תיאבון מוגבר

Nicky5551991

New member
תיאבון מוגבר

כל חיי חוויתי אהבה ותשוקה מוגברת לאוכל!!! אני אוהבת אוכל, אוהבת הכל, כל חיי סבלתי מתיאבון מוגבר ואכילת יתר... אף פעם לא באמת הייתי שמנה... השיא שלי היה 60 קילו...והגובה שלי הוא 1.70 כך שזה יחסית בסדר... אבל ה"בסדר" הזה לא סיפק אותי הגוף שלי הפריע לי, התביישתי בו ונורא רציתי לרזות... לפני כשנה הייתי כל כך חדורת מוטיבציה ובעזרת משמעת עצמית, דבקות במטרה וכוח רצון הצלחתי לרדת 10 קילו בזמן קצר, מאוחר יותר התחלתי נורא להגזים ולהסחף והגעתי למשקל של 46 ק"ג... נראיתי לא בריאה וגם הרגשתי כך... לאחר מכן התחלתי לעלות במשקל אבל איכשהו הרצון לאכול הכניע אותי והרגשתי שאני חייבת לזלול משהו! אז חשבתי לעצמי שאם אני יאכל פירות זה לא נורא כי זה רק פירות ...מה כבר משמין בזה?! (כמה אני טיפשה...) ידעתי שזה משמין אבל הכחשתי את זה ושיקרתי לעצמי, שכנעתי את עצמי שזה בריא וטוב...וככה יצא שאכלתי פירות בהגזמה ובכמויות מטורפות ...ממש בליסה!!!!!! סבלתי מבטן נפוחה ...בטח גם בצקת..הייתי מפוצצת בנוזלים...ברמה של כל דקה פיפי.. כל כך התגעגעתי לתקופה שאכלתי מה שבא לי וכמה שבא לי...אז הרשתי לעצמי להתפנק על דברים בריאים...ללא הגבלה ...בתנאי שזה או פירות או ירקות .. לאט לאט הגעתי למצב שאני מגזימה ומאבדת שליטה בספירת הקלוריות היומית...וכל הזמן משקרת לעצמי ולא מדייקת בקלוריות .. בקיצור...עליתי במשקל ל-54...אני יודעת שזה תקין אבל זו לא הפואנטה... הפואנטה היא שעליתי את המשקל הזה במהירות...בשבוע......איך אפשר לעלות בשבוע 8 קילו?! אני מבינה שזה נוזלים אבל עדין..........ובעיה העיקרית היא שלאחרונה אני לא מצליחה לסגור ת'פה...כל הזמן רק באלי לאכול ולאכול ולאכול ואני כל הזמן אוכלת ואוכלת ולועסת ובולעת!!! כל הזמן באלי להכניס משהו לפה זה מטורף!! מה עובר עליי? איך מתגברים על זה?? התחלתי ללעוס מסטיקים בתור פיתרון...אבל זה לא עזר כי סיימתי קופסא שלמה בשעה !! אני פשוט כל הזמן חושבת על אוכל וכל הזמן רוצה לאכול...זה מפנק ומעודד ומרגיע ואני לא שולטת ב כמויות!! הכי מוזר זה שכל פעם שנגמרת הארוחה אני הולכת ומכינה ישר עוד ארוחה ...אני מרגישה מין עצב כזה כל פעם שאני מסיימת לאכול!!!! ואני ממשיכה לאכול גם כאשר אני מפוצצת ועומדת להקיא!!!!! זה לא נורמלי.. עד שהגעתי למשקל הרצוי, עד שסופסוף אני מרוצה מגופי ומהחיצוניות שלי! אני מפחדת להרוס את זה................הצילו! מיואשת...

פצית219

New member
יקירתי, את צריכה טיפול נפשי. גשי לרופא המשפחה

ובקשי הפניה.

Nicky5551991

New member
תודה באמת...

"את צריכה טיפול נפשי"... עכשיו אני באמת מרגישה חולת נפש

פצית219

New member
אני מבינה שזה לא נעים לשמוע, אבל אם המצב הוא

אכן כפי שאת מתארת אותו אז יש לך הפרעת אכילה.

חמודה

אני חושבת שנפשך באמת חולה, ואין לה מנוח. ואין בושה בקבלת טיפול מפסיכולוג. להפך, כמעט כולם פונים לפסיכולוג בקשר לכל מיני בעיות והפרעות וזה עוזר
כל יום שאת מחכה זה נהיה גרוע יותר. קחי לתשומת ליבך. אנשי מקצוע נועדו כדי שנפנה אליהם, המצב שאת מתארת הוא לא נורמלי בשום מובן. את צריכה רופא, דיאטנית ופסיכולוג, כי משהו שם לא תקין.

תשובה

את מוכרחה "עוגן" טיפולית מלווה לתהליך שלך. אנא פני לקבלת ייעוץ מקצועי ,והייתי מלווה אותו בייעוץ רגשי -פסיכולוגי. התחושות האלה לא בריאות עבורך ואת זקוקה לייעוץ מקצועי מלווה.

yair and sveta

New member
מומחית שתוכל לעזור לך

הי אני מכירה משהי מומחית שתוכל לעזור לך יש לה רשת קליניקות והיא עוזרת בהפרעות אכילה במקרים כמו שלך תפני אליה ותגידי שהגעת דרך סבטה אשכנזי שמה טל קרויטורו 0545890465 בהצלחה

למעלה