תיבה אפורה

עזRיאל

New member
תיבה אפורה

אני מריץ את הכתבן של אופן אופיס בלינוקס נתקל בתופעה שיש לי חלון אפור בחלקו הימני של כל מסמן שאני קורא. החלון מופיע כאשר אני גולל מעלה מטה ומימין להיכן שנמצא סמן העכבר. כיצד ניתן להפטר ממנו?

BravoMan

Active member
לחלוטין לא ברור למה אתה מתכוון

אנא ספק צילום מסך, או לפחות קצת יותר פרטים כמו באיזו הפצת לינוקס אתה משתמש ואיזו גרסת OpenOffice. לדוגמא, בUbuntu 8.10 עם OO 3 באנגלית לא זיהיתי שום תופעה כזו. (אגב, המסמכים ODT או DOC?)

עזRיאל

New member
הנה באה תקופת המבחנים

לינוקס מינט עליזה - מבוסס על אובונטו 8.04 . אופן אופיס 2.4 נחוייל המסמך הוא DOC במקרה הזה - אבל לא נראה לי שזה משנה

אה!

התכוונת לשטות המעצבנת הזאת! אפשר להסיר אותה אם באפשרויות מורידים את האפשרות ל-Tooltips. העליתי בזמנו בקשה לאפשר שליטה ברזולוציה גבוהה יותר בתופעה המרגיזה הזו, שמעצבנת במיוחד במסמכים עבריים (שאז התווית עם מספר העמוד או כותרת הפסקה מסתירה בדיוק, אבל בדיוק, את תחילת השורה שאותה אנחנו קוראים כרגע). הייתי מאוד שמח אם ניתן היה לבטל את התווית הזו בלבד בלי לפגוע ב-Tooltips האחרים.

אגב, למפתחי הגרסה העברית הפוקדים את הפורום

אעלוז ואעלוץ אם הבעייה הזו תטופל באחת הגירסאות הבאות, ולהזיז את הטולטיפ הסורר לצידו השמאלי של הדף. אני מבין שלא נוח לבדוק את הכיווניות של המקטע שתחת סמן העכבר בכל שבריר שניה בעת גלילה עם הגלגלת. אני מציע, אם כך, את אחד משני הפתרונות הבאים: 1. צ'ק-בוקס בהגדרות שפה שתאפשר לי לבחור את מיקום הטולטיפ בעת גלילה, בצד שמאל או בצד ימין. 2. צ'ק בוקס בהגדרות הכלליות שתאפשר לי לבטל את הטולטיפ בעת גלילה, ואך ורק אותו (בלי לפגוע בטולטיפס של כפתורים או שדות, למשל).

למעלה