תיאוריה
+מש"ש

kyle11

New member
תיאוריה ../images/Emo58.gif+מש"ש

היי, אני חדש פה ויש לי תיאוריה בקשר לכל "מי הפתרון לוירוס" אני חושב שאח של מאיה הוא זה שיכול להציל את כולם מפני הוירוס וזה נראה לי הגיוני מכיוון שבינתיים אין לו למאיה ולסיילר ממש קישור לשום אחד מהסיפורים של "הגיבורים" וגם היכולת שלו עדיין לא ממש הוסברה חוץ מזה שהיא יכולה לרפאות/לבטל את הוירס/מחלה מהיכולת של מאיה. ושאלה, קראתי באתר של heroes בNBC באחד מהקומיקסים שחנה אבוט(ככה קוראים לה?) מתקשרת עם אחד שהיכולת שלו זה לדבר בכל שפה שהוא רוצה..מישהו מבין או יודע למה זה משתייך?

HagarStar

New member
אני חושבת שאתה מתכוון../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לחנה גיטלמן :) מה הקשר של אלחנדרו? חח זה לא הגיוני אפילו היכולת שלו זה לספוג את הדיו שיורד למאיה מהעיניים לתוכו ולרפא אנשים שהיא הרגה בכמה דק' האחרונות אני נשארת עם התיאוריה על קלייר ולשאלה אנלא יכולה לענות אני לא נכנסת לכל דבר אחר של הירוס חוץ מפה ולא קוראת את הקומיקסים או משהו, סורי :)

kyle11

New member
זה דווקא נשמע הגיוני../images/Emo58.gif

כי כמו שמאט יכול לפתח את היכולת שלו כך גם אלחנדרו יוכל ואני משאר שהיכולת שלו תהיה כמו של לינדרמן או משהו בסגנון.. ובקשר לקומיקסים הייתי דווקא ממליץ לך כי לכל פרק מצורף קומיקס (נגיד ככה היה אפשר להבין יותר טוב מי זה Ivan וכו') ככה שזה נחמד, עוד קצת מידע לא יזיק:)

Cloud Strief

New member
בעעעעע חאלס ../images/Emo58.gif

חאלס עם הפיתוח כוחות הם לא מפתחים את הכוח הם כולה לומדים להשתמש בו אתם נסחפים עם זה בגלל שהכוח שלו זה ברקים אז הוא יפתח את זה לכוח לשלוט במזג אוויר זה לא ככה הם רק לומדים להשתמש בזה ולגבי הכוח של אלחנדרו זה לנטרל כוחות קצת דומה להאיטי אבל שונה לא לעצור את הכוח של מאיה כי זה מעפן

MineraL

New member
כן אבל ../images/Emo58.gif

אלחנדרו יכול לבטל את הוירוס של מאיה, לא כל וירוס אחר. השאנט וירוס זה משהו אחר בכלל (לפחות לפי מה שאנחנו יודעים כרגע).

HagarStar

New member
אבל זה לא../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

השאנטי וירוס, בוב אמר למוהינדר שהדם שלו לא יעיל יותר והוא צריך ללכת להביא את קלייר כי הם חושבים שהדם שלה ירפא

MineraL

New member
../images/Emo58.gif

התפתחה רצועה חדשה של הוירוס, אבל זה אותו וירוס. ועוד הוכחה - בעתיד, עם פיטר, מסבירים על הוירוס וככה קוראים לו.

למעלה