תיאוריה

shabaz

New member
גברים,

כנראה פיתחו יכולת מחשבתית טובה בגלל הרצון שלהם לצוד בטקטיקות, וכאשר הם פיתחו את התודעה הם היו אלה שהמציאו את האש, ואת הגלגל שזה עזר להם, כדי לשרוד וחלק מן הפיצול מטלות בין הגבר לאישה. אז אני חושב שזאת הסיבה גם שבנים יותר חכמים מבנות לרוב... אבל לאחרונה באמת יש הרבה אנשים טיפשים-בנות ובנים...זה עצוב קצת...

neko

New member
דווקא כן. לא דבר שנעים להזכיר, אבל

יש הבדלים מהותיים בצורת המחשבה הגברית והנשית, וזה כולל אינטליגנציה, אם כן מדובר על מאזן כלשהו בסופו של דבר. גברים טובים יותר בטקטיקות מחושבות ומדוייקות, ונשים באינטואיציה, "טריקים" ו"בערך"-ים.

Alcharzor

New member
כדי להפריך טענה כלשהי יש להביא

לפחות דוגמה שלילית אחת ואני יכול להביא הרבה. ודרך הגב הכל טלוי בחינוך.

shabaz

New member
שטויות.

אם לוקחים את האישה הכי חכמה ואת הגבר הכי חכם <<בצורה היפוטתית>> הגבר יהיה יותר חכם מהאישה. אני למשל, לא ראיתי בינתיים בת חכמה חוץ מאחת. אחת בלבד, בעוד שאני מכיר כמה וכמה של בנים שהם חכמים. <<חכמים, הכוונה לפילוסופים, פחות או יותר...הגדרה מורכבת>> זה לא החינוך. זה בכלל לא החינוך. אם יש משהו שהוא גנטי, זה יהיה זה. רמת הקליטה של אישה הוא שונה מרמת הקליטה של גבר.

Alcharzor

New member
הרבה רעש משום דבר

"אני למשל, לא ראיתי בינתיים בת חכמה חוץ מאחת."-מרחב המדגם שלך קטן ולא מיצג. "אם לוקחים את האישה הכי חכמה ואת הגבר הכי חכם <<בצורה היפוטתית>> הגבר יהיה יותר חכם מהאישה" -מאיפה הנתונים?יש הוכחות? "אם יש משהו שהוא גנטי, זה יהיה זה" -גבר שונה מאישה רק בכרומוזום אחד בלבד. "רמת הקליטה של אישה הוא שונה מרמת הקליטה של גבר."-הוכחות? מחקרים?

shabaz

New member
דווקא הסטטיסטיקה הזאת נכונה

גם עם רוב האנשים שאני מכיר... עדיין יכולה להיות הורשה של אינטיליגנציה וקליטה אצל אנשים... למען האמת ראיתי איזה מחקר אחד שפירסמו בעיתון... היה כתוב שם שבנים יותר מצליחים במקצועות הריאליים, כמו מתמטיקה, ויש להם קליטה יותר טובה, אך לבנות יש קשב מפוצל...

shabaz

New member
חה!

אני חייב למחות. יותר לפרטים? תהרגי אותי, אבל מי המציא את רוב הדברים בימינו? אני לא שמעתי על נקבה שהמציאה משהו...

dig9

New member
אני לא אהרוג אותך

כי זה לא חוקי, כי אין לי סיבה להשקיע בך אנרגיה וכי זה לא רלוונטי לפורום.

Alcharzor

New member
הממממ רציתי להפנות את תשומת הלב

לעניין שגבר ואישה(אנשים) הם יונקים ולכן מתחלקים לזכרים ונקבות. ידוע שלזנים רבים של יונקים דווקא הנקבות הן האגרסיביות(צדות,שולטות) ולכן כל התאוריה שפיתחתה המממממ איך להגיד את זה ..... לא מדויקת

shabaz

New member
זהו...זה מה שרציתי להגיב עליו

כן, אבל שם איברי ההתרבות שונים כנראה...

כמה הנחות וניסוח שונה

נכון, אין אנו שופטים במעשה האל אלא להפך. אך אם מעמידים תיאורתית את שני צדי המין ב-Switch של תפקידים, תוהו ובוהו היה שורר עלי אדמות. אכן העולם דינמי אך עומד על אותם הבסיסים, הגבר עובד עבודה פיזית, והאישה עבודה רוחנית. לא משנה באיזו תקופה עומדת רגלינו העובדות הן נוקשות ונכונות לכל תקופה ותקופה. הגבר נוצר חסון, עם איבר מנו שישמש לו לפרקטיות ולניידות, הוא נוצר גם עם אגרסיביות ובחינת מצב נוקשה, ולעיתים קל דעת. אינני רוצה לעשות שום "העדפות" לגבר אך אם נסתכל על העובדות ונאבחנן, התוצאות גלויות: 1. האישה נוצרה מצילו של האדם על-מנת לספק לו חברה בלבד, היא נוצרה כחלק מן האדם, על-פי ספר בראשית, בבריאת העולם. 2. הגבר הוכיח עצמו בקידום אבולוצייני, טכנולוגי, פיתוח המין האנושי והאישה תומכת בו בלבד. 3. נחזור כמה מאות אחורה, לפני שמעמד האישה הפך לתוהו ובוהו בפני עצמו, (וכך גם עולמנו), הנשים היו צנועות, אמורות לשרת, מושפלות ותופסות נפח קטן בכל הנוגע לאבולוציה ולהתפתחות הגזע האנושי 3 נקודות שמכילות הרבה תתי נקודות, מה שבטוח - הדמות הראשית הוא האדם, האדם נוצר כחלק מהאלוהים (לא כאלוהים, רחוק מלהיות דומה לאלוהים, פיסה מזערית מאלוהים, הכוונה), והאישה נוצרה כחלק מזערי מהאדם. הגבר קיבל כישורים והטבות שלא קיבלה האישה. הוא אינו צריך לעבור תהליך לידה, הוא אמור להיות עסוק בהתפתחות האבולוציה. הגבר בנוסף נשאר קשיח ואיתן ולא נשבר בקלות, אך יודע להראות צדדים ברמת הצורך ולסגורם ברמת הצורך, שלא כמו האישה. הכל מדובר באופן יחסי, אינני מכליל. הדברים נמצאים מול העיניים. תומר.

בקשר לחברה,

מן הסתם, בכל דור האדם נעשה חכם מקודמיו, בשל האבולוציה. אדם הקדמון, לדוגמא, גילו המקסימלי היה רק גיל 40. ואילו קיום זהו גיל מאוד סביר ולא מבוגר יחסית. אלוהים "משפר" את האדם בכל ילודה. טעויות של הטבע לא קורות סתם. אני רואה שאני נסחף קצת, ואני מתחיל לשפוט את האל, אעצור כאן..

Lu Tze

New member
אם אתה יוצא מנקודת הנחה

שיש אלוהים אז אתה יכול להגיע לאזו מסקנה שבא לך, אבל מבחינה אבולוציונית את טועה. תקרא את ההודעה שלי בת'רד הזה שכותרתה היא "רוצה לשמוע משהו עצוב"

Alcharzor

New member
סתם שתדע את העובדות לפני שלטון

הגברים במשך זמן רב היה שלטון של נשים והאנושות שרדה! איך אתה מצליח לדחוף בהודע אחת את ה-"האישה נוצרה מצילו של האדם" ו-"אבולוציה"?! תבחר אתה דרויניסט או דתי אתה לא יכול להיות שניהם! סה"כ אתה מצחיק. אין שום הוכחה רק רגשות. אאאא ודרך הגב בן אדם לא משפיע על שום התפתחות אבולוציונית אלא על טכנולוגית.

shabaz

New member
האומנם?

תסכים איתי שברביה של סוסוני ים <<אני חושב>> הזכר הוא הזה שמטיל את הצאצאים <<או הביצים...לא זוכר>> והנקבה היא אומנם המופרת בהתחלה אךת מעבירה אל הזכר את ההפריה כדי שהוא ישא את זה.

Lu Tze

New member
../images/Emo6.gif וואו!

זואולוגיה זה באמת לא הצד החזק שלך! פיספסת פעמיים. סוסוני-ים אינם יונקים, ולא רק זה, במקרה שלהם גם אין הבדל חברתי בין נקבות לזכרים. לידע כללי: בסוסוני ים ההפריה מתרחשת בגוף הנקבה (שזו בעצם ההגדרה לנקבה) והביציות המופרות מועברות לגוף הזכר והוא נושא אותן.

shabaz

New member
מי אמר שהם חייבים להיות יונקים

בכדי שיתאימו למה שאנחנו דנים עליו? ואני לא חושב שיש הבדל בין זכרים לנקבות בין בע"ח שאין להם תודעה... בכל אופן, מה שאני מנסה לומר שהבדלי המינים הם אכן שונים, ולאו דווקא הזכר תמיד הוא בעל ה"כח" ולפעמים הוא זה שעושה את העבודה של הנקבה. הדוגמא קצת דפוקה, אבל לא נורא. אני משער לעצמי שהבנתם...

למעלה