תחת עץ התות.

טורטיתת

New member
תחת עץ התות.

לפעמים מחניק לי בארון אז אני יוצאת קצת לעולם לנשום אוויר. בשבת למשל ישבתי עם מספרחברות לקפה ומאפה תחת עץ התות, היה נעים טעים וגם נחמד. באותה קבוצה אני מרגישה הכי טבעי שיש, מרגישה אני כמו שאני שצריכה להיות, ולא כמו זו שנובלת בארון. הסיבה לתחושה שמרגיש לי הכי טבעי חושבת שזה בגלל אותן חברות. חלקן צועדות בגאווה בכל מצעד ועצרת, חלקן נשואות ויש להן כבר ילד, חלקן בשלבי פרידה מהבעל והקמת משפחה עם האישה החדשה, היו גם נשים שבאו לבדן, בת זוגתן בערב שכזה נכנסת עמוק עמוק לארון ומסרבת לצאת עימה. לצופים מהצד באותה מסעדה, השולחן שנפתח היה שולחן רגיל, של נשים שיצאו לערב נשים ואת הבעל השאירו בית עם הילדים והכלב. כי בעצם אף אחת מהנשים לא הניפה דגלים או צעקה הלו... אני לסבית וזאת בת זוגתי, אפילו התינוק לא צרח יש לי שתי אמהות. אז למה בעצם לארוניסטיות רבות קצת קשה לשבת בחברת נשים לסביות?

פאמקי

New member
לי היה קשה לשבת

דווקא לצד הסטרייטים בסביבה. זה היה פשוט נורא. ולא, אין לי בעיה להתנשק עם זוגתי בחוץ, אך יש נשיקה ויש... התקפה! זו לא הייתה נשיקה! ועל שאלתך... קשה לי לענות. רק יודעת שיש ויש.

טורטיתת

New member
ימות המשיח!!

לך "היה קשה לשבת לצד הסטרייטים" - ימות המשיח....בעלת פורום לסביות, פמיניסטית, שרוצה הכרה, מעמד שווה ועוד.....ושלא נשכח אני זאת שראיתי לאותה אחת את השקדים... אז מה היה קורה אם זוג נשים היו מתנשקות
בלהט בפומבי איך אז היית מגיבה?

פאמקי

New member
לא, לא... את טועה.

לא הייתה לי בעיה עם זה שהם סטרייטים, גם לא עם זה שהתנשקו- הייתה לי בעיה עם איך שהתנשקו. עוד שניה הוא היה זורק אותה על השולחן ו... תני לדמיון להמשיך מכאן. ונכון... זה עוד כשלא ראיתי, רק שמעתי
. חוץ מזה, רק להם מותר שיהיה קשה איתנו?

בלוז10

New member
אני לי מאוד כיף תחת עץ התות

לשבת עם חברות שאני מאוד אוהבת ,מי שלא באה הפסידה פשוט כך , לגבי הזוג הסטרייטים שהתמזמזו בלי סוף פשוט רחמתי עליהם , מפני שמשהו כ ל כך אינטימי הם מנפנפים בפראסיה ,אז מבחינתי יחסים עלובים. אני הייתי נפגשת לעיתים יותר תכופות , לא צריך לחכות לאיזה אירוע סתם לכוס קפה , אולי אותן ארונסטיות יחליטו צאת מהארון כי נמאס להם בארון לבד . שאלתי את הארוניסטית שלי אבל תשובה לא קיבלתי מפני שבאמת רצוני דעת ורק כדי לעזור אוהבת אותכם גילה

מממ

האמת שמתי לב שכשאני מדברת עם חברה שבחוץ היא תמיד מכוונת אותי לצאת. גם אם לא ישיר אז במרומז... וזה די מעיק למרות שאני יודעת שכל כוונותיה טובות! ובאמת לא ברור לי למה אני בפנים? הרי אפילו אבא שלי מריץ בדיחות בנוסח- אהההה את רוצה את הבחורה הזו! תצלמי את השרירים האלה שלך ותעלי לפייסבוק! כל הקהילה תתחבר אלייך! כן כן אלה בדיחות ממש מהיום!

למעלה