תחתמו בבקשה!

Hastelloy

New member
לפני שאתה מנסה לנתח אותי תקראי מה שכתבתי

"רודפים אותנו כמו חיות".זה גם "נורה אדומה" לזה שאני נמשך לקטינות.

לפני שאתה פונה אלי בזכר..

תסתכל מה השם שלי, ואיך אני מתנסחת.
זה גם לא באנגלית.. זה פשוט.. בעברית, תקרא.

וזה ראוי שירדפו אנשים״כמוכם״ כמו חיות, ואסרו אותכם לחיים שלמים. בהנחה שזה מה שמגרה אותך.
לא חושבת שלא הבנתי משו מן הכתוב שלך.

Hastelloy

New member
כולה התפלק לי ה' ב"את",דיברתי בלשון נקבה

בשאר המשפט במקרה ולא שמת לב.
ואין לאף אחד זכות להתייחס אלינו כמו אל חיות ולרדוף אותנו רק בגלל פטיש לקטינות ופטיש של אנשים מסוימים לרדיפה אחרי אנשים בשם שלום הילד.

1. סבבה, מתנצלת.

2. אני לא יודעת אם אתה מבין את זה או לא, אבל הרעיון של ילדים, קטינים, בנים או בנות, שחושפים את עצמם לעני מבוגרים מעודד פדופיליה. עזוב שלום הילד ועזוב את הכל.
חומר פורנוגרפי של קטינים מעודד פדופיליה, כן גם חומר של ילדה רוקדת בצורה סקסית בסרטונים ביו טיוב מעודד פדופיליה וכן ילדים רצים ערומים לחלוטין בחוף מעורר פדופיליה.
אין מה לעשות, אנחנו חיים בעידן שבו הכל מתגבר ומתגבר ויותר אנשים (גברים ונשים, לא כאחד) פוגעים בילדים קטנים. בד״כ ילדים קטנים חסרי אונים.
המקרה שמתואר בסרטון הוא ניצול אכזרי של ילדים, קטנים מאוד, חסרי אונים וחסרי יכולת להגן על עצמם, למטרת הנאה מינית של מבוגרים.
לא, ילד/ה בן 3/5/8/10/14 לא יכל להחליט בשביל עצמו במקרים האלה ולכן קיים החוק כדי להגן עליו מאנשים שמעודדים אותו להתנהג כך, גם אם אלו הוריו.

ולכן, אני מאמינה שכן, צריך לרדוף אותם כמו חיות, ולכלוא אותם. ואולי אפילו לסרס או כל מה שימנע מהם לצאת לרחוב וליישם את ההתנהגות שהם צפו בה באינטרנט. שילדה באמת נהנת שחודרים אליה / לגעת בעצמה או שמסתכלים אליה ערומה.
תקרא כמה תיקים על פדופילים בארץ ובעולם ואולי רק תבין על קצה הקרחון כמה הבעיה שלהם עמוקה וכמה ההסתכלות שלהם על העולם דפוקה. כי בסה״כ הם אוהבים ילדים.

Hastelloy

New member
את שמה לב מה את אומרת? אנחנו בני אדם לא חיות

ולאף אחד אין זכות לעשות את זה לא בשם "שלום הילד" ולא בשביל "שזה לא יעודד פדופיליה".
ובטח שילדות יכולות להינות מסקס ומלאונן,חלק גדול מהן מאוננות מיוזמתן אז למה את חושבת שהן לא נהנות מיזה?? הם יכולות ועושות את זה יפה מאד.

את עסוקה יותר מידי בלרדוף ולשנוא אנשים שנמשכים לקטינים במקום לשים לב שילדים גם יכולים להינות ממין.

בעיני כאלה בנות גם להם לדעתי חופשי יש סטיה

כמו פרשת הזמר והקטינות ברור שהמבוגר לפי החוק צריך לקחת אחריות ולהענש! אבל גם הן אותן בנות במקום לראות סרט ופופקורן עם חברות ולצבוע ציפורניים, ולרכל על בנים בגילן. משקרות על גילן ומחפשות גברים אמידים ומפורסמים, והרבה צומת לב מגברים שגילהם כפול מגילן זה כמו שנאמר דרשני ! בעיני זאת סטיה הפוכה!

ואיך כל מה שאמרת קשור?

עזבי את זה שזה לא בסדר.
כאן מדובר על ילדים קטנים, מאוד.. שמנוצלים מינית.

אלוהים אנשים, תתעוררו...

למעלה