תיאוריה.. איפה אפשר לעשות תיאוריה הכי קרוב לרמת אביב ובאיזה שעות?
A Angeldust1 New member 24/10/06 #1 תיאוריה.. איפה אפשר לעשות תיאוריה הכי קרוב לרמת אביב ובאיזה שעות?
M MeWithoutU New member 24/10/06 #2 תשובה מה שכתוב באתר של משרד הרישוי מקום הבחינה: תל אביב כתובת: הדר יוסף רח' קיציס, בית פרנקפורט ימי בחינה: יום ד שעות בחינה: 07:30-10:30
תשובה מה שכתוב באתר של משרד הרישוי מקום הבחינה: תל אביב כתובת: הדר יוסף רח' קיציס, בית פרנקפורט ימי בחינה: יום ד שעות בחינה: 07:30-10:30
C Come Alive New member 25/10/06 #3 אני לא יודעת אם זה אותו המקום, כמו ש-MeWithoutU כתבה, אבל אני הייתי במקום שעושים טסטים, וזה היה ממש קרוב לרמת אביב, ליד דן דיזיין.
אני לא יודעת אם זה אותו המקום, כמו ש-MeWithoutU כתבה, אבל אני הייתי במקום שעושים טסטים, וזה היה ממש קרוב לרמת אביב, ליד דן דיזיין.
M MeWithoutU New member 25/10/06 #4 יכול להיות... רק חיפשתי באתר שיש להם והכי קרוב היה תל אביב... אז זה מה שכתבתי...(=
מ מעצבת על New member 25/10/06 #5 ../images/Emo207.gifשאלה לגבי התיאוריה אני בטוחה שכבר שאלו את זה המון אבל לא מצאתי.. לכמה זמן תקפה התיאוריה??
../images/Emo207.gifשאלה לגבי התיאוריה אני בטוחה שכבר שאלו את זה המון אבל לא מצאתי.. לכמה זמן תקפה התיאוריה??