תיאוריה, איך עוברים את זה?

תיאוריה, איך עוברים את זה?

זהו, החלטתי! אני חייבת ללמוד נהיגה! לא נורא שאני בבסיס סגור...הבעיה שאמא לי לא נוהגת אז אני לא מכירה את זה מקרוב. יש לי את החוברות האלה של הלמידה, אבל השאלה שלי, מה חשוב ומה לא? מה שואלים? הכל חשוב? תודה!

pompii

New member
כן, הכל חשוב../images/Emo73.gif

חוץ מהפרק על רכב דו גלגלי, צריך ללמוד את כל החוברת והכי טוב צריך ללמוד את דף התמרורים כי חצי מבחן או יותר זה שאלות תמרורים. שיהיה לך בהצלחה

Superdror

New member
תקפידי בלימודיך על הכל

פרט לרכב דו גלגלי - מה שלא נוגע אליך. במידה ויש לך שאלות או משהו לא ברור בנוגע לחוק מסויים או כל דבר אחר בכל חלק בספר, חזרי לפה ותשאלי, אנו נשמח לענות. דרור.

Queen From Mars

New member
אל תהמרי על נושאים../images/Emo70.gif

אפילו אם זה בקטע של ללמוד על המנוע ודברים כאלו לא כדאי להמר בקטע הזה כי המבחן תיאוריה מורכב משאלות שהמחשב בוחר ואף מבחן הוא לא אותו דבר. למזלי בתיאוריה שלי היו 23 שאלות על תמרורים וכל שאר השאלות היו שאלות היגיון.

be_roo

New member
להמר על נושאים? זה כמו להמר על

החיים. המבחן זה לא מה שצריך להדאיג אף אחד, מה שצריך לזכור שעם הידע הזה יוצאים אחרי זה לכביש, ואם החטת להמר במבחן וזה הצליח לך, על הכביש זה עלול להגמר הרבה יותר רע. התיאוריה אינה מבחן בגרות שאפשר לקצץ בחומר, מדובר בחיים שלכם ושל נהגים אחרים על הכביש.

אוקיי, אנשים,

תבינו, אני מצטערת אם נשמע שאני רוצה להמר על נושאים, זה לא מה שהתכוונתי. תבינו אני ממש לא מכירה את הנושאים האלה, אני לא קרובה לנהיגה, ותמיד שמעתי חברים שלי שלמדו, אומרים שיש מלא חלקים שלא צריך (זכור לי בעיקר החלק של המנוע), אז רציתי לשמוע את דעתכם זה הכל. אני לא מתכוונת להתרשל.

למעלה