תיאום מס

תיאום מס

שלום רב, עבדתי עד 10.6.11 במקום עבודה אחד. אני אמורה לקבל משכורת אחרונה בסך כאלף ש"ח. מ- 19.6 התחלתי עבודה במקום חדש. האם אני אמורה לעשות תיאום מס למרות שאני לא עובדת במקביל בשני מקומות? לתשובתכם אודה

צוות Gov

New member
תיאום מס

שלום רב, צר לי, אך לא הצלחתי לאתר מידע ספציפי העונה לפנייתך. להלן המידע כפי שמפורסם במדריך "הקלות ותיאום מס" של פורטל gov.il: מהו תיאום מס? תיאום מס - דיווח למס הכנסה על הכנסה נוספת, באופן המאפשר לרשות המסים לנכות ממנה מס הכנסה בשיעורים נמוכים יותר. איזה הכנסות חייבות בתיאום מס? אם אתם שכירים המקבלים משכורת משני מקומות עבודה שונים ויותר או שבנוסף למשכורת אתם מקבלים גם תמיכה ממשלתית כגון: קצבת פרישה, קצבת ילדים או כל קצבה אחרת. כדי לערוך תיאום או לקבל הקלות בחישוב ניכויי המס עליכם למסור לפקיד השומה טופס 116 (בקשה להקלה ולתיאום בחישוב ניכויי המס) מלא. באפשרותכם להוריד את הטופס מאתר רשות המסים או למלא אותו באופן מקוון (ראי כתובת מצורפת), להדפיס אותו ולגשת עם הטופס החתום אל פקיד השומה. לבירורים אישיים, ניתן לפנות לרשות למיסים באמצעות פנייה מקוונת, פנייה ישירה לפקיד השומה שלך או לקו הפתוח למס הכנסה בטלפון : 1-800-23-23-23, בימים ב', ג', בין השעות 14.30-16.00. בברכה, אדוה

למעלה