תחת גדול מה הוא מסמל עבורכם?
ח ח ש ק New member 16/10/04 #7 נסיון עם פולניות בגיל המתאים כמובן לפני נישואים כמובן אחלה תחת רק מה הן לא נותנות לגעת בו אין מה לדבר על משחקי לשון פולניות
נסיון עם פולניות בגיל המתאים כמובן לפני נישואים כמובן אחלה תחת רק מה הן לא נותנות לגעת בו אין מה לדבר על משחקי לשון פולניות
ח ח ש ק New member 16/10/04 #5 לגבי מידות אני לא ממש מתמצא במספרים (זה לא כמו חזיות) אבל בואי נגיד שכשכל לחי בגודל של בערך ראש זה גדול
לגבי מידות אני לא ממש מתמצא במספרים (זה לא כמו חזיות) אבל בואי נגיד שכשכל לחי בגודל של בערך ראש זה גדול
ק קצת דיווה New member 16/10/04 #9 את שקט.. ראיתי לך.. אז אין לך זכות.. <דיווה שירוקה לנוכח המחשבה על התחת השווה של טיה>
ק קצת דיווה New member 16/10/04 #14 פססס חשק טיה שווה נקודה.. וגם במציאות היא מה שנקרא גם אופה גם יפה.. וימותו הקנאים...
ק קצת דיווה New member 16/10/04 #16 טיההההה בואי ../images/Emo124.gif מישהו רוצה לטפל לך בישבן .. <חשק אני במקומך עכשיו מתחילה לברוח..> טיה געגעתי
טיההההה בואי ../images/Emo124.gif מישהו רוצה לטפל לך בישבן .. <חשק אני במקומך עכשיו מתחילה לברוח..> טיה געגעתי
ק קצת דיווה New member 16/10/04 #19 טוב נו לא אופה עכשיו משום מה עולים לי בראש כל המכשירים החשמליים שיש לך בבית.. בואי נגיד חכמה... את זה לא תוכלי לסתור ואני בסדר.. באמת שאני נחה ויום שלישי לחוסר עישון
טוב נו לא אופה עכשיו משום מה עולים לי בראש כל המכשירים החשמליים שיש לך בבית.. בואי נגיד חכמה... את זה לא תוכלי לסתור ואני בסדר.. באמת שאני נחה ויום שלישי לחוסר עישון
ק קצת דיווה New member 16/10/04 #22 בערך בין לבין שמעצבנים אותי.. יהיה בסיידר יונואוו מה שלא הורג מחשל