תיאטרון ללקויי שמיעה

Catty

New member
תיאטרון ללקויי שמיעה ../images/Emo41.gif

גם בנינו יש אלה שאוהבים דרמה... אני מבניהם. יש בעיה קטנטונת, רובינו לא מדברים מספיק יפה\ברור בכדי להיות שחקנים. אך למשל אם אנו משחקים בפנטומימיה זה יכול לצאת נהדר. טוב, לא יודעת. בעיקרון אני מאוד אוהבת לשחק, אני הולכת כל שבוע לארגון "שמע" ללקויי שמיעה, ויש שם או מסיבות או פעילויות או חוגים. בחוגים בחרתי תיאטרון וריקוד. שיחקתי בתפקיד ראשי בהצגה שהייתה לנו, והיא הייתה בפנטומימיה, וחבל לי שאני לא יכולה לשחק כל כך טוב דמויות שמדברות, כי בס"כ יש לי כישרון לתיאטרון ואני אוהבת זאת. יש ללקויי שמיעה (חירשים וכבדי שמיעה) הצגות בשפת סימנים... שזה ממש כמו שאתם מדברים בקול, הם בידיים. אני לא יכולה להנות מהצגות אלה כי איני יודעת שפת סימנים עד כדי כך טוב. טוב... אז אני בת 15 וחצי מאזור המרכז.

ברוכה הבאה, קטי

אני מאלה שמאמינים שליקוי מכל סוג שהוא, אפשר לנצל אותו וליצור ממנו דברים טובים ויפים. במיוחד כשזה נוגע לאמנות. לכן ההודעה שלך סיקרנה אותי. אני אישית לא מכירה מסגרות של סדנאות תאטרון שהן במיוחד לליקויי שמיעה. אבל בכל אופן אני מאמינה שליקויי שמיעה אכן יכולים להיות פנטומימאים מעולים כי הם מכירים את שפת הגוף יותר מאנשים שומעים, שמורגלים בדיבור רגיל (או ככה לפחות נראה לי). אני רוצה לציין שאני אישית מאוד אוהבת פנטומימה ומתעניינת בנושא הזה.

איהיא

New member
ברוכה הבאה

רציתי לשאול... איפה מתקיימות ההצגות האלה? רציתי המון זמן חראות כזאת הצגה כי הבנתי שזו חוויה . אם תוכלי לשלוח לי מידע אני אודה לך מאוד

Catty

New member
תשאלי בפורום "נוער לקויי שמיעה"

המידע הזה אינו מצוי ברשותי. בטחוני כי יואילו לענות לך.

Catty

New member
לכל המתעניינים

יש משהו בנושא, מופע של חירשים... http://deaf-rishon.netvision.net.il/coh.htm

למעלה