תיאום ציפיות

תיאום ציפיות

במסגרת ההבדלים בין המינים,פיזית,מנטלית,וויזואלית,ורבלית ועוד הרבה ית למינהם, פונה לגברים שבינינו בשאלה עתיקת יומין :מה נשים רוצות...? בנות,תתאפקנה קמעה לפני שתענו ותגלו לנו את התשובה/ות. בין העונים נכונה יוגרל סופשבוע מפנק בארמון חצי הרוס בטריפולי.

r o n i t 3 7

New member
אהה...

אפשר כבר לפתוח את הפה, ואיפה הגברים, כמה זמן אפשר להשאיר אותנו דרוכות.

הם מ פ ח ד י ם !!!

לא לא לא חביבי

אני לא משחק עם קינגים... תני לי לברר קודם מה אני רוצה. אח"כ אשבור את הראש לגבי מה אתן רוצות... אני שמתי את המלכודת.יהיה טפשי אם אפול לתוכה...
ועכשיו,נראה לך שאתן בעצמכן סגורות על מה אתן רוצות? או שסתם בא לכן לצעוק כמה טעינו...?

האמת

שהתשובה היא כן מוחלט לגמרי סגורה על מה אני רוצה אני בטוחה שכיום אני נמצאת בשלב שמעולם לא הייתי בו לפני כן מבחינת הידיעה הזו, בהחלט!

r o n i t 3 7

New member
תראה

אתם הגברים בניתם לעצמכם סיפור בו אנו הנשים מורכבות, מתוסבכות ולא מובנות, אנו מנגד יכולות לומר לך כי אנו ברורות מאוד. אז יודעת בדיוק מה רוצה לחיי ויודעת שהיום מגיעה ממקום נקי ואמיתי. לך יכולה להציע GPS במבצע, אמינות מובטחת.

תודה על ה-GPS

עכשיו נותר לי רק לחפש מישהי עם קווארדניטות קרובות שלי... אין בכלל ספק שבחלוף הזמן ויחד עם הניסיון הנצבר,המטרות שלנו הופכות לברורות יותר ויותר. עכשיו נשאר רק נושא הדרך. המטרה מקדשת את האמצעים או לא ? יש מצב שעושים אתנחתה קצרה בדרך אל היעד,ורואים כי טוב,לא ?

r o n i t 3 7

New member
נקודת ה-G

סוד החיים הוא לנסות ולמצוא אותה, כולנו הולכים בדרכים, יש המהלכים ללא מטרה, יש את התוהים תועים ושוב תוהים ויש את הממוקדים. לדרך בעיני חשיבות רבה, עם כבר אתה צועד בה, תהנה מהנוף, ראייה רחבה מקרבת אותנו למטרה ולאחריה לעוד אחת - בדיוק במו שאין מטרה אחת אין דרך אחת, כל החיים אנו צודעים אל עבר ... בהצלחה :))

שבת שלום, אוקסי, אתה שואל שאלה

ש"אינה במקומה" כלל וכלל. משום שמקומה של שאלה זו הינו בפורום "נשואים באושר" שמה בוודאי יודעים את התשובה. ובוודאי שלא בפורום "גרושים" כזה או אחר. ואני מעריך שאם לגברים כאן היית את התשובה לשאלתך, הם בטח לא היו בפורום הזה, הם בוודאי בפורום ההוא.

אויש

זה לא קשור לשום פורום בעיני...השאלות האלה משותפות לשני המינים באשר הם בכל תקופה בחיים. לא בטוחה שיש עליהן מענה...אין מתכונים, אין תשובות "בית ספר", אין ביטוח חיים. אני מניחה שזה קשור בסוג האיש או האישה שפוגשים ואיתם מנסים לנהל מערכת יחסים או לתהות על קנקנם. ואין הנחתום מעיד על עיסתו.

גם בעיני זה לא קשור לשום פורום,

וגם אני לעומתך לא "לא בטוח", אני מאוד בטוח שאין לכך מענה או תשובה, ואם יש, אז זו לא "תשובה אחת" אלא הרבה הרבה מאוד תשובות כמיספר הנשים עלי אדמות. הרי אם הייתה לכך תשובה, אז נראה לי שפורום גו"ג לא היה קיים בכלל מין הסתם. (כנראה שלא הבנת את הציניות שבתגובתי. ראי תגובתי לפמיניסטי).

בדקתי בשבילך.יש.

ליד פורום "שקרנים בעל כורחם"... צמוד לפורום "אשתי לא מרשה לי"... מתחת לפורום "אני מכחיש משמע זה לא קיים"... כמה חבר'ה סיפרו שם על טיול שהם אירגנו לכמה מהם. כמה ימים לפני יוסי מודיע להם שהוא לא יכול. אשתו לא מסכימה ועושה לו פרצופים. התבאסו עליו,וגם ריחמו,אבל יצאו בכל זאת. בערב היום הראשון לטיול הם פוגשים להפתעתם ביוסי.שנמצא במקום מאורגן לגמרי עם מדורה וערסל אחושילינג. נדהמים הם שואלים לפשר הדבר... יוסי:אתמול בערב אשתי הבינה כמה אני מבואס,והתחילה ללקק לי באוזן,ירדה דרומה אט אט ורגע לפני שנפתחו שערי שמיים,ביקשה שאביא צעיף ואקשור לה את הידיים. אחרי שקשרתי אותה היא נשכבה על המיטה ואמרה לי שאעשה מה שבא לי. אז רצתי,תפסתי את התרמיל וטסתי החוצה לפני שהיא מתחרטת.... וזה הכל אמת לאמיתה.נשבע. אני לא נשוי,אין לי סיבה לשקר...

Peacefulmind

New member
אתה שואל את השאלה הלא נכונה....

שאלה כבדה לבוקר ... במקום לשאול את עצמך מה נשים רוצות... תשאל את עצמך את השאלה; מה אני עושה עם עצמי על מנת שיהיה לי כיף עם בת זוג נוכחית הבאה וכו'... אני מאמין שהאמת נמצאת אצלך ולא בצד השני.....(לפחות אצלי היחסים התפרקו בגלל שהצד השני כל הזמן בא בטענות...). יש נלנו תמיד נטיה להאשים את הסביבה בחוסר הצלחה בלי להתבונן פנימה. ולהבין האמת שהאמת בד"כ נמצאת שם בפנים ולא בחוץ תהיה שלם עם עצמך ואני בטוח שאתה תמצא את אותה אחת בשבילך שתפסיק לגרום לך לשאול ..."מה לעזעזל הן רוצות"
...

נדמה לי שבמילה אחת סיכמת את ההבדלים

כיף אצל גברים (עצמאיים ולא תלותיים) - הכיף הוא המניע המרכזי בשלב שלאחר הילדים אצל נשים (אי אפשר להכליל) - הכיף עטוף בשכבות של צרכים אחרים - ביטחון, חום, קשר, אמפתיה, נוכחות וכיו"ב ... ומשם חוסר ההבנה/ידיעה/יכולת/רצון של הצד הגברי את הצד הנשי, צרכיו ורצונותיו ומשם חוסר היכולת להכיל (לאורך זמן) של הצד הנשי את הצד הגברי שב"ש

יערית

New member
לא רוצות כלום!

מי מכין קפה? מי בא לים? מי שוטף לי ת'רכב? מי עוזר לי להתאושש מאמש? מי מכין כוס קפה שני? וברצינות, ההבדל בין המינים, אנחנו אומרות בקול רם מה שאתם חונקים ומעדיפים שלא לדבר עליו- חתונה טבעת ילדים וקוטג' 5% שהתייקר לאחרונה סאממממק. לא שונות מכם תתרגעו, נולדנו לרצות ואתם נולדתם לרצות, סיכמנו? :))

למעלה