.
לא שקט ולא נעליים, שתי בנות החליטו לפרוט כסף במשך כמה דקות שנראו כמו נצח. ומה אני בסך הכל רוצה?
לאכול! אש מורעבת, זאת אש עצבנית.
קיללתי בלב, הסתכלתי אחורה כי לא רציתי שהוא יחכה לי וסוף סוף כשהתפנה לי החלון, נתקלתי במוכר נורא איטי.. שחשב שאם שלוש בלילה הוא יכול להיות איטי, אז לא. אתה לא יכול.
בסוף לקחתי סנדוויץ עם טונה וביצה ובדיוק אז, הוא הגיע ומצא אותי עומדת על קצות האצבעות בשביל לקחת את הסנדוויץ`, שבקושי הגעתי אליו.
צרות של נמוכות.
הלכנו ביחד לאוטו והוא נתן לי את הזרוע שלו, שילבתי את היד שלי בשלו וחייכתי, זה היה ממש מתוק, חמוד, מקסים :)
ואז אכלתי, את הביצה ואת הלחם, אבל לא את הכריך טונה, רציתי לנשק אותו אחר כך וכשהוא שאל למה אני לא אוכלת את זה אז אמרתי שאני לא רוצה שיהיה לי ריח של טונה
"עזבי שטויות, תביאי לי חצי, תאכלי את החצי השני ויהיה לנו את אותו ריח!"
ואז תוך כדי נהיגה. שאלתי אותו אם הוא בטוח, בתגובה הוא פתח את הפה ואמר לי "אהההההה"
תקעתי לו את החצי כריך בפה, חחחח
כשהגענו לבית שלי הוא אמר לי שהיה לו נורא כיף ושהוא נורא נהנה
ואז
ואז התנשקנו, נשיקה כזאתי, חושנית, בטעם טונה, שפשוט לא יכולתי לעזוב את השפתיים שלו...
ואז הוא הפסיק ואני נהמתי והוא חזר לנשק אותי :)
נשארתי עם טעם של עוד. עוד לסקס ועוד לנשיקות ולעוד הרבה ממנו. פשוט לא הספיק לי...
בכל מקרה, כשבאתי לצאת מהאוטו, עצרתי לרגע, עם התחת בולט. נתתי לו הצצה קטנה ואז יצאתי.
בחיוך הכי מלאכי שתמצאו ביקום שאלתי אותו : "הסתכלת על התחת שלי, נכון?"
אני חושבת שהוא קצת הזיל עליי ריר... כי ההבעת פנים שלו אמרה "אוף, אני חרמן ובא לי על התחת הזה"
"כן" מחייך
אני מסתכלת אל בין הרגליים שלו.
"עומד לך שוב?"
הוא מחייך אליי ואומר לי "כן, תפסת אותי"
חייכתי אליו בחזרה ואיחלתי לו לילה טוב :)

וזהו. הפסקתי לחפור.

תודה לך על זה, סקס כזה לא עשיתי הרבה שנים.
הרגשתי מושכת ונסיכה ללילה אחד :)
לקח לי להתאושש ולחזור להיות עצמי משהו כמו יומיים. בהם ישנתי כמו דוב וחירמנתי אותו בלי הפסקה :)
זה כיף לחזור להיות אני.

אש

מתה עלייך אש!

תמיד שאני קוראת אותך עולה לי חיוך,
נראה לי שאת מותק אמיתית.

וכיף לקרוא שנהנת.

וואו, אש...

השארת אותי חסרת מילים.
אגיד רק, שממש ממש ריגשת אותי - ואני ממש *לא* מתכוונת לריגוש מיני.
יש לי צמרמורות בכל הגוף.
&nbsp
שולחת חיבוק חזק

&nbsp
&nbsp

למעלה