תיאטרון אלטרנטיבי קשוח

• פותח הנושא xy7
  • פורסם בתאריך

xy7

New member
תיאטרון אלטרנטיבי קשוח

יש פה מישהו שמחפש לעשות תיאטרון עם ביצים???

תגדיר ביצים ?

כל אחד, מין הסתם, ירצה לעשות את דבר אמיתי ולגעת באמת נידרשות "ביצים" או שחלות גם כשאני עושה חנוך לבין טוב אני מגייס ביצים ביצים של אומץ ביצים של מיניות כל אחד והאמת שלו ? מה האמת שלך ?

XY נו ? שאלת נענעתה בסקרנות

אז איפה הביצים שלך ? דבר איתנו תעבור מסיסמאות לתוכן כולם רוצים סליחה אני רוצה אבל מה בדיוק ? תביא את האמת שלך, זו שאנחנו מתבקשים לתת את הביצים או השחלות שלנו,,

xy7

New member
תגדיר ביצים

ביצים זה מה שיש או אין לך שם למטה אם אתה משתמש בהם או לא זו שאלה של העדפה אישית יש אנשים שלא עושים בהם שימוש וברצינות הכוונה היא למשהו שבודק את הגבולות ולא נשאר בשביל המרכזי

אוהב לבדוק גבולות

כל חיי אני בודק גבולות לפעמים עובר אותם ומקבל מכה יש לי אין סוף גבולות מהשכל מהרגש מהזין ( מהביצים ) ( תודה שעדכנת אותי לגבי מיקומם ) האם הכוונה של ההצעה שלך זה "בא נחפש ביחד גבול לבדור אותו " או האם כבר יש מחזה או מיצג או השד יודע מה שדורש מבצעים "מחויבים ובודקים"?

xy7

New member
גבולות

אכן מחפש פורצי גבולות ו/או כאלה שיש להם הצורך הנפשי לבדוק בשבילים צדדיים שלא כולם חרשו אותם כבר

אני שומע גבולות

ומייד נדרך להרחיב לא לפרוץ כי כל פריצה רק יוצרת גבול חדש אז בא נתחיל מילולית פה בפורום שים לי גבול נראה מה יקרה ת´כלס

xy7

New member
גבולות - המשך

יש לי התחושה שאתה מאונן על מילים אין לי ענין בקשקושים ברשת על כלום יש לי ענין בעשייה אני מחפש אנשים שרוצים לעשות אז עשה לך ולי טובה בוא נפסיק בקשקוש המילולי הזה שתהיה לי בריא ומסופק

?????????????????

עם רמת קומניקציה כזו, ותרבות דיבור כמו זו שלך, גם אין חשק לעשות דבר ביחד. ואין שום קשר בין תרבות דיבור ופריצת גבולות. הכלים של הפורום הם מילים, ואם אינך מסוגל או מעוניין לפתח דיאלוג בנושא, בכל נושא, כחלק מעשיה כל שהיא יש לי ספק ביכולת שלך ליצר אמנות אמיתית פורצת גבולות, לפחות ניסיתי ליצור שיחה שתעורר סקרונות שתיתן מוטיבציה. להכניס עניין בפורום, ליצור את הבסיס לעשיה חדשה ברגע שאסיים את העשיה/פרויקט הנוכחית שלי בתאטרון. מלה אחת של תוכן לא שמעתי ממך. אחרי ובתוך כל עשיה יש הרגשות, מחשבות, תכנים, דחפים שאפשר וצריך לדבר בהם, אבל לך תדע? אולי זה רק שאלה של סגנון שלך שלא דיבר אלי ואני טועה בך בגדול.,,,,, זאת לא אדע... בהצלחה לך.

ועוד משהו ולא רק לך

,,,,,,, גם מילים זו עשיה מילים הם הכלים של הרבה אמנויות במה, הפורום הזה הוא לא "לוח מודעות" אף ששותפויות בהחלט יכלות להתפתח בו, בעיני זה מקום להפגש בו לדבר ולפתח עניין שזה בהחלט עשיה, עוד סוג של עשיה לא פחות מאשר להזיע על במה וזה רק לך XY7 לא מצאת פה את מבוקשך, כך ניראה, או לפחות לא איתי, אז זה בטח לא סיבה לדאוג לבריאות שלי, לסיפוק שלי, או לדרך בא אני מאונן אז אם הדיאלוג איתי לא מתאים לך פשוט יותר להעלם או סתם להגיד יאלה בי יאלה בי

למעלה