תיאלנד

נסיכה 26

New member
תיאלנד

שלום, יש לי מספר שאלות לגבי נסיעה לתיאלנד. אני מתכוונת לטוס עם שתי חברות בחודש יולי לתיאלנד למשך חודש. שאלותיי הם כאלה: 1. איזה חיסונים הם הכרחיים לטיול במסלול הרגיל בתיאלנד(המשולש) אם בכלל צריך (כי שמעתי מאנשים רבים שלא עשו בכלל חיסונים), 2. איזה ביטוח כדאי לעשות, 3. עם איזה חברה כדאי לנסוע , 4. מה מזג אויר בחודש יולי, 5. כמה שעות טיסה למקום עם נחיתת ביניים. וסתם טיפים חשובים שאשמח לשמוע. תודה לעונים. נ.ב. זוהי הטיסה הראשונה שלי במזרח.

pembencipolisi

New member
2 חסונים נגד צהבת שקבלתי אחד בכל

כתף. החסון עמיד לשנים. הבטוח לכל יום לגוף ולמטען (למטען הבטוח זול) החברה: ברר לפי מחירים ויעדים. אלעל יש לה קו משלה אבל השמועה אומרת שהמחיר יקר. יש שנוסעים ב ROYAL JORDANIAN ועוברים דרך עמאן, וטסים במסלול קצר ישר מעל ארצות ערב, והמחיר זול יותר. טסתי ב 1997 מישראל עם חנית בינים במומבאי הודו ללא ירידה מהמטוס, 12 שעות וחצי ! טיפ: התאילנדים רובם עניים , הזהר לא לקבל "סטירה" מהעוני שתראה. כל דבר מתורגם שם לכסף למחיה וזול בהרבה מישראל כולל הרמאויות. על מחירי מוניות חובה להתמקח הכל יקר בענין זה. נדרשו ממני 800 בהאת (אז כ 26 וחצי $) לנסיעה משדה התעופה לבנקוק עם מלוה ובסוף נסענו ב 280 בהאת. גם עדיף לדעת מראש את מחיר הריקשה הממונעת "תוק-תוק" בתוך בנקוק. לאתרי הנופש , איים בדרום ונופים בצפון, יש להגיע בטיסת פנים יקרה. מלון סביר וזול יחסית: (הייתי שם ימים אחדים)

חיסונים

תמצאי כאן לגבי ביטוח יש מספר סוגים קופות חולים,יש את הביטוח של המטילל,חברות הביטוח וכו' אם אני זוכר נכון חברת כרטיס השאראי שלך מבטחת אותך עם נסיעתך לחו"ל רק תבררי בדיוק מהם תנאי הביטוח ועל מה את מבוטחת חברות טיסה תמצאי פה וגם את מזג האוויר כמו כן מומלץ לדפדף בדפי הפורום שם תמצאי תשובות לכל שאלותייך,טיפים עזרה וכו' ולהיכנס אל המאמרים

NNN747

New member
חברת התעופה....

ניתן לטוס לתאילנג בשתי דרכים: 1. באמצעות תאי אשר ניתן לקנות כרטיסים אצל החברה ולטוס באל-על... או לקנות כרטיסים באל-על ואכן גם כן לטוס באל-על... הטיסות הישירות לתאילנד הם נעשות אך ורק בידי מטוסי אל-על אבל ניתן לקנות את אותם כרטיסיפם דרך החברה הלאומית של תאילנד- תאי. 2. טיסה דרך יעד מסויים-- אוזבקיסטן אייר- טיסה לטשקנט ואז טיסה נוספת לבנקוק או אם כל חברה אחרת- יש אפשרות לטוס לפרנקפורט אם לופטנזה ואז לבנקוק! חיסונים- צהבת A וטיפות פוליו.. זה מה שידוע לי-- לי עשו רק טיפות פוליו הייתי מחוסן בצהבת דרך משרד הבריאות כאשר קיימו חיסונים אלו דרך בי"ס.

MICHL99

New member
אפשר לסמוך על ביטוח של הכרטיס אשראי

ברור שנשפר אותו אבל הסוכנת באיסתא אמרה שזה לא מספיק אז הסברתי לה שאני יגדיל אותו וישפר אותו והיא אמרה שהראל הכיטוב אבל יש לי 55 יום חינם לא חבל?

SPnage

New member
לא מומלץ

ביטוח של כ"א מספיק לטיול באירופה או ארה"ב, אבל למזרח לא מומלץ. הוא הינו מכסה איתור וחילוץ לדוגמא, והכיסוי שלו מוגבל מאוד. כמו כן הוא לא תקף לשהייה של יותר מ-45 יום, ובכל חברה שתרצי לקנות ביטוח יחתימו אותך שאת עדיין בארץ כאשר הביטוח נעשה. בקיצור, אני לא מבין למה להתקמצן על הדבר החשוב ביותר בטיול, וזה הבריאות שלך. כמה מאות שקלים ואת מכוסה מכל הכיוונים בלי שום קומבינות. יש כמה חברות שעושות ביטוח, הראל היא אחת מהם. יש גם של קופות החולים ואם יש לך ביטוח משלים זה יוצא יותר זול.

למעלה