תיאוריה 2005 מה דינה?
1 100vardit New member 2/3/06 #6 מה לעשות שלא כולם יודעים שאין שינויים. המצחיק הוא שכל פעם שאני רואה הודעה כזאת-אני חושבת לעצמי -אולי באמת שינו משהו....
מה לעשות שלא כולם יודעים שאין שינויים. המצחיק הוא שכל פעם שאני רואה הודעה כזאת-אני חושבת לעצמי -אולי באמת שינו משהו....
י יוקוי New member 3/3/06 #8 התכוונתי לשאול.. אם תיאוריה 2005 מתאימה גם לשנה הנוכחית או שאצטרך לקנות ספר של 2006??
מ מJחם הניק החדש New member 3/3/06 #10 יש דבר אחד חדש ב2006 האפוד זוהר,ואם תגיד שזה זניח אני יחדש לך שיתכן שאם תוציא תיאוריה וישאלו אותך שאלה מבלבלת על אפוד זוהר ולא תדע להשיב ויהיו לך עוד 3 טעויות אכלת אותה אז אל תקנה ספר חדש,רק תדע טוב את כל מה שקשור באפוד זוהר
יש דבר אחד חדש ב2006 האפוד זוהר,ואם תגיד שזה זניח אני יחדש לך שיתכן שאם תוציא תיאוריה וישאלו אותך שאלה מבלבלת על אפוד זוהר ולא תדע להשיב ויהיו לך עוד 3 טעויות אכלת אותה אז אל תקנה ספר חדש,רק תדע טוב את כל מה שקשור באפוד זוהר
B be_roo New member 3/3/06 #11 שינויים בתקנות יש כל הזמן גם אם מישהו יקנה מחר את הספר של 2006, גם באמצע השנה יכולים לחול עדכונים. היום זה אפוד זוהר, מחר זה איסור על נוסע לחטט באף.
שינויים בתקנות יש כל הזמן גם אם מישהו יקנה מחר את הספר של 2006, גם באמצע השנה יכולים לחול עדכונים. היום זה אפוד זוהר, מחר זה איסור על נוסע לחטט באף.