תיאוריה בחיפה

Silent Speaker

New member
תיאוריה בחיפה

היי לכולם , אני הולכת יום ראשון לעשות תיאוריה ... אני מחיפה , ואין לי מושג איך אני צריכה להגיע למקום של התיאוריה . חייפאים נחמדים , התוכלו לעזור לי ? שמעתי שצריך לרדת להרצל ולקחת מונית שרות לאנשהו , לעכו נדמה לי ...נכון? והוא עוצר ממש שם או שצריך ללכת? תודה... וויש מי לאק..

aviGODFATHER

New member
עכו../images/Emo35.gif

לא נראה לי. קשה לי להאמין שאין מקום שאפשר להיבחן בו בתוך חיפה. אם באמת אין - אפשר להיבחן ליד הנאפיס (ליד חוצות המפרץ).

Silent Speaker

New member
התכוונתי למקום שאמרת..

פשוט אמרו לי שמונית השירות שנוסעת לעכו עוברת שם ואני ארד בחוצות המפרץ , אז השאלה שלי היא - האם זה נכון מה שאמרו לי ואם יש עוד מוניות שרות שנוסעות דרך חוצות המפרץ ומגיעות למקום של התיאוריה.. ?

ShMo0LiKiPoDa

New member
גם מוניות לקריות אני מניחה

פשוט תשאלי את הנהג מונית לפני שאת עולה אם הוא עובר בחוצות המפרץ. ד"א, אאל"ט התחנה למשרד הרישוי מכיוון חיפה היא אחת לפני חוצות המפרץ (נאפיס\BP\סולמות יעקב וכו').

aviGODFATHER

New member
אההה אוקיי

אני האמת לא מבין גדול בגאוגרפיה של כל האיזור, אלא רק במה שנוגע לי (ככה שאין לי מושג איפה בדיוק זה עכו). מוניות שירות שמגיעות לקרית אתא עוברות שם - 63 (יש המון כאלה שיוצאות מהדר) ו-62 (לפי מה שהבנתי זה נדיר. אולי אפילו אגדה אורבנית
). גם באוטובוס אתה יכול להגיע לשם - תיקח אוטובוס למרכזית המפרץ ומשם אוטובוס המשך (מחיפה אתה צריך לקחת 102 או 103 אאל"ט ותגיד לנהג שאתה צריך לחוצות המפרץ ומהמכרזית תמשיך עם 63 או 62).

Silent Speaker

New member
תודה רבה לשניכם..

אני כנראה באמת אקח מונית שרות כי זה יותר קל ויותר מהיר... שאלה אחרונה , זה בין 8 ל11 נכון? *ואני בת :)

aviGODFATHER

New member
אני לא חושב שזה עד 11

עברתי שם תאוריה וזה היה בערך ה10 וחצי או משהו כזה, ועוד היו אנשים שחיכו להיכנס ככה שקשה לי להאמין שזה עד 11. אבל זה היה לפני חצי שנה אז אולי זה השתנה...

מול בית זיקוק יש שמה שילוט

אם את מגיע מחיפה אז זה קצת לפני חוצות המפרץ מקווה שעזרתי

למעלה