תיאוריה

תיאוריה

את התיאוריה הזאת העליתי פעם, אבל בגלל שהיא לא זכתה להרבה התייחסות ובגלל שהתווספו המון אנשים חדשים לאחרונה, אז אני אפרסם אותה בשנית: התיאוריה שלי מתבססת על שתי תיאוריות נוספת, התיאוריה שאומרת שג'ון הוא הנסיך שהובטח. והתיאוריה שאומרת שבין ג'ון לדאני עומד להתפתח סיפור אהבה. על התיאוריה הראשונה אפשר לקרוא באתר וינטרפל, ואת התיאוריה השנייה אפשר להסיק מכך שצפויה לדאני אהבה. אם מחפשים טוב טוב את האנשים שיכולים להיות האבה של דאני, אז ג'ון הוא האפשרות הטובה ביותר. היא כובשת את ווסטרוז ואז צריכה להילחם נגד האחרים, היא מתאחדת עם מפקד החומה (ג'ון) ואת השאר אפשר לנחש... אז במידה ומסכימים עם שתי התיאוריות הראשונות, אפשר לעבור לשלישית. היא מתחילה עם העובדה שניבאו שעומדים לבגוד בדאני בגלל דם, כסף ואהבה. אני טוען שאת הבגידה השלישית עומד לבצע ג'ון, הוא עומד לבגוד בה בגלל שהוא אוהב אותה. והנה הנימוק העיקרי שלי: בפרק הראשון של דאבוס בספר השני מספרים לדאבוס על היווצרותה של בא אור. כדי ליצור את החבר הגיבור היה צריך לתקוע את החרב המחושלת לתוך ליבה של אישתו. ואז מוסיפים לו "מזל שאת בא אור המודרנית לא עלתה את ליבה של אישתו". דאבוס חושב על זה ואומר שאם זה מה שצריך כדי להיות גיבור אז הוא לא קורץ מהחומר של גיבורים. אז במידה שהגיבור שלנו הוא ג'ון, ובמידה שהאישה היא דאני, יוצא לנו מצב שכדי שג'ון יציל את המצב הוא צריך להרוג את דאני. מהיכירות שלנו עם ג'ון אנחנו יודעים שאם הוא יגיע למצב של אהבה מול הצלת העולם, הוא בוחר בהצלת העולם. ולכן יכול להיות שכדי להציל את המצב ג'ון יצטרך להרוג את דאני, ובכך הוא מבצע את הבגידה השלישית של דאני, בגידה בשם האהבה. אני יודע שהתיאוריה קצת מופרכת, אבל יש בה קצת היגיון.

הלדין

New member
'הנסיך שהובטח' הוא 3 אנשים

ראיגאר אומר את זה בחיזיון שדאני רואה. ומלבד זאת, האם מישהו באמת מסוגל לדמיין מערכת יחסים רומאנטית בין ג'ון לדאניאריז? ג'ון הוא איש כבוד, צבוע מעט אך עדיין איש כבוד, ועדיין בגבולות השפיות. יש להניח שג'ון יתקשה לנשום בחברת אישה שראתה את אחיה מומת בזהב מותך תוך קבלה שזהו הגורל הראוי לו. אני חושב שהבגידה השלישית היא טיריון. דאני תכריח את טיריון לבחור בינה לבין ג'יים כמבחן לנאמנותו הסופית לה (ג'יים, אחרי הכל, הרג את אביה אאריז. ורצח אח לא צריך להיות משהו קשה לאדם שרצח את אביו).

סתמרוח1

New member
התאורייה הראשונה

נשמעת יותר הגיונית מהשניה למרות שלא רוצה לבאס אבל בטח מרטין יכתוב משהו בסוף שאפילו בהזיות הרעות שלכם לא תוכלו לדמיין,אבל אולי לא.

אז בגלל אח שלה הוא לא יהיה

איתה? אני לא באמת מאמין שזה מה שיקרה. דאני היא עדיין אישה מוסרית. חוץ מזה, זה מעוד מתאים למרטין שהבגידה מאהבה תהיה בגלל שאוהבים אותה, זה מפתיע ולא צפוי.

כריכרכה

New member
דווקא מרטין אמר בכנס לא מזמן

שאזור האי שנולד מחדש והנסיך שהובטח הם אותו האדם, במשתמע אדם אחד.

Silver Fox

New member
ואם זה כך, ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

מה שרולנד ריד אמר רק נשמע יותר הגיוני - אם ג'ון הוא באמת הנסיך שהובטח אז הוא גם אזור אהאי שנולד מחדש (בהנחה שהוא יצטרך להרוג את דאינריז כדי להציל את העולם). אבל אני חושבת שמתאים יותר לדאינריז להיות אזור אהאי, בגלל כל הקטע של האש. בכלל, אני אתפלא אם לא יהיה קשר בכלל בינה לבין ר'הלור - אש, אור, מלחמה נגד האחרים... ובכלל - מה הקטע הזה עם השלושה ראשים של הדרקון? עוד לא הצלחתי להבין לגמרי איך הנסיך שהובטח ואזור אהאי מתקשרים לעניין. X_X האם כל אחד מהם הוא ראש נפרד ועל הראש השלישי לא ידוע לנו כלום עדיין? או שזה אחרת? ומה עם הדרקונים? ור'הלור? *מבולבלת לגמרי*

אני לא חושב שדאני היא הנסיכה ...

שהובטחה, היא אולי מתאימה להיות מלכה, אבל קשה לי לדמיין אותה בתור גיבורה. אני מאמין שדאני תכבוש את ווסטרוז ואז תשתף פעולה עם ג'ון נגד האחרים (הדרקונים ממש יעזרו בקרב הזה). לגבי שלושת הראשים, יש את האמונה שלדרקון יש שלושה ראשים. כלומר גוף אחד שנלחם עם שלושה ראשים, אם מושלים את זה לבני אדם אז יש שלושה אנשים שמבצעים יחד תפקיד אחד. יש אמונה שהנסיך שהובטח הוא בעצם שלושה אנשים, כל אחד שליש דרקון וביחד הם הנסיך שהובטח. אם זו האמונה אז יש את דאני, ג'ון ואני הייתי מוסיף את בראן (עקב הקשר שכנראה יהיה לו עם ילדי היער). אבל אני עדיין מאמין שיהיה נסיך אחד ושזה יהיה ג'ון, אחרי הכל הנסיך שהובטח היה מראש שייך לבית סטארק. וג'ון הוא השיר של אש ושל קרח, וזה שם הסדרה.

lol1000

New member
מה שאתה אומר זו תאוריה

שמבוססת על תאוריה אחרת ומי אמר שהנסיך שהובטח הוא מבית סטראק??

טעות שלי....

הנסיך שהובטח היה מראשוני האדם, עדיין ג'ון הוא מראשוני האדם ודאני לא.

NimrodOZz

New member
דאני לא מראשוני האדם?

אני דוקא חושב שכן... כלומר כל שושולת הדרקונים עתיקה מאוד לא?

La Gamba

New member
בגידה בגלל אהבה

כזכור המילים שחרצו את גורלו של האביר הגולה במשפטו הייתה הודאתו שהוא אהב אותה. כנראה היא הסיקה מזה שזו הבגידה השנייה- עבוד אהבה.

הוא לא בגד בה בגלל שהוא אהב אותה...

אלא במטרה לחזור אל ארצו, בנוסף הוא גם אהב אותה. אבל זו לא הייתה הסיבה.

למעלה