"תחת שמי פריז"

gamegir

New member
"תחת שמי פריז"

ביום רביעי, ה-11.9 (ולמה דווקא ביום הזה? רמיזה כלשהי לגבי העתיד של מוסד בצבי?) בשעה 11 בבוקר ישודר בערוץ 22 המופע "תחת שמי פריז" שנערך בבצבי לא מזמן. למרות שהשעה לא סבירה לרובנו, אפשר תמיד לתכנת את הוידאו. תהנו. גומא

Hippie Jeannie

New member
יווווווווווו איזה באסה שאני

אסון מוחלט בכל מה שקשור לוידאו אין לי מושגגגגג איך לתכנת... טוב לא נורא אני מאמינה שאני אסתדר...
תודה שהודעת לנו!

gamegir

New member
בדיוק בשביל זה...

המציאו את חוברת ההפעלה וההוראות לוידאו. א-מן. גומא

מדברים על בית צבי בערוץ 2...

היום בבוקר, אח שלי לתומו קם ופותח לו את הטלויזיה בערוץ 22 בעוד אני שוכבת, חצי-ישנה, במיטה ליד הטלויזיה.. ופתאום, אני שומעת, כמו בוקע מתוך חלום, קול מוכר.. מי זה? הממם.. זה.. אני יודעת מי זה! אלון אופיר בכבודו ובעצמו! לקח לי כמובן שלוש שניות להתעשת ולהבין שהקול בא מהטלויזיה. אבל, אחרי שהתעשתתי זנקתי מיד לעבר הטלויזיה, הגברתי ת´וליום, העפתי את אח שלי מהספה (שהיה דרך אגב בשוק טוטאלי) והתיישבתי קרוב-קרוב לטלויזיה כדי שאני לא אפספס שום מילה.. ישבתי צמודה לטלויזיה משהו כמו שעה וקצת (גם בפרסומות). ובקיצור כל ההודעה המפגיירת הזאת היא בסך הכל כדי לומר שהיום שדרו בערוץ 2 הצגה של בית צבי... שכחתי איך קראו לה.. קרקס הקסמים משהו כזה... בכל מקרה אני זיהיתי שם את אלון אופיר כמובן, את קלייר בן דוד וגם את הממם.. ברח לי השם שלו... בכל מקרה הוא שחק בשיער את המורה.. אהה וסתיוית- זוכרת שכשהיינו בתחת.. אממם סליחה טוסיק שמי פריז אז ראינו שם שמצלמים? ידעתי שבסופו של דבר זה יגיע לערוץ2.. יהה איזה כיףף... ! ביבייביי חג שמח שנה טובה מזל טוב וכל זה..

Hippie Jeannie

New member
נגה חמודה שלי עשי לי טובה ו

ביום רביעי תקליטי את תחת... אמממ סליחה טוסיק שמי פריז (
) כדי שאני אוכל לשכפל ממך, טוב?

בלי שום קשר אליך התכוונתי להקליט את

זה... אבל אני לא בטוחה שאני יודעת איך! טוב אני אבקש מאח שלי או משהו..

אני לא מאמין שהפסדתי את השידוררררר

פאקקקקקקקק יש למישהו את זה מוקלט? תגידו איך זה היה?????

trilliane

Well-known member
מנהל
קחי את זה כאות משמיים

שרומז לך שהגיע הזמן לקחת את עצמך בידיים, וללמוד סוף סוף איך לכוון את הוידאו! מנסיון אישי, זה באמת לא מסובך (איך אמרו ב"בלי סודות"? זה פשוט כל כך!). אפילו סבתא שלי, אישה מבוגרת שאין לה יותר חוש טכנולוגי משלך (ואת בוודאי יודעת שבגיל מבוגר קשה ללמוד דברים כאלה) הצליחה ללמוד איך לתכנת את הוידאו שלה, וגם ההורים שלי מסתדרים יופי, אין לי ספק שנערה בגילך תתפוס את העניין צ´יק-צ´ק. לא יהיה כיף להיות עצמאית ולהפסיק להיות תלויה באחרים שיכוונו או יקליטו לך? הלא ידוע שהקלטה מקלטת לקלטת מורידה את האיכות בהרבה... (סליחה שזה יצא קצת ארוך משתכננתי, זו היתה הודעת מוטיבציה).

Helmsberger

New member
שם ההצגה "הרפתקאה בקרקס"

ומשתתפים נוספים הם שחר שי וארז וייס, יבדל"א....

אני לא מאמין שהפסדתי את השידור

של הרפתקאה בקרקס, שרציתי לראאאאותת למישהו יש הקלטה של זה?

YARONֹR

New member
עושה רושם שאתה לא מאמין לשום דבר...

תאמין תאמין- איייילה החיים!

ירוווווווןןןןןןןן

מה קוררררה? צור איתי קשר איסיקיואי
מזמן לא דיברנו ואני מאמין , בטח מאמין צ´או

Helmsberger

New member
צפיתי בתכנית

קימבנתי לעצמי תורנות בצבא במוקד שיש בו טלויזיה בשעה 11:00 בבוקר במיוחד בשביל זה :) היה נחמד מאוד, וגם היה כתוב שזה רק חלק א´ - יש חלק ב´?

שלדר

New member
../images/Emo124.gif טוב, איך היה?

בשביל מה שלחנו אותך לתורנות? ספר,,,

Helmsberger

New member
היה בסטנדרטים גבוהים כרגיל

האמת היא שהייתי בטוח שלפחות שיר אחד יהיה בצרפתית, ולא היה. המופע הוא בסטנדרטים שאנחנו רגילים אליהם בבית צבי מבחינת רמות הפקה, מה שבאמת הרשים הוא כמות התלמידים שלהם קול מתאים לשירה. המדיום הטלויזיוני לא העביר שום דבר סוחף במופע - לא היו בו התפתחויות דרמטיות מסעירות, אלא הוא נע ברמה אחידה מפסגה לפסגה. בקיצור, מוצלח אבל לא מדהים. כיף בעיקר למי שמכיר את התלמידים והבוגרים ושמח לראות אותם שוב.

שלדר

New member
בבית צבי מקפידים על עברית!

הרקוויאם של לויד וובר היה חריג, הדרן בלבד! ותודה לך,,הלמסברגר.

למעלה