תיאוריה

ned sturk

New member
תיאוריה

התיאוריה שלי היא שבספר הבא (משתה לעורבים) יגלו שג'יין ווסטרלינג נושאת את ילדו של רוב, ואז הוא יוולד ויכריז: אני מלך הצפון ואז כל החבר'ה שהיו שייכים לרוב יעברו אליו, הוא יביס את בני פריי, ישתלט על הקלשון ויצא למלחמה הבאה בבני לאניסטר שאיבדו את טיויין ואת היד של ג'ים. כל זה יכול לקרות אפילו בריקוד החורף, אבל יקרה. מה אתם אומרים?

אם אני לא טועה ...

טווח הסיפור הוא 5 שנים-מה שמפריח את התיאוריה שלך ריקון לעומת זאת? או אפילו אריה?

osravan

New member
סיכוי קלוש

אמנם ג'יין היא ילדה טובה ומתוקה, ואין לי ספק שהיא אהבה את רוב, אבל היא תחת שליטתם של אמה ודודה, שכזכור קיבל מהלאניסטרים את טירת קאסטמיר, מה שמרמז (די בבירור לדעתי) על כך שהם פעלו כסוכנים של טייוין, וכל העשבים והשיקויים שג'יין לקחה כדי להגביר את הפוריות שלה, היו בעצם אמצעי מניעה...
הדבר המעניין הוא שכל הווסטרלינגים נמצאים עכשיו בנהרן, שהיא תחת פיקודו של דגשחור. מה יקרה כשהוא יגלה את הבגידה? האם הוא ירוצץ את גולגלתו של הלורד החדש של קאסטמיר? יהיה לו צידוק מסויים לכך, אחרי שבירת כללי הכנסת האורחים בחתונה האדומה.

ned sturk

New member
המשך

בעצם לדעתי יכול להיות שאתה צודק אבל תחשוב מה קורה אם ג'יין הלכה בעקבות האהבה ולא לקחה את אמצעי המניעה... אם כי אני באמת חושב שסיכוי קלוש לכך

ned sturk

New member
שוב המשך

זה ברור לחלוטין שהדוד של ג'יין שייך ללאניסטרים, יש מיליון הוכחות לכך. לדעתי הוא אפילו היה המתווך ומי שהגה את הרעיון בעסקה בין הפריים ללאניסטרים שגרמה את החתונה האדומה כי בני פריי אם כל הרצון לנקמה, לא היו מעיזים לעשות דבר כזה לבד. וזוהי לדעתי, הסיבה האמיתית לכך שהם קיבלו את קאסטאמיר. נ.ב: ניראה לי שדגשחור ינסה להשתמש בווסטרלינגים בתור בני ערובה

למעלה