תיאוריה...

Rot3m

New member
תיאוריה...

אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה בחופש הגדול (אני עוד מעט בת 17). חשבתי לעשות לפני שאני מתחילה את הנהיגה לעשות תיאוריה, זה אפשרי? איך צריכים ללמוד לתיאוריה? פשוט לזכור בע"פ את התמרורים? איפה אפשר לקנות ספר תיאוריה מעודכן? (יש לי אחד משנת 99 רק).

ChilD SouL

New member
תשובות.

אפשרי ללמוד תאוריה לפני הנהיגה המעשית, אולם מומלץ לשלב בין 2 הדברים וללמוד לתאוריה יחד עם שיעורי הנהיגה, ככה החומר ישב לך יותר טוב בראש היות וחלק מן הדברים תבצעי על רטוב ולא רק תקראי אותם בספר.
תאוריה זה לא רק תמרורים. רצוי לדעת מה כל תמרור אומר ועל מה הוא מצביע. את כל מה שכתוב בספר - רצוי להבין יותר מלזכור כי זה לא מבחן שאת שוכחת אותו למחרת, זה משהו שתצטרכי גם בהמשך.
אפשר לקנות בסטימצקי. אם יש לך כבר מורה שחשבת עליו - תתקשרי אליו ותגידי לו שאת רוצה להתחיל ללמוד לתאוריה ואת תקבלי ממנו אחד חינם [לפחות ככה זה אצל רוב המורים].

Rot3m

New member
..

שמעתי שבאמת עדיף לשלב בין שניהם, אבל כרגע אין לי ממש זמן ללמוד נהיגה (יש הרבה לימודים) לכן, חשבתי שהכי כדאי שאני אלמד בחופש הגדול/ לקראת סיום שנת הלימודים על מנת שלא יהיה לי לחץ בין 2 הדברים.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

כמו שנאמר מעל - מומלץ לשלב בין השניים. הכי טוב זה ללמוד לתאוריה לפני שמתחילים ללמוד נהיגה, אבל לגשת רק אחרי כמה שיעורים. זה גם מיותר לעבור תאוריה תקופה ארוכה לפני הלמידה המעשית. ואמרת שאת לא רוצה לחץ עם שני הדברים ביחד - זה לא יקרה. תאוריה זה לא כזה סיפור ולמבחן בהסטוריה או בספרות למשל צריך ללמוד יותר מאשר לתאוריה. עוד דבר - התאוריה תקפה לשנתיים (צריך לגשת שוב אם עברו שנתיים) ולכן חבל לעבור תאוריה הרבה חודשים לפני שאפילו מתחילים ללמוד... בהצלחה

Laxir

New member
תשובה

אפשר להוריד מהאימיול (emule) תוכנה ללימוד נהיגה.

למעלה